Sevgili Allah ın sevgili dostları bilindiği üzere yüce dinimiz İslam a ve müslümanlığa karsı gün geçtikçe propgandalar artmakta ve gençlerin daha dogrusu yeni nesilin akılları hile ile islamdan uzaklaştırılmaya doğru götürülmektedir. Bir siteyi gezerken ki gördüğüm olay beni çok üzdü. Benimde bildiğim ve Türkiye de de çok oynanan bir oyun ve bu oyun bakın neler yapmış öncelikle size şunu söyleyeyim ben sizin yerinize araştırdım oyun şirketi Yahudilere ait yani buda neden oyunun islam açılımı yaptığını ortaya koyuyor. Buyrun siteyi inceleyelim site linkini altta verdim sitedeki yazıalrı ve resimleride olduğu gibi buraya aktarıyorum lütfen bu oyunu oynayanlar varsa oynamamaları için engel olun. Allah c.c sizinle olsun.
Sitenin linki : Silkroad İslam Irkı Geliyor!. - PCkoloji.com
Sitede yer alan içerik oyun ile ilgili...
Bildiğiniz gibi Sro da 2 çeşit ırk bulunmakta.Her yazılarımızda bu ırklara değinmişitik.Şimdi ise ne zaman geleceği tam belli olmayan ama önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacağı konuşulan İslam Irkı na değineceğiz.
Özellikleri
1.Yeni İslam ırkının temeli İslamiyetin tarihi, kültürü ve efsanelerine dayanıyor.
2.İslam karakterleri lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecekler, bu yenidir ve daha önce hiç bir oyuna gelmemiştir.
3.İslam Irkının Bulunduğu Yer :Arap geceleri ve ilginç İslam kültürü ile dolu.
İslam Irkı Haritada Samarkand-Evil Order Fortress bölgesinin güneydoğusunda bulunacak.
6 karakter geleceği muhtemel.İşte o karakterler ;
Bakın yukarıda yazanlara nasılda akıl çelen bir şeytan hilesi beynimizin altına yavaşça yerleştirmeye çalışılınıyor bu semponizeler. Allah c.c dan korkmayan kafirlerin ve onalrın yardımcıları münafıkların islam üzerinde oynadıkları oyunlardan sadece bir kaçı bu.
Resimlerdede Görüldüğü gibi burada islamı aşalıyan bir durum sözkonusu. Söz konusu olan oyun ne kadarda oyun olsa sonuçta islamı aşağılayacıcı bir durum vardır.
Bu oyunun gerçek adresi ise http://www.joymax.com/silkroad/
Lütfen bu oyunu oynayanlar varsa derhal bıraksınlar ve oynayanlarıda uyarsınlar. Çünki buradaki karakterler daha dogrusu islam açılımı karakterleri söylemek dilimin ucuna varmıyor ama siz daha iyi analdınız arkadaslar alçaklık diz boyu.
Sitenin linki : Silkroad İslam Irkı Geliyor!. - PCkoloji.com
Sitede yer alan içerik oyun ile ilgili...

Bildiğiniz gibi Sro da 2 çeşit ırk bulunmakta.Her yazılarımızda bu ırklara değinmişitik.Şimdi ise ne zaman geleceği tam belli olmayan ama önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacağı konuşulan İslam Irkı na değineceğiz.
Özellikleri
1.Yeni İslam ırkının temeli İslamiyetin tarihi, kültürü ve efsanelerine dayanıyor.
2.İslam karakterleri lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecekler, bu yenidir ve daha önce hiç bir oyuna gelmemiştir.
3.İslam Irkının Bulunduğu Yer :Arap geceleri ve ilginç İslam kültürü ile dolu.
İslam Irkı Haritada Samarkand-Evil Order Fortress bölgesinin güneydoğusunda bulunacak.
6 karakter geleceği muhtemel.İşte o karakterler ;
Bakın yukarıda yazanlara nasılda akıl çelen bir şeytan hilesi beynimizin altına yavaşça yerleştirmeye çalışılınıyor bu semponizeler. Allah c.c dan korkmayan kafirlerin ve onalrın yardımcıları münafıkların islam üzerinde oynadıkları oyunlardan sadece bir kaçı bu.

Resimlerdede Görüldüğü gibi burada islamı aşalıyan bir durum sözkonusu. Söz konusu olan oyun ne kadarda oyun olsa sonuçta islamı aşağılayacıcı bir durum vardır.

Bu oyunun gerçek adresi ise http://www.joymax.com/silkroad/
Lütfen bu oyunu oynayanlar varsa derhal bıraksınlar ve oynayanlarıda uyarsınlar. Çünki buradaki karakterler daha dogrusu islam açılımı karakterleri söylemek dilimin ucuna varmıyor ama siz daha iyi analdınız arkadaslar alçaklık diz boyu.