Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana lütfen yardımcı olun (1 Kullanıcı)

kadem_78

Kayıtlı Kullanıcı
allah'in Rahmeti Ve Bereketi üzerinize Olsun
arkadaşlar Benim çok Ciddi Bir Sorunum Var şu Bir Aydir Ibadetlerimi Aksatmaya Başladim önceleri 5 Vakit Namazimi Kilmaya Gayret Gösterirken Birden Bire Namaz Kilmamaya Başladim
lütfen Bana Bi Yol Gösterin Ne Yapmaliyim?

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyna Ve Aleykümselam Kardeşim
Rabbi En Kisa Zamadan Doğru Yolu Göstersiin şeytanla Girdiğin Mücadelede Galip Gelmeyi Nasip Etsin
Benim Nacizane Fikrim Bol Bol Kuran Okuyun, Yasin Tebareke, Amme Surelerini çok Okuyun Saatinizi Sabah Ezanina Kurun Uyanin Ve şeytana Sana Yenilmeyeceğim Bugün Beni Ibadetlerimden Mahrum Birakamaycaksin Deyin Bence .......hem Biliyormusunuz Sabah Namazini Melekler Izlermiş...selam Ve Dua Ile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.yol bellidir islamı hakkıyla yaşamak.taviz verdiğimiz ve ertelediğimiz yarına bıraktığımız her vazifemiz bizim ayağımızın kaymasına sebeptir.

Şeytanın tek isteği ve görevi vardır, o da insanı ibadetten, özellikle namazdan alıkoymak, kendisi namaz ve secdeden mahrum kaldığı gibi, insanlığı da bu nimetten mahrum etmek ve uzak tutmaktır.

vesveseden uzak durun kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle.ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun.

allah'in Rahmeti Ve Bereketi üzerinize Olsun
arkadaşlar Benim çok Ciddi Bir Sorunum Var şu Bir Aydir Ibadetlerimi Aksatmaya Başladim önceleri 5 Vakit Namazimi Kilmaya Gayret Gösterirken Birden Bire Namaz Kilmamaya Başladim
lütfen Bana Bi Yol Gösterin Ne Yapmaliyim?

yeliz3529

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM en kısa zamanda gönlüne tekrar verir inşaALLAH.ALLAHIMIN izniyle bol bol dua et RABBİMİN adını çokça zikret.yarına çıkma garantimizin olmadığını düşün.vereceğimiz hesap bu kdr çokken bir yenilerini daha eklemeyelim.şeytana uymayalım.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞAALLAH kardeşim.senin adına çok dua edeceğim.

kadem_78

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt