selamun aleyküm kardeşim ALLAH affedicidir sen hatanın farkına varmışssın buda çok önemli tövbe etmişsin RABBİMİN bunun farkına vardırmasıda çok büyük lütüftur.hayat bir imtihan hepimiz bir şekilde bu sınava tabiyiz.hepimiz hatalar yaptık nefsimize uyduk şeytana uyduk ama sığınacak kişiyi çok şükür bulduk çok güzel sözler bulmuşssun teselli için bu sözler gerçekten bizede umut oluyor benimde çok beğendiğim ve umutlandığım bi sözü paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olur BİRGÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP
''BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR'' DEME DERİNE DÖNÜP:'' BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR '' DE...ALLAH 'TAN ümidini kesme ALLAHIM SEN AFFEDERSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFET Allah yardımcımız olsun şeytanın şerrinden ve nefsimizden bizi korusun ALLAH'A emanet olun mümin kardeşlerim...
''BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR'' DEME DERİNE DÖNÜP:'' BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR '' DE...ALLAH 'TAN ümidini kesme ALLAHIM SEN AFFEDERSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFET Allah yardımcımız olsun şeytanın şerrinden ve nefsimizden bizi korusun ALLAH'A emanet olun mümin kardeşlerim...