Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin (1 Kullanıcı)

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin yargısız yargılayanlardan kurtulma için allah rızası için bana dua edermisiniz yüzyüze geldiğimde güçlüolmam için

Margos

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm. Allah herkesin kalbine ilim irfan versin.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Çok dua ediyorum sizler için Allah yuvanızı yıkmasın.. Selam ve Dua ile..

Kaan Erdem

Yönetici
(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların tâ kendileridir.) [Nahl 105]

Bu hakikatten yoksun ve bir haber olana ne anlatabilirsiniz ki!ALLAH celle celaluh yardımcınız olsun ve düzlüğü çıkarsın inşaALLAH.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım allah yardımcın olsun allahım yuvanın devamını sağlasın ne diyeyim ki saff suresini söylemişti burdan bir arkadaş bana faydasını görmüştüm sende oku olurmu

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinizden çok duaya ihtiyacım var bu zalimlere karşı evladım için yuvam için

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAHIM DÜNYADA VE AHİRETTE İYİLİK VERSİN SİZİ BU SIKINTILI ZAMANLARINIZDAN KURTARSIN BOL BOL DUA EDELİM İNŞAALLAH ESMAÜL HÜSNA OKUYALIM
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”
“Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
BU DUA YI SABAH AKŞAM 7 KERE OKUDUĞUNDA FAYDA GÖRÜRSÜN İNŞAALLAH (OKUMADAN ÖNCE 1 FATİHA 3 İHLAS SÜRESİNİ OKUYUP PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA HEDİYE EDİLİR) TEKRARDAN ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH A EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların tâ kendileridir.) [Nahl 105]

Bu hakikatten yoksun ve bir haber olana ne anlatabilirsiniz ki!ALLAH celle celaluh yardımcınız olsun ve düzlüğü çıkarsın inşaALLAH.....

Yazılandan öteye Ayetten başka hakikate gerek yok.ALLAH yardımcın olsun kardeşim.

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
allahrazı olsun hepinizde benden dualarınızı etsik etmeyiniz ne olur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt