Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

**bal ve sağliğimiz.... (1 Kullanıcı)

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
canım paylaşımın çok güzeldi eline sağlık canım bende başka bir sitede arkadaşlarla paylaşmak için yazını kopyalıyorum hakkını helal et canım hayırlı akşamlar

okuyan gözlerine sağlık canım.. helâl olsun tabi ne demek faydalı bilgiler paylaşılsın ki hayır olsun, selam ve dua ile canım kardeşim..

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
elenaz 21 ve tufan_78..
öncelikle Rabbim şifa versin inşaallah..
Rabbim sizden de razı olsun, herşey yaradandan.. bir şeyi sebep kılıp herşeyi hayır kılar inşaallah, sağlığınıza kavuşursunuz umarım Rabbimin izniyle, selam ve dua ile...

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
sendemi:)

bende oyleydım.süte bal suya bal ona bal buna bal..kovan gibi oldum mubarek:)

ewet canım kardeşim annem kimden ne duysa onu yediriyordu kaşık kaşık bal yedim artık annem elinde bal kavanozu peşimde geziyordu nolur kızım ye diye walla zaten tatlıydım ama bal yiye yiye iyice tatlı oldum 3 kavonoz bal yedim hastanede ökrünce hemen annem balı getiriyodu uykuda bile olsam zorla yediriyordu allah razı olsun nasıl öderim onun hakkını benimle birlikte hergün acı çekti hastanede çok şükür bitti gitti ama benimde ömrüm geçti gitti 21 yaşındayım ama ruhum daha yaşlı rabbim kimseye dert verip derman aratmasın inşallah.sendende allah razı olsun ayşe kardeşim tedavim bitti çok şükür iyiyim dualarda unutmayın beni:a15::a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt