Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:(:(:(:(:(Babamı İstiyorum:(:(:(:(:( (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki çocuğunu kapının önünde beklerken buldu. Çocuk babasına,

"Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun" diye sordu... Zaten yorgun gelen adam,

"Bu senin işin değil" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk

"Babacım lütfen, bilmek istiyorum" diye üsteledi. Adam

"İllâ da bilmek
istiyorsan 20 milyon
" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk

"Peki bana 10 milyon borç verir misin" diye sordu. Adam iyice sinirlenip,

"Benim senin saçma oyuncaklarına veyabenzeri şeylerine ayıracak param yok. Hadi,derhal odana git ve kapını kapat" dedi. Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı. Adam sinirli sinirli

"Bu çocuk nasıl böyle şeylerecesaret eder." diye düşündü. Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşündü,

"Belki de gerçekten lazımdı"...Yukarı çocuğunun odasına çıktı ve kapıyı açtı...
Yatağında olan çocuğa,

"Uyuyor musun" diye sordu. Çocuk

"Hayır" diye cevap verdi...

"Al bakalım, istediğin 10 milyon. Sana az önce sert davrandığım için üzgünüm.

Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim
" dedi... Çocuk sevinçle haykırdı, "Teşekkürler babacığım"... Hemen yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkardı. Adamın suratına baktı ve yavaşça paraları saydı.
Bunu gören adam iyice sinirlenerek,

"Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?... Benim, senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok" diye kızdı... Çocuk

"Param vardı ama yeterince yoktu "
dedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paraları
babasına uzattı;

"İşte 20 milyon... Şimdi bir saatini alabilir miyim babacım?...

DİPNOT: ALINTIDIR...

Dualarafukara

Kayıtlı Kullanıcı
malesef çağımızda bir çok evde hayat şartlarının verdiği zorluktan dolayı yorgun olan ebebyn ile çocuğun yaşadıkları.ALLAH razı olsun paylaşımınızdan dolayı.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...

selamun aleyküm...

malesef çağımızda bir çok evde hayat şartlarının verdiği zorluktan dolayı yorgun olan ebebyn ile çocuğun yaşadıkları.ALLAH razı olsun paylaşımınızdan dolayı.

Sizden de Allah razı olsun...haklısınız yorgun olan anne - babalar çocuklarına vakit ayıramıyorlar...bu çok üzücü bir durum...ebeveynler en azından evde bir (ya da kaç tane ise) çocukları olduğunu unutmasınlar...zaten çocukları hatırlarına gelirse sorun çözülecektir inşaALLAH...selam ve dua ile...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
......................................................................................

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzel ve anlamlaı bir yazı. bunu başka bir yerde okumuştum ama cok acı aslında gerçekten değer verilmesi gereken şeylere değer vermiyoruz hayatın meşgalelerine dalmışız gidiyoruz emeğine sağlık kardeşim selam ve dua ile.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşımdı elinize emeğinize sağlık
daha önce okuduğum bir yazıydı tekrar hatırlamak iyi oldu..
çocuklar için herşey oyuncak değildir ..onlar anne ve babalarından sevgi,şefkat ve ilgi beklerler ...çocuk eğitime ilk ailede başlar..
ne verirseniz onu alırlar ...iyi yada kötü..çocukların öğrenmesi taşa yazı yazmak gibidir asla silinmez...ama belli bir yaştan sonra birşeyler öğrenmek suya yazı yazmak gibidir hemen silinir..
selametle kalın..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzel ve anlamlaı bir yazı. bunu başka bir yerde okumuştum ama cok acı aslında gerçekten değer verilmesi gereken şeylere değer vermiyoruz hayatın meşgalelerine dalmışız gidiyoruz emeğine sağlık kardeşim selam ve dua ile.

Selamun aleyküm abla...sizin de gözlerinize sağlık...selam ve dua ile...:)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşımdı elinize emeğinize sağlık
daha önce okuduğum bir yazıydı tekrar hatırlamak iyi oldu..
çocuklar için herşey oyuncak değildir ..onlar anne ve babalarından sevgi,şefkat ve ilgi beklerler ...çocuk eğitime ilk ailede başlar..
ne verirseniz onu alırlar ...iyi yada kötü..çocukların öğrenmesi taşa yazı yazmak gibidir asla silinmez...ama belli bir yaştan sonra birşeyler öğrenmek suya yazı yazmak gibidir hemen silinir..
selametle kalın..

selamun aleyküm kardeşim...haklısınız...okuduğunuz için :T
hayırlı ve bereketli günler...:)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
..............................................güncelleme......................................................

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzel ve anlamlı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...

meddoc

Kayıtlı Kullanıcı
okumustum bunu
yinede guzel bir paylasim...eglerine saglik

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ne zeki çocukmuş ya maşallah babasına çok güzel cevap vermiş. emeğinize sağlık güzel bir paylaşım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt