Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana yardım edın.. (1 Kullanıcı)

İSRANUR

Kayıtlı Kullanıcı
soze nasıl baslasam nerden baslasam bılmıyorum..
cok caresızım..boşluktayım
ınternette boş boş gezınırken,bırden kendımı arama motoruna namaz kılmak yazarken buldum..evet cok ıstıyorum hemde cok ..sonra sıtenızı ınceledım hepınıze ımrendım...
ıyı bır ısım var ..cok ıyı bır esım dunyalar tatlısı bır oglum
ama ben hıc ıyı bır ınsan olamadım ...tek kotu tarafım yalan dı ..bundan vazgecemıyor herşeye yalan katıyordum..bu bır hastalıktı
neyse bıraktım artık bu huyumu
artık ıyı ınsan olmak ..mutlu olmak ıstıyorum
bu kolaymıdır..namazımı kılmak ..dualarımı etmek ..sabırlı olmak..
ben cok yanlızım manevı bır boşluktayım lutfen bana yardım edın ..
ben artık kurtulmak ALLAH yolunda gul gıbı yaşamak ıstıyorum..

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim,
ne kadar güzel ben çok mutlu oldum en azindan farkindasin ve birşeyler yapmak istiyorsun merak etme rabbim hidayeti isteyene verirmiş sen gönlünü ferah tut rabbim yar ve yardimcin olacaktir hiç şüphen olmasin bende son 2 senedir birşeyler yapmaya çalişiyorum ve o kadar rahatladim ki anlatamam dilerim rabbim bu huzuru sanada versin dua etmek ibadet etmek kadar güzel başka hiçbirşey yok ben bunu anladim zaten başlama sebebimde manevi boşluktu ve görüyorum ki gün geçtikçe doluyorum ve ben kapimi kilitleyip namaz kiliyorum duami ağzimdan düşürmüyorum işten çikip kuran öğrenmeye gidiyorum en azindan azim oldukça yavaşda olsa arkasi geliyor sen yeter ki başla bizimde elimizden birşey gelirse her zaman buralardayiz biliyorsun
rabbime emanet ol kardeşim allah yardimcin olsun şimdiden
selam ve baki dua ile...

İSRANUR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ıcımı rahatlattınız ..ben ınanıyorum kendıme.gunlerdır gecelerı dusunuyorum ..artık zaman bu zamandır dıye ..o kadar boş gecmışkı yıllarım Allah affetsın

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ıcımı rahatlattınız ..ben ınanıyorum kendıme.gunlerdır gecelerı dusunuyorum ..artık zaman bu zamandır dıye ..o kadar boş gecmışkı yıllarım allah affetsın

amin inşallah ama affeder sen yeterki bundan sonra kendine inan doğru yolundan ayrilma madem mutlusun hayatinda bir tek eksik o kaldi ki en önemli eksiklerden biridir bunuda aşarsan senden mutlusu olmaz sen yeter ki kendine rabbine inan herzaman dualarimdasin kardeşim hayirli geceler...

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
siz karar vermişsiniz niyetlenmışsiniz.rabbimiz şimdi size kapılarını ardı ardına açacaktır.haa bu arda şeytanda boş durmaz.dikkatli olun.her zaman rabbimiz olan ALLAH a sıgının.ibadetlerinizi yerine getirin.bayan iseniz şayet tesettürünüze dikkat edin.kuan ı kerim bilmiyorsanız okuyun ve okutun.işte o zaman görüceksiniz ki huzur neymiş.....
rabbim hak yolda sizi daim kılsın.

rumeysa mesona

Kayıtlı Kullanıcı
Niyet önemlidir sevgili kardeşim bir defa bunu yürekten dilersen bunu rabbim senin yapmani nasip eder..inanki bir adim attiğin zaman sana koşarak geliyor huzur ve mutluluk damlaciklarini.mesela işe hemen şu vakitin namazini eda etmekle acip bir kaç dua okumakla yaptiklarin ve de pişmanlik duyduklarin için allaha tevbe çekmekle başlayabilirsin dilerim herşey allahimin rizasina uygun gerceklerşir....

nesrin_17

Kayıtlı Kullanıcı
NİsaNur SEn KaRar VerdİkteN SonRa AllAh YardIM Eder
ÖNeMli OlAn YaNLIŞLaRınI FARKetMeN
aEo

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
Selamün Aleyküm kardeşim Ameller niyetlere göredir.Senin niyetinde gayet güzel.Allah hidayet nasip eylesin.Htalarını görmen bu yanlışı görmendede bir hikmet bir lütuf elbette vardır.Ne mutlu sana ki gölerindeki perdeyi kaldırıp güzellikleri gören gözlere sahip olmuşsun.selam ve dua ile kalın

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
Selamün Aleyküm kardeşim Ameller niyetlere göredir.Senin niyetinde gayet güzel.Allah hidayet nasip eylesin.Htalarını görmen bu yanlışı görmendede bir hikmet bir lütuf elbette vardır.Ne mutlu sana ki gölerindeki perdeyi kaldırıp güzellikleri gören gözlere sahip olmuşsun.selam ve dua ile kalın
Bir tavsiye Allah'ın adını anmaktan şükretmekten gafil kalmayın.güzelliklere açılan pencereler birer birer acılıp gerisi gelecektir.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
"En çok kabul edilen dua, birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari, Mezalim: 9; Müslim, Zikr: 88 Ebu Davud, Salat: 364; Tirmizi, Birr: 88)

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
soze nasıl baslasam nerden baslasam bılmıyorum..
cok caresızım..boşluktayım
ınternette boş boş gezınırken,bırden kendımı arama motoruna namaz kılmak yazarken buldum..evet cok ıstıyorum hemde cok ..sonra sıtenızı ınceledım hepınıze ımrendım...
ıyı bır ısım var ..cok ıyı bır esım dunyalar tatlısı bır oglum
ama ben hıc ıyı bır ınsan olamadım ...tek kotu tarafım yalan dı ..bundan vazgecemıyor herşeye yalan katıyordum..bu bır hastalıktı
neyse bıraktım artık bu huyumu
artık ıyı ınsan olmak ..mutlu olmak ıstıyorum
bu kolaymıdır..namazımı kılmak ..dualarımı etmek ..sabırlı olmak..
ben cok yanlızım manevı bır boşluktayım lutfen bana yardım edın ..
ben artık kurtulmak ALLAH yolunda gul gıbı yaşamak ıstıyorum..

:)
Mübarek olsun.

Kişi kendi noksanın bilmek gibi irfan olmaz. buyurulmuş.

Ama din büyüklerimiz buyuruyorki bu zamanda kurtulmanın bir tek çaresi var.

Kurtulmak için kurtulanlarla beraber olmak lazım. Kim olduğunuz değil kiminle olduğunuz önemlidir. Evet iyiler kurtulanlar hep toprak altında. Cenabı Hak şefaatlerine nail eylesin. Ama kitabları var. Eserleri var talebeleri var. Din büyüklerimiz önce arkadaşı düzeltmek gerektiğini belirtiyorlar. Çünki arkadaşınız kötü ise siz iyi olamassınız. İyi isede kötü olamassınız. Tabi arkadaş diyince sadece insan anlaşılmasın. Kitab, internet,tv., gazete vs. hepsi birer arkadaştır.

Size acizane iki tane mail grubu tavsiye etmek istiyorum. Gün içinde gelen mailler insanı oto kontrolde tutuyor. Kendimden biliyorum. Bizede dua edersiniz inşaallahü teala. Linktlerden istifade edebilirsiniz.

Allahü teala yardımcınız olsun.

Mail Grubu .:.: www.dinimizislam.com :.:.

HUZUR PINARI - İslamiyet, İslam Dini, Ehl-i Sünnet İtikadı, İlmihal, Kitaplar...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim öncelikle hoş geldin üyeliğin hayırlı olsun...bir kez daha gurur duydum bu site için çünkü insanlara bizlere ne güzel sunum sunuyor ki bir anda kendimizi dinimizin içinde bişeyleri öğrenme çabası halinde görüyoruz değerli kardeşim bir sene önce bende senin gibiydim sudan çıkmış balık misali idim namaza bile buranın sayesinde ve Rabbimin izniyle başladım içindeki niyet çok önemli yaparım dersen sende yaparsın sabırla herşeyin üstesinden gelirsin inşaAllah...Allah c.c. yar ve yardımcın olsun yolun Hak yol olsun kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt