aleykümselam kardeşim.sadece size yardımcı olması açısından paylaşımınıza üye kurallarından bir maddeyi ekliyorum.
selam ve dua ile kalı selametle..
2 Defalarca uyarmamıza rağmen halen forum içersine sorular sorulmaktadır. Biz forum içersine soru sorulmasını yasaklamıştık, bunun sebebi ise, farklı fikirler oluştuğu için biri çıkıp "Bence günah değildir, Bence birşey olmaz yani şundan dolayı şöyle olur çünkü, ama böyle olursa benim fikrimce olmamalıdır yani niye caiz olmasın ki" gibi saçmalıklar meydana gelebiliyor. Kişilerin kendi fikirlerini beyan etmesi güzel birşeydir. Ama konu dini konular olunca hassas bir konu olduğu için bunun vebali ağır olur. Bence sence onca gibi kelimelerle ifade edilmesi çok sakıncalıdır.
Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler elbette kaynaklarıyla konuya cevap verebilir. Biz konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerin cevap vermemesini, özellikle yukarıda da belirtildiği gibi
"BENCE" kelimesini kullanarak yorum katmamasını rica ediyoruz.
Selamunaleyküm kardeslerim.bir sey soracaktim...gecenlerde bir üye kardesimizi baskasinin rüyasina girmekle ilgili bir konu acmisti..dua filan okuyup baskasinin rüyasina girip ona rüyasinda gercekleri görmesi iicn gibi bir konu acmisti..böyle bir sey var mi dinimizde..eger varsa ne duasi okuycaz..bilgisi olan arkadaslarimiz acil yardimci olurlarsa sevinirim..gercekten de böyle bir seye ihtiyacim var..Allah simdiden herkesten razi olsun..ALLAHA emanet olun..selam ve dua ile insaAllah...