Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana Yardım Edin.. :( (1 Kullanıcı)

Malik_13

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili abilerim , ablalarım , kardeşlerim..Birazcık vaktinizi alıcam ama bu benim için çok önemli :( Ben henüz 17 yaşımdayım. Allaha şükür elimden geldiğince ibadetlerimi de yapıyorum (lütfen övünmek gibi anlamayın :( ) şu son 1 ay içerisinde o kadar mutsuzum ki :( hergünüm üzülmekle geçiyor,sabah gülsem akşama gözyaşı olarak bana geri dönüyor yemin ederim :( . Sizlerden yardım istiyorum , genellikle namazlarımdan sonra Risale okuyorum ya da Kur'an meali okuyorum. Ama sadece 15-20 dakikalığına beni rahatlatabiliyor bu yaptıklarım :( çok kötü durumdayım , malum 2 sonra öss var ona bile çalışamıyorum. Çok huzursuzum , evde ruh gibiyim , kilo almak için o kadar didinirken 4 kilo verdim :( Ve bütün bunlar tek bi insan yüzünden oldu :( Sizlerinde zamanını almak istemiyorum ama lütfen bu Din kardeşinize de ufak tefek bişeyler yapın , burda gördüm ; bazı zor durumda olan insanlar salavat istiyor , ben istemeye utanıyorum :( işte elinizden geldiğince bana yardım edin ..Allah herkesten razı olsun , hayırlı forumlar :(

KalemdarSilahşör

Kayıtlı Kullanıcı
"Ben Onlara Sure Veriyorum, Çünkü Benim Azabım Pek Yamandır."
A'raf Suresi 183. Ayet.

"Onların Bu Kabil İddealarından Dolayı Senin Canının Sıkıldığını Çok İyi Biliyoruz, Sen Allah a Yönel, Hamd İle Secde Et.."
Hicr Suresi 97. Ayet

"Sonrası, senin için öncesinden elbette ki daha mutlu ve kutlu olacaktır."
Duha Suresi 4. Ayet.

"İman edip hayra ve barışa yönelik işler yapanlara gelince, onlar bir bahçe içinde mutlu kılınırlar."
Rum Suresi 15. Ayet.

Yanlışım Varsa Düzeltin...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili abilerim , ablalarım , kardeşlerim..Birazcık vaktinizi alıcam ama bu benim için çok önemli :( Ben henüz 17 yaşımdayım. Allaha şükür elimden geldiğince ibadetlerimi de yapıyorum (lütfen övünmek gibi anlamayın :( ) şu son 1 ay içerisinde o kadar mutsuzum ki :( hergünüm üzülmekle geçiyor,sabah gülsem akşama gözyaşı olarak bana geri dönüyor yemin ederim :( . Sizlerden yardım istiyorum , genellikle namazlarımdan sonra Risale okuyorum ya da Kur'an meali okuyorum. Ama sadece 15-20 dakikalığına beni rahatlatabiliyor bu yaptıklarım :( çok kötü durumdayım , malum 2 sonra öss var ona bile çalışamıyorum. Çok huzursuzum , evde ruh gibiyim , kilo almak için o kadar didinirken 4 kilo verdim :( Ve bütün bunlar tek bi insan yüzünden oldu :( Sizlerinde zamanını almak istemiyorum ama lütfen bu Din kardeşinize de ufak tefek bişeyler yapın , burda gördüm ; bazı zor durumda olan insanlar salavat istiyor , ben istemeye utanıyorum :( işte elinizden geldiğince bana yardım edin ..Allah herkesten razı olsun , hayırlı forumlar :(

selamün aleyküm kardeşim
allah yadımcın olsun
senin için 100 salavat
100 ya sabır çekeceğim inşallah
yeni üyesin kardeşim o yüzden konuyu buraya açmışsın
bu konuyu dua köşesine açarsan daha iyi olur
sana daha faydalı oluruz
allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah amiinn

KalemdarSilahşör

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞİRAH SURESİ

(94/12. sure)

94.1 Açıp genişletmedik mi senin göğsünü!
94.2 İndirmedik mi üzerinden ağır yükünü!
94.3 Ki o, belini çatırdatmıştı senin.
94.4 Ve yüceltmedik mi senin şanını!
94.5 Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var!
94.6 Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var!
94.7 O halde, boşalır boşalmaz yeni bir işe koyulup yorul!
94.8 Ve yalnız Rabbine yönelip doğrul!

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Kardeşim Kur'an-ı Kerim'e sünnetlere daha iyi sarıl. Risale-i Nur okuman güzel, inşaALLAH sana yardımcı olacaktır. Boş kaldığın zamanlarda da Yüce ALLAH'ı bol bol zikret kardeşim. Bunlar bir kişinin yüzünden oldu demişsin. Unutma insan iyi veya kötü ne yaparsa kandisi yapar. Olan olmuş geçmişe sünger çek, Yüce ALLAH'a dua et, inşaALLAH atlatacaksın.

Selam ve dua ile...

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
"Ben Onlara Sure Veriyorum, Çünkü Benim Azabım Pek Yamandır."
A'raf Suresi 183. Ayet.

"Onların Bu Kabil İddealarından Dolayı Senin Canının Sıkıldığını Çok İyi Biliyoruz, Sen Allah a Yönel, Hamd İle Secde Et.."
Hicr Suresi 97. Ayet

"Sonrası, senin için öncesinden elbette ki daha mutlu ve kutlu olacaktır."
Duha Suresi 4. Ayet.

"İman edip hayra ve barışa yönelik işler yapanlara gelince, onlar bir bahçe içinde mutlu kılınırlar."
Rum Suresi 15. Ayet.

Yanlışım Varsa Düzeltin...

krdsim sana en güzel yol gösterecek örnekler verdi allah kulunu sınavlardan gecirir unutma krdsim. sende bu sınavı elinden geldigi kadarıyla dolu dolu allaha kulluk ederek gecir eminim derdi veren veren rabbim dermanınıda en kısa zamanda verecektir alaha emanet ol dua ile...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardesım..
öncelikle aramıza hosgeldın..
durumuna cok üzldüm inan kii..
sabret kardesım ..
Rabbım kımseye kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş...
sabret sabredenlere mutlaka mükafatı verılırmiş...
senın ıcın namazlarımdan sonra dua edicem inşallah...
tez zamanda huzura kavusursun..
şunu da unutma Allah sevdiği kuluna cok dert verırmıs...
hayırlı akşamlar...

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcın olsun kareşim tez zamanda sıkıntılarından kurtuLAsın inşaALLAHHH

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
------------------------------

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Bedensel ve Ruhsal Sorunların İçin

Bedensel ve Ruhsal Sorunların İçin

15-20 dakikalık rahatlama yerine ömür boyu mutluluk...

www.serefcakmak.com isimli sitemizdeki günlük dersi yapmanı tavsiye ediyorum.

Bahsettiğin tüm sorunlardan kurtulacaksın.

Ziyaretçi defterindeki yüzlerce insanın hayat hikayelerini okumanı temenni ediyorum..

Allah yardımcın olsun.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm;

Allah c.c. yardımcınız olsun konu başlığınız tarafımca forma uygun hale getirilmiştir bilginize.

Selam ve dua ile

Malik_13

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun :( İnşallah dediğiniz gibi düzelirim bi an önce.. :( Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt