Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bana acil yardim edecek bir kişi bile yok mu ? (1 Kullanıcı)

alisom

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu nereye açacagım hakkında pek bilgim yok , fakat acilen dini bilgisi olan biri bana yardım etmeli bunu öğrenmeden uyuyamıyorum. . lütfen aşagı cevap yazsın !!! :a36:

alisom

Kayıtlı Kullanıcı
Konu biraz mahrem onun için özel mesaj mı atsam ne yapsam bulamadım olmadı e postalar ile mi görüşsek çok yardıma ihtiyacım var ... eğer bu konuda bilgi alamazsam sabaha kadar uyumayacagım .. çok önemli !

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle sitemizde özel konuşma mevcut degildir..
mahrem konuları zaten burada paylaşmayın..
şayet sizi bu kadar zora sokan bir konu ise eger erkekseniz gidip bir hoca efendiden baynsanızda bir hoca hanımdan yardım alın..

alisom

Kayıtlı Kullanıcı
bu saatte bulursan bir hacı hoca bana adres verin .. yapacagınız bu sevap belki çogu konudan daha önemli olacaktır hem benim bekledigim cevap var hemde şuan bu cevaba ihtiyacı olanlar var.. !

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
bu saatte bulursan bir hacı hoca bana adres verin .. yapacagınız bu sevap belki çogu konudan daha önemli olacaktır hem benim bekledigim cevap var hemde şuan bu cevaba ihtiyacı olanlar var.. !

sizi bu kadar meraklandıran bu konu eger ki bu saatte aklınıza geldiyse benim elimden bişey gelmez..

mahrem bir konu dediginiz için paylaşmayın dedim ki mahrem konuların çogunun sınırı bellidir..
internetin nimetlerinden yararlanarak çeşitli dini bilgi veren sitelere başvurabilirsini..

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
ben birşey anlamadım :S Allah yardımcınız olsun kardeşim ne diyeyim.hayırlı geceler

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
Nette detaylı bir arama yaptığınızda sorunuzun cevabını bulacağını düşünüyorum. Rabbim yardımcınız olsun, Kolaylık versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt