Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bakın lütfen (1 Kullanıcı)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm hayırlı sabahlar herkese nasıl oluyosa msn adresleri tahmin üzerine ekliyolar konuşmak istiyolar üstelik yapanların çoğu bey engelliyosunuz bu sefer mail atıyolar çoğu kez ahlaksız ve terbiyesiz maillerle karşılaştım anlamıyorum buraya muhabbet edilicek insan aramayamı geliyo lütfn bakın ben şuan çok sinirliyim ve elim ayağım titriyo ALLAH-Ü TEALA rızası için lütfen yapmayın kul hakkından korkmuyomusunuz bi kere daha aynı olayla karşılaştığımda isimleri açık açık vericem .

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bakın lütfen

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm hayırlı sabahlar herkese nasıl oluyosa msn adresleri tahmin üzerine ekliyolar konuşmak istiyolar üstelik yapanların çoğu bey engelliyosunuz bu sefer mail atıyolar çoğu kez ahlaksız ve terbiyesiz maillerle karşılaştım anlamıyorum buraya muhabbet edilicek insan aramayamı geliyo lütfn bakın ben şuan çok sinirliyim ve elim ayağım titriyo ALLAH-Ü TEALA rızası için lütfen yapmayın kul hakkından korkmuyomusunuz bi kere daha aynı olayla karşılaştığımda isimleri açık açık vericem .
CANIM BENİM ÜZÜLDÜM ŞİMDİ YAA.EVET RAHATSIZ OLAN DİĞER ARKADAŞLARI DUYMUŞTUM NEDEN HALA YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ONLARLA KONUŞMAK İSTEYECEK DİĞER SİTELERDEN BİÇOK KİŞİYİ BULABİLİRLER NEDEN ISRARLA BİZİM AİLEMİZE DADANMIŞLAR ANLAMIYORUM SAPIK RUHLU ZİHNİYETLER.ALLAH ONLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN AĞZIMA KÖTÜ LAFLAR GELİYO AMA BOŞVER ONLAR İÇİN ÇENEMİZİ YORMAYA DEĞMEZ.BENDE ÇOK SİNİELENDİM YAA BENİMDE EKLİYOLAR BENDE ENGELLİYORUM AMA ÇOK ŞÜKÜR MAİL FALAN GELMEDİ.Bİ DAHA Kİ SEFERİ BEKLEME VER İSİMLERİ GÜZEL ARKADAŞIM SENİ ÜZMELERİNE İZİN VERME HAKLARI YOK BUNA ...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

NE DURUYOSUN YA KARDEŞİM VERSENE TERBİYESİZLERİN İSİMLERİNİ.ONLAR SANA AHLAKSIZ ŞEYLER YAZARKEN SANA HİÇ YAZALIMMI YAZMAYALIMMI YADA YAZACAĞIM DİYE İZİN İSTEDİLERMİ VER GİTSİN.RABBİM O TÜR KİŞİLERİN İNTERNETE GİRMESİNE BİR ŞEKİLDE MANİ OLSUN VE HAYATI BOYUNCA İNTERNETE GİREMESİNLER İNŞALLAH.:****:****

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

sevvalmina yazdı:

S.A
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.İNSAN KİŞİLİĞİYLE İNSANDIR.BUNDAN TAVİZ VERENLER OLSA OLSA HAYVAN FITRATINDADIR.KİŞİLİKSİZ OLANLAR YA AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ,YADA AİLESİNDE ÇEVRESİNDE BU TARZ OLAYLAR DOĞAL KARŞILANAN BİR ÇEVREDE YETİŞMİŞTİR.AİLESİNDE VEYA YAKININDAKİ BAYANLAR BU TARZ OLAYLARA MARUZ KALMIŞMIKİ BUNU SİZLERE REVA GÖRÜYORLAR.BUNU YAPANLAR ZAYIF,İRADESİZ,ACİZ İNSAN GÖRÜNÜMLÜ MAHLUKLAR, SİZLERİN YERDE AYAKLAR ALTINDA SÜRÜNEN BİR BÖCEKTEN NE FARKINIZ VAR.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONLARI.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
sevvalmina yazdı:

S.A
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.İNSAN KİŞİLİĞİYLE İNSANDIR.BUNDAN TAVİZ VERENLER OLSA OLSA HAYVAN FITRATINDADIR.KİŞİLİKSİZ OLANLAR YA AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ,YADA AİLESİNDE ÇEVRESİNDE BU TARZ OLAYLAR DOĞAL KARŞILANAN BİR ÇEVREDE YETİŞMİŞTİR.AİLESİNDE VEYA YAKININDAKİ BAYANLAR BU TARZ OLAYLARA MARUZ KALMIŞMIKİ BUNU SİZLERE REVA GÖRÜYORLAR.BUNU YAPANLAR ZAYIF,İRADESİZ,ACİZ İNSAN GÖRÜNÜMLÜ MAHLUKLAR, SİZLERİN YERDE AYAKLAR ALTINDA SÜRÜNEN BİR BÖCEKTEN NE FARKINIZ VAR.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONLARI.

s.a. size katılıyorum kardeşim...insan utanır..biraz..allah hidayet versin...selametle..

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm sevvalmina kardeşim,

sabah sabah tatsız bir durumla karşılaşmana inan çok üzüldüm.Biliyorsun benim başıma 2 kez böyle bir olay geldi ALLAH-Ü TEALA ıslah etsin ne diyelim başka. Bir de yeni İHBAR HATTI açıldı oraya üye adını yazarsan direk üyelikleri iptal oluyor. Bizim burda bulunma amacımız bir kelime öğrenmek öğretebilmek ALLAH rızası için aramızda bulunan kötü insanları ayıklamalıyız.ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepimizin yar ve yardımcısı olması duası ile.

selamünaleyküm

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

evet sabah sabah çok sinirlendim rabbim ıslah etsin hepsini

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

bunların ar damarları çatlamış ne yapıcaksın ki... kardeş sende takma kafana ne kadar sınırlenırsen kendıne yaparsın.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

[big]Haya sıyrılmış inmiş: Öyle yüzsüzlükki her yerde...

Ne çirkin yüzler örtermiş meğer bir incecik perde!

Vefa yok, ahde hürmet hiç, emanet lafz-ı bi medlul;

Yalan raiç, hıyanet mültezem her yerde, hak meçhul.

Yürekler merhametsiz, duygular süfli, emeller har;

Nazarlardan taşan mana ibadullahı istihkar.

Beyinler ürperir ya Rab, ne korkunç inkılab olmuş:

Ne din kalmış, ne iman, din harab,iman türab olmuş!

Mefahir kaynasın gitsin de, vicdanlar kesilsin lal...

Bu izmihlal-i ahlaki yürürken, kalmaz istiklal!
[/big]

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM BENİM HİÇ ÜZÜLME....HİÇ KAFAYA TAKMA BUNLARI...RABBİM ISLAH ETSİN HEPSİNİ...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

YAKLAŞMAYIN YAKARIM HA.VALLA YAZIK SANA BE GÜLÜM.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
sevvalmina yazdı:

S.A
ABİ MAŞALLAH VERMİŞSİN COŞKUYU.AYNEN KATILIYORUM.AZ BİLE YAZMIŞSIN DEVAM ET.....

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ALLAH YARDIMCIN OLSUN O İSİMLERİ SAVCILIĞADA VEREBİLİRSİNİZ...MALELESEF BU KİŞİLİKSİZ ŞAHISLAR ETRAFTA ÇOK VAR...ELHAMDÜLİLLAH BAŞIMA BÖYLE BİRŞEY HENÜZ GELMEDİ AMA GELSEYDİ NE YAPAR YAPAR BULUR SONRADA ANASINDAN EMDİĞİ SÜTÜ BURNUNDAN GETİRİRDİM SENDE GERÇEKTEN İYİ SABIR VARMIŞ...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN RABBİM ŞEYTANIN VE ŞEYTANLAŞMIŞ İNS VE CİNLERİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA ETSİN SELAMETLE

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:

SEVVALMİNACIM,ŞİMDİ GÖRDÜM BU FORUMU,ÇOK ÜZÜLDÜM VE DE ONDAN DAHA FAZLASI ÖFKELENDİM.AMA SAKİN OL,ZİRA HESAP ZAMANI ÇOK ZORA DÜŞECEKLER,SEN DE İNŞAALLAH ONLARIN BU GÜNAHLARI SEBEBİYLE YÜKSELECEKSİN.TABİKİ BU DÜNYADA DA YAPABİLECEKLERİN VAR.BENCE SİLME YAZDIKLARINI VE CEVAPLARINI,VE DEVAM EDERSE YASAL İŞLEM YAP DERİM.YENİ TÜRK CEZA KANUNU BUNA MÜSAİT ARTIK.KENDİN BİLE DİLEKÇE YAZABİLİRSİN BULUNDUĞUN YERİN CUMHURİYET SAVCILIĞINA,YA DA YARDIM VE ÖRNEK DİLEKÇE İSTERSEN YARDIM EDEYİM.GÖRSÜNLER BAKALIM SABIKALI OLUNCA ANLARLAR.HEM BU DÜNYADA HEM AHİRETTE SABIKALILAR ARTIK.RAHAT OL.ONLAR EN BÜYÜK ZULMÜ,GÜNAH İŞLEYEREK KENDİ NEFİSLERİNE YAPIYORLAR.ALLAHA EMANET OL.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM BENDE. BENİMDE BAŞIMA GELDİ BU TÜR OLAYLAR. ÇOK SİNİR BOZUCU GERÇEKTEN. ÜZÜLME NE DİYİM. RABBİM ISLAH ETSİN.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Avukat yazdı:
sevvalmina yazdı:

SEVVALMİNACIM,ŞİMDİ GÖRDÜM BU FORUMU,ÇOK ÜZÜLDÜM VE DE ONDAN DAHA FAZLASI ÖFKELENDİM.AMA SAKİN OL,ZİRA HESAP ZAMANI ÇOK ZORA DÜŞECEKLER,SEN DE İNŞAALLAH ONLARIN BU GÜNAHLARI SEBEBİYLE YÜKSELECEKSİN.TABİKİ BU DÜNYADA DA YAPABİLECEKLERİN VAR.BENCE SİLME YAZDIKLARINI VE CEVAPLARINI,VE DEVAM EDERSE YASAL İŞLEM YAP DERİM.YENİ TÜRK CEZA KANUNU BUNA MÜSAİT ARTIK.KENDİN BİLE DİLEKÇE YAZABİLİRSİN BULUNDUĞUN YERİN CUMHURİYET SAVCILIĞINA,YA DA YARDIM VE ÖRNEK DİLEKÇE İSTERSEN YARDIM EDEYİM.GÖRSÜNLER BAKALIM SABIKALI OLUNCA ANLARLAR.HEM BU DÜNYADA HEM AHİRETTE SABIKALILAR ARTIK.RAHAT OL.ONLAR EN BÜYÜK ZULMÜ,GÜNAH İŞLEYEREK KENDİ NEFİSLERİNE YAPIYORLAR.ALLAHA EMANET OL.

:(:(:(

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. sevvalmina böyle bişeyle karşılaşmana üzüldüm.Allah böyle kişleri ıslah etsin diyorum.inşallah bu yazılanları görüp yaptıklarından utanıp tövbeye gelirler.

selen-arzu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. sevvalmina böyle bişeyle karşılaşmana üzüldüm.Allah böyle kişleri ıslah etsin diyorum.inşallah bu yazılanları görüp yaptıklarından utanıp tövbeye gelirler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt