Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana yol gosterin.... (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Bu Gunun Yuzu Suyu Hürmetine Dualari Kabul Olmuş Kullarindan Etsin...dualarim Seninle Vede Senin Gibi Dua Bekliğenlerle...bol Bol Salavat Getir Enzü Besmele çek....rabbim Bu Dünyada çektiğin Sikintilarin Karşiliği Olarak Ahirette Yüzünü Güldürsün...canim Karseşim Sabret...rabbim Bi Kapi Kapamişsa Muhakkak Bi Kapi Açar...rabbim Yar Vede Yardimcin Olsun...allah C.c Emanet Ol....
Allah hepinizden razi olsun.Bende isyan etmemeye calisarak iyi bir kul olmaya caba gosterecegim.Ben bunlari yasamasaydim belki de rabbime bu kadar siginmayacaktim.Allahima sukurler olsun benim gibi ve benden zor durumda olan insanlara da dua edecegim ve ediyorum.Bu sitedeki kardeslerime de tek tek dua etmeye calisiyorum.

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
Her şerde Bir Hayir Vardir.derdi Veren Rabbim Dermanida Veriri Inşallah.kalbinizi Ferah Tutun,dualariniz En Büyük Ilaçtir.sinavinizi Başariyla Gecersiniz Inşallah.insan Hayata Zaten Mutlu Olmaya Değil Sinava Geliyor,cekemiceğiniz Yükü Rabbim Omuzlariniza Yüklemez Mrhameti Bol Olan Allahim Elbet Gününüzü Aydinlatacaktir.dua Ile

CenneteDavet

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cennetedavet.wordpress.com
Sabret. Sabrın ancak Allah’ın yardımıyladır Onlara üzülme. Başvurdukları oyunlardan da endişeli olama.
Nahl: 127

en büyük yardimi yine Kur'an Ediyor bu süreyi devamli okumani tafsiye ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt