Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana yardime dermisniz (1 Kullanıcı)

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar birine kurandan 4.cüzü okumak icn söz verdim ama okumayamiyorum cünki ben kendi cüzümü bitiremedim ahala onun icin okuyamiyorum ranizdan allah rizasi iicin bana 4. cüzü okuyacak kimse varmi

allah razi olsun

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
normalde bitmis olmasi lazimdi ama dedigim gibi zamnim omasigi icin kendi cüzümüde bitiremedigim icxin okuyamadim

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi oslun sana ne kadar tesekkür edececegimi bilmyiorum ya allah siteyip dilegini versin kirk yil kalsam tanimadiigm birinin benim icin cüz okuyacagi aklima gelmezdi demeki ben dogru adresteyim allah hepinizden razi olsun okuduktan sonra bana haber verirsen cok sevinirim okuya bilgiin kadar oku kardesim eger zor olurs aben devamini okurum

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi oslun sana ne kadar tesekkür edececegimi bilmyiorum ya allah siteyip dilegini versin kirk yil kalsam tanimadiigm birinin benim icin cüz okuyacagi aklima gelmezdi demeki ben dogru adresteyim allah hepinizden razi olsun okuduktan sonra bana haber verirsen cok sevinirim okuya bilgiin kadar oku kardesim eger zor olurs aben devamini okurum

allah hepimizden razı olsun inşallah...benim içinde önemli olan allahın rızası zaten kardeşim...ben biraz geç okuyabilirim ama okurum inşallah.erken bi saatte okumam mümkün olmayabilir çünkü biraz işlerim var.zaten ondan sordum bu gece okunması mı gerek diye...ama okurum inşallah.bitirip sana haber ederim.selamün aleyküm.:H

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
sagol acelesi yok sadece okumam gerek hepsi o seninde yatdima ihtiyacin olursa ben okurum seve seve allah razi oslun sagol

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer Okuyamazsaniz Ben Okurum Kardeşler Rabbim Yar Ve Yardimciniz Olsun

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun cennet yolcusu tevbeya hak kardesim okurum dedi eger okuyamasa bende yardim ederim yardimlasmayi bu kadar düsünüyor olmaniz gercektende cok güzel allah razi olsu kardeism

laves

Kayıtlı Kullanıcı
eger bı sorun olursa bende varım okuyabılırım hayırlı aksamlar Allaha emanet olun

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun cennet yolcusu tevbeya hak kardesim okurum dedi eger okuyamasa bende yardim ederim yardimlasmayi bu kadar düsünüyor olmaniz gercektende cok güzel allah razi olsu kardeism
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KATDEŞİM RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN
BİZLER KARDEŞİZ DERDİ OLANLA PAYLAŞMALIYIZ OLADA ONUN HATRINA RABBİMİN AFFINA UĞRARIZ RABBİME EMANET OL KARDEŞİM:H

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun okumasanizda teklif etmeniz bile gerceten insani duygulandiriyor islam ve kardeslik iste bu diyorum kim bende varim yazsa ve size ne kar tsk edicegimi bilmiyorum allah razi olsun hepinizden

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
ecmain cennete yolcuulk kardesim rabim cümlemizden razi oslun insalalh

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt