Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Babam'a Mektup (1 Kullanıcı)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Bana bugün gelemedim yanına adresin yok yolumda yok

Sen gidince sayamadım elimden kayan yıldızları

Saçlarıma güneşin ışığını düşüren bakışlarını göremedim

Yalın ayak gezerken bana kızışını

Kader böyleymiş dedi annem

İlk önce anlamadım ne demek istedi…

Sonra anladım senin uzaklardan bakmanmış bana

Çocukluğum uzak kaldı bana içimde hep bir şeyler yarımdı baba hep yarım…aslında hep özendim arkadaşlarıma akşam eve gelen babalarının oyundan ayrılıp kucağına atlamalarına…baba gittiğin yer çok uzak biliyorum zaten adresinde yok,yoluda bilmiyorum…oysa koşa koşa gelirdim bilseydim herbişeyimi anlatırdım yanıbaşında sen görüyorsun ama olsun birde benden duy isterdim…baba özledim seni işte bir ara rüyama girde konuş içim acıyor sanki tarifi yok bunun …tutamıyorum baba zamanı tutamadım affet belki büyük olsaydım gitme bırakma derdim ama ufacıktım senle bile konuşamadım…hatırlamıyorum yüzünü baba oysa ne çok isterdim sesini duymayı birkezde olsa sarılmayı…annem ‘babana çok benziyorsun’diyor.en çokta gözlerim sana benziyormuş…

Ne çok isterdim sana doyasıya bakmayı…senin emanetinmişiz biz,öyle seviyor öyle koruyor bizi sana aşık olan kadın..bazen ağlarken görüyorum onu seni çok özlediğini söylüyor,o an boğazım kilitleniyor baba konuşamıyorum üzmemek için ağlayamıyorum yanında…yoksun yokluğun acıtan canımı sensizliği taşımak zorunda kalmasaydım da senle yaşasaydım…en mutlu ve en hüzünlü anlarımda başımı omzuna güvenle yaslasaydım…teselli etseydin beni,güç verseydin bana,korusaydın ,bazen çok güçsüz oluyorum baba…seni özledim biliyorum bunu hissediyorsun…birgün elbet kavuşacak ellerimiz o zaman sana sensizliği anlatacağım ve minik bir kızın duasında yaşadığın zamanları…seni seviyorum baba seni seviyorum…mafoldumben
alıntı

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
okurken babasız kalan şehit çocukları aklıma geldi.
çok güzel ifade edilmiş o acı,o yangın
Allah anasız ,babasız olan tüm herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Allah razı olsun

Kaan Erdem

Yönetici
Baba (m) (cığım)

Baba ağlamaz
Baba yorulmaz
Baba uyuklamaz
Baba açıkmaz
Baba yalan konuşmaz
Baba yenilmez
Baba yılmaz
Baba üşümez
Baba kırılmaz
Baba incinmez
Baba küsmez
Baba darılmaz...................

Hepimiz böyle zannederiz değil mi?

Küçücük dünyamızdaki baba (larımız) (cığımız)

ALLAH celle celalüh varken kıymetini bilenlerden,yokkende arkasından hayırlı işlerde bulunup sevabını gönderenlerden şuurlu,bilinçli evlatlardan eylesin bzleri.Selametle kalınız.

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Baba varsın ama görümüşte
Yüreğinde yokuz biz görünüşte varolan bir babasın sen
Bir gün baba bir gün sormadın halin ne diye
Baba yolun yarısını geçtin hala yabancıyız hala seni görünce sıkılıyorum terliyorum
Baba kendimi bile ifade edemiyorum baba çığlığım beni aştı ama sen hala duymuyorsun
Yabancıyız baba
Hemde çok aynı odada oturam bir yabancı
Oysa ne özlemler büyüttüm içimde haberin yok
Sen başkalarının safındayken erittin baba
Hiç bakmadın gözlerimiz içine
Anlamadın anlamak istemedin bizi
Yabancıyız baba babamsın ama çok yabancı.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt