Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana acil yardim edecek bir kişi bile yok mu ?
(1 Kullanıcı)
Konuyu nereye açacagım hakkında pek bilgim yok , fakat acilen dini bilgisi olan biri bana yardım etmeli bunu öğrenmeden uyuyamıyorum. . lütfen aşagı cevap yazsın !!! :a36:
Konu biraz mahrem onun için özel mesaj mı atsam ne yapsam bulamadım olmadı e postalar ile mi görüşsek çok yardıma ihtiyacım var ... eğer bu konuda bilgi alamazsam sabaha kadar uyumayacagım .. çok önemli !
öncelikle sitemizde özel konuşma mevcut degildir..
mahrem konuları zaten burada paylaşmayın..
şayet sizi bu kadar zora sokan bir konu ise eger erkekseniz gidip bir hoca efendiden baynsanızda bir hoca hanımdan yardım alın..
bu saatte bulursan bir hacı hoca bana adres verin .. yapacagınız bu sevap belki çogu konudan daha önemli olacaktır hem benim bekledigim cevap var hemde şuan bu cevaba ihtiyacı olanlar var.. !
bu saatte bulursan bir hacı hoca bana adres verin .. yapacagınız bu sevap belki çogu konudan daha önemli olacaktır hem benim bekledigim cevap var hemde şuan bu cevaba ihtiyacı olanlar var.. !
sizi bu kadar meraklandıran bu konu eger ki bu saatte aklınıza geldiyse benim elimden bişey gelmez..
mahrem bir konu dediginiz için paylaşmayın dedim ki mahrem konuların çogunun sınırı bellidir..
internetin nimetlerinden yararlanarak çeşitli dini bilgi veren sitelere başvurabilirsini..