Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Balık sevenlere (1 Kullanıcı)

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Şub 2007
Mesajlar
239
Tepki puanı
0
Puanları
0
1 Kilo Hamsi , 2su Bardaği Pilavlik Pirinç 3 Orta Boy Soğan Dolmalik Fistik, üzüm ,yenibahar,kara Biber ,tarçin,nane, Dereotu,siviyağ.baliklarin Kilçiklarini Ayiklayip Yağlanmiş Tepsiye Içleri üste Gelecek şekilde Diziyoruz Kenarlarinida Balikla Kapliyoruz ,tencerede Soğanlari Fistik Ve üzümle Kavurup Pirinci Ilave Ediyoruz Baharatlari Isteğe Göre Ekleyip Az Su Ilave Edip Tencerenin Kapağini Kapatip Demlendiriyoruz. Demlenen Pilavi Eşit Olarak Tepsideki Baliklarin üzerine Yayiyoruz,kenardaki Baliklari Pilavin üzerine Kivirip üstünede Kilçiklari Ayiklanmiş Balikla Kapliyoruz Az Su Ilave Edip Firinda Suyunu çekip üsteki Baliklar Kizarincaya Kadar Pişiriyoruz Afiyet Olsun. Ben Pilavin Içine Küp Küp Doğradiğim Havuç Ve Patateste Ekliyorum ,pilavi Ikiye Bölüp Arayada Balik Dizile Bilir.
 

kwon_salim

Yasaklı Kullanıcı
Katılım
17 Ağu 2008
Mesajlar
69
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
27
yapmak istemem çok zahmetli görnyo ama çok ta lezizde görünya gurbannn
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt