çimen_gözlü
Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]s.a kardeşlerim sizinle bı olayımı paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ben evliydim boşanmak üzereydim arkadaşlar öle bişey oldukı eşim 2yıl aradan sonra bana barışma teklifi etti ama tekrardan aynı evde yani kayınvalidemlerle yaşamayayı teklıf etti ama ben eski yaşadıklarımın yaşanmasından cok korkuyorum ve eşim eger annemı ararsan herşey düzelcek diyor benım elımden başkada bişey gelmiyor diyor ama ben bir türlü arayamıyorum bazı yaşananları yüzüme vuracaklar diye arayamıyorum zaten ailemde aramama karşı ama ben aynı eve gıtmekte istemiyorum ama eşimde ben ailemden ayrı yaşamam imkansız diyor bende aynı o eve gıdemıyorum ben cok dua etmişitm eşimle bı konuşma fırsatım bulayım dıye cok şükürki dularım kabul oldu kardeşlerım ve geceleri teheccüt namazlarına başladım dua edıorum rabbımden başka sıgınacagım kımsem yok bu konuda kardeşlerım ben bu konuda tıkandım kaldım kardeşlerim eşimin bazı şeyleri de yapması için bana 4444 Salavat_ı Tefriciye okurmusunuz kardeşlerim şimdiden hepinizden ALLAH RAZI OLSUN kardeşlerim