Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana yardımcı olabilirmisiniz.... (1 Kullanıcı)

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hayırlı cumalar...benim bi konuda yardıma ihtiyacım var.11 yaşında bir kız kardeşim var yaşıtlarına göre biraz hırçın en çokta anneme karşı.doktora götürdük ama bi problemi olmadığını söyledi sadece anneme biraz fazla bağlı.ben psikolojisini fazla etkilemeden kendisini toparlamasını istiyorum,bu konuda kur'an-ı kerimden okuyabilicğim bir sure ya da bi dua var mı?yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...hayırlı günler

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim...sana yardımcı olabilmek isterdim ama malesef bu konuda hiçbir fikrim yok ...Allah yardımcın olsun , kardeşini de hırçınlıktan uzak eylesin...( Amin! )
Hayırlı ve bereketli günler...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cumanız mübarek olsun YA MUKİT ismi şerifini boş bir bardak içine oku daha sonra yarım su doldur kardeşine içir bunu 40 gün yap ALLAHIN CC izniyle yavaş yavaş düzelecek bende bazen kendi çocuklarıma okuyorum RABBİM CC şifasını versin inşallah

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.rabbim yardımcınız olsun benim de bir önerim var kardeşin için bol bol sekine duasını oku kardeş.rabbim hayırlara vesile kılsın.

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cumanız mübarek olsun YA MUKİT ismi şerifini boş bir bardak içine oku daha sonra yarım su doldur kardeşine içir bunu 40 gün yap ALLAHIN CC izniyle yavaş yavaş düzelecek bende bazen kendi çocuklarıma okuyorum RABBİM CC şifasını versin inşallah

ve a.s sizinde cumanız mübarek olsun.bu ismi şerifi kaç defa okumam gerekiyor?

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.rabbim yardımcınız olsun benim de bir önerim var kardeşin için bol bol sekine duasını oku kardeş.rabbim hayırlara vesile kılsın.

ve a.s kardeşim önerin için Allah razı olsun bu duayı nerde bulabilirim?

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ve a.s sizinde cumanız mübarek olsun.bu ismi şerifi kaç defa okumam gerekiyor?

7 defa okuyup boş bir bardağa üflüyorsun sonra o bardağı hiç bekletmeden içini su doldurup hepsini kardeşine içir ALLAH CC hayırlı şifalar versin

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.kardeşim sekine duasi büyük cevşende var bi oturuşta 19 defa okuman gerekiyor niyet edip.zaten kisa bir dua 20 dakikani ancak alir kardeşim rabbim şifa versin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt