Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana yardimci olun kardesler (1 Kullanıcı)

Medine028

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli Müslüman Kardeslerim
ilk defa böyle bir siteye üye olarak sizlerin fikirlerinizi, nasihatlarinizi dinlemek ve briseyler ögrenmek istiyorum.
Ben 28 yasinda bir bayanim, 10 yil öncesi Kurani nerdeyse ezeberlemek üzereydim. Yani inanin dinime cok sagdik bi insandim. Sonra 16 yasimda üvey anne yüzünden evden ayrldim, ve acildim. Gezdim, eglendim. Ama asla kötü yollara düsmedim, herzaman allah korkusu ile yasadim.
Daha sonra 22 yasimda istemedigim bi evlilik yaptim. Yani kendimi babama ve ayleme af etdirmek icin evlilik yaptim. Ama artik nedense onunlada yapamadim, istemedim, sevemedim ve iki hafta sonra vazgectim. Tekrar babam benimle 6 yil konusmadi.
Simdi yasim gelmis 28è. Artik herseyi daha farkli gözle görüyorum, herseyin farkindayim, ve allah sahidimdirki ben kötü insan degilim. Sadece herzaman sevgiden ayleden yoksul büyümüs bi kizim. Simdi aylemin yakininda yanliz yasiyorum, her kötülükden uzak, kapanmak istiyorum, dinime sarilmak istiyorum, allahdan baska kimsem yok diyorum ama vicdanim sizliyor. Kurtulamiyorum. Ne yapsam kimseye yaranamiyorum, hic iyi degilim. Siz söyleyin bana, bunlar benim sucumu? ben hayatimin bu sartlar altinda yasansin istemedim? bu hayati ben secmedim. Arkadaslar, müslüman kardeslerim Dualariniza ihtiyacim var, bana akil verin, nasihat verin. Rica ediyorum. Tsk allaha emanet olun. saygilar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt