Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bağışıklık sistemini güçlendiren bitkiler (1 Kullanıcı)

aKis

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
304
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Bu 5 baharat lezzetleri kadar aynı zamanda güç veren doğal besinler.Baharatları, yiyeceklerinize ve salatanıza karıştırmak gücünüzü artırıyor, bağışıklığınızı güçlendiriyor.

TARÇIN

Doğal bir mikrop düşmanı olan tarçını, her gün çay kaşığının 1/4’ü kadar aldığınızda, kan şekerinizi ve kolesterolünüzü düşürür.

KEKİK

Izgarada pişireceğiniz tavuk, balık veya eti kekikle marine ettiğinizde mentollü ve biraz ekşimsi tadı mükemmel bir lezzet verir. Kekik, birçok sağlık uzmanının listesinde kanserden koruyucu olarak yer alır. Kekik yağı ağız temizliğinde tercih edilebilir.

KİMYON

Kimyon kanser savaşçısıdır. Egzotik lezzetler elde etmek için pilav, tahıl, salatalara ekleyebilir, et yemeklerini marine edebilirsiniz. Eti kalp sağlığını koruyan kimyonla pişirebilirsiniz.

MERCAN KÖŞK

Bir elmadan 42 kat daha fazla antioksidan içeren mercan köşk bitkisini salata, omlet veya favori kurabiyelerinize ekleyebilirsiniz.

ZERDEÇAL

Zerdeçal, kist, kanser, kireçlenme hatta alzheimera karşı oldukça yararlı. Hafızaya iyi gelen zerdeçaldan bir tutam alarak, yaptığınız pilav, yahni veya mercimek gibi yemeklere ekleyebilirsiniz.
 

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Eyl 2009
Mesajlar
6,106
Tepki puanı
12
Puanları
38
Yaş
31
Konum
Konya
KİMYON

Kimyon kanser savaşçısıdır. Egzotik lezzetler elde etmek için pilav, tahıl, salatalara ekleyebilir, et yemeklerini marine edebilirsiniz. Eti kalp sağlığını koruyan kimyonla pişirebilirsiniz.

yoğurdu ekmepe sürüp açı pul biber kimyon bide nane yi de üstüne ekip çok tatlı oluyor :D aklıma geldi


ALLAH razı olsun.
 

Arıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Eyl 2009
Mesajlar
111
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
61
Arkadaşlar, yukarıdaki bitkilerin haricinde balında konuda çok faydaları var..

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Habertürk'de yayınlanan Saba Tümer’in programına konuk olarak katıldı.

Programda balın yararlarından bahsetti ve 3 gün boyunca uygulanacak Bal kürü ile vücudumuzun bağışıklık sisteminin güçlenip aynı zamanda mevcut hastalıklara karşı da vücudumuzun daha da güçleneceğini anlattı.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Bal kürü tarifi:

Bal kürü ile bir vücudunuzun bağışıklık sistemini güçlendirmek için 3 gün boyunca ; sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği olarak sadece bir yemek kaşığı bal yenilecek.Balın haricinde hiç bir şey tüketilmeyecek.Balın dışında dilediğiniz kadar su tüketebilirsiniz. Su tüketiminde sınır yok.

Öğün aralarında acıktığınızda yine bal yiyebilirsiniz. Çok az bir miktar kızarmış doğal ekmek (kepekli, çavdar veya köy ekmeği) tüketebilirsiniz. Beyaz ekmek tüketmeyin.

Bal kürünü bu şekilde uyguladığınızda vücudunuzun bağışıklık sistemi çok güçlenecek ve mevcut hastalıklara karşı yöneliş varsa onlar da ortadan kalkacaktır.


Alıntı
 

aKis

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
304
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Allah razı olsun, sağolun bu güzel bilgi için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt