Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAKARA SURESİ 29 Ayeti?! (1 Kullanıcı)

Zaur.

Kayıtlı Kullanıcı
Selam, arkadaşlar bana Bakara Suresnin Arapça yazılışı ve Türkçe karşılığının manası lazım ama metnin her ikisinde kopyalamak olsun varmı böyle bir link?!

OkanDemir

Kayıtlı Kullanıcı
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ مَا فِي الْأَرْضِ
جَمِيعًا ثُمَّ اسْتَوَىٰ إِلَى السَّمَاءِ
فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ ۚ وَهُوَ بِكُلِّ
شَيْءٍ عَلِيمٌ

O, yerde ne varsa hepsini sizin için yarattı. Sonra (kendine has bir şekilde) semaya yöneldi, onu yedi kat olarak yaratıp düzenledi (tanzim etti). O, her şeyi hakkıyla bilendir.(bakara-29)

Zaur.

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler Allah razı olsun, ama benim aradığım Şudur .kuranikerim.com/Arapca/bakara1.htm malesef ki tercümesin yapmak istediyim sözü kopyalıyamıyorum, acaba aynı bu yazını kopyalıya bileceyim başka bir metin varmı?

NOT: Linkin önüne www koymak gerek.

Zaur.

Kayıtlı Kullanıcı
Derslik üçün o linkte ki Bakara Suresinin Arapça yazıların kopyalayıb word veya not defterine eklemek istiyorum ve istediyim sözü kopyalayarak google çevride Türkçeye çevireyim acaba bunu nasıl yapa bilirim?

Birde Arapça yazı karakterin klavyede kullana bilmem üçün acaba bir yol varmı?

Zaur.

Kayıtlı Kullanıcı
Buldum dostlar Allah sevab sahibi her kesden razı olsun AMİN. .diyanet.gov.tr/KURAN/arapca_text.asp?page_id=1

Zaur.

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar en iyi Arapça Türkçe sözlük hangisidir bilen varmı?

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı

Zaur.

Kayıtlı Kullanıcı
Çox sağol Allah herbirinizden herbirimizden razı olsun AMİN, istediyimi .diyanet.gov.tr/KURAN/arapca_text.asp?page_id=1 sitesinden buldum yine bir şey lazım olursa yardımınıza koşacağam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt