Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana dularınızla yardım edermisiniz kardeşlerim (1 Kullanıcı)

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]s.a kardeşlerim sizinle bı olayımı paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ben evliydim boşanmak üzereydim arkadaşlar öle bişey oldukı eşim 2yıl aradan sonra bana barışma teklifi etti ama tekrardan aynı evde yani kayınvalidemlerle yaşamayayı teklıf etti ama ben eski yaşadıklarımın yaşanmasından cok korkuyorum ve eşim eger annemı ararsan herşey düzelcek diyor benım elımden başkada bişey gelmiyor diyor ama ben bir türlü arayamıyorum bazı yaşananları yüzüme vuracaklar diye arayamıyorum zaten ailemde aramama karşı ama ben aynı eve gıtmekte istemiyorum ama eşimde ben ailemden ayrı yaşamam imkansız diyor bende aynı o eve gıdemıyorum ben cok dua etmişitm eşimle bı konuşma fırsatım bulayım dıye cok şükürki dularım kabul oldu kardeşlerım ve geceleri teheccüt namazlarına başladım dua edıorum rabbımden başka sıgınacagım kımsem yok bu konuda kardeşlerım ben bu konuda tıkandım kaldım kardeşlerim eşimin bazı şeyleri de yapması için bana 4444 Salavat_ı Tefriciye okurmusunuz kardeşlerim şimdiden hepinizden ALLAH RAZI OLSUN kardeşlerim

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. Kardeşim,
İnş. RABBİM hakkında en hayırlısını nasibetsin.Canım gerçekten çok zor bir durum,anladığım kadarıyla eşini seviyorsun,kararını alırken aileni kırma,onlları ikna yoluyla razı etki,olmaz inş. ama yarın zor durumda kalırsan arkanda olsunlar.Canım sana akıl varmek haddim değil.ben de kayınvalide adayıyım,24 yaşında oğlum 20 yaşında kızım var,ama ev üstüne ev kurmayı anlayamıyorum.Bende dörtbuçuk yıl kayınvalide yanında yaşadım,anlayış varsa ne ala ,ama yoksa....
Canım sana tavsiyem çok iyi düşün,yuva yokmak tabiki kimse istemez,ama belirsizliğin ne kadar zor olduğunu yaşadın.onları oldukları gibi kabul edebilecekmisin bunu iyi tart,canım yarın anne de olacaksın inş.RABBİM inş. sıkıntıları geride bırakmış olsun,güzel mutlu bir şekilde yuvanı toparlamayı nasibetsin.Allah yar ve yardımcın olsun.Dualarımız seninle olacak.Ailenin rızasını al canım.
Selam ve dua ile

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
saolasın ablacım ama aılemı ıkna etmek kolay degıl ve eşimi gercekten sevıorum ama ne yapacagımıda bılmıyorum rabbıme sıgınabılıyorum ancak nedense bende aynı evde yaşamayı göze alamıyorum artık tek dılegım hiç bi eşyam olmasın ama sadece bı tek göz evımızın olması bılmıom inş rabbım bana yardım eder dıorum hepnızden allah razı olsun tekrardan

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım, dualar çok ağır ilerliyor,tefriciyelerimizi birlikte okuyalım mı köşesi var,orada liste yaptık sırayla okumaya çalışıyoruz,istersen buradan devam et,istersen listeye alalım.Allah yar ve yardımcın olsun inş.

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
tamm ablacım alalım ama nasıl olcak ben tam bılmıyorumkı nasıl alnıcagını

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt