Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Babama mektup (1 Kullanıcı)

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
babacım senden ayrılalı 13 yıl oldu.hergeçen gün acım sanki artıyor..babacım çok geçtin bizi bıraktığında..sen yokken büyüdük sen yokken okullarımızı bitirdik,sen yokken iş hayatlarımıza başladık,sen yokken evlendi abim ablam.sen yokken torunların oldu ama dedelerini görmeden.sensiz bayramlar geçti herbayramda gözyaşımızı içimize attık birbirimize göstermedik.babacım ben evlenmek üzereyim seni kaybettiğimizde ben çok küçüktüm ..beni abimden amcamlardan istiyorlar babam yok sen yoksun diye babacım sen olsan hayatımda belki bukadar sıkıntılarımız olmazdı kimse bana bukadar halkı olarak bile olsa karışmazdı...baba abim sensiz evlendi herkes ağladı ben dayandım ablam sensiz evlendi herkes ağladı ben dayandım baba ben nasıl evlencem sensizde buna dayancam beyaz gelinliğimle beni kim çıkarcak baba..babam hiç birçocuğun günü göremeden 40 yaşında ölen babam ben yine sensiz ben yine sensiz mutsuzum.avazım çıktığınca bağırmak istiyorum babaa babaaam seni çook özleedim.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
allah sana sabır versin güzel kardeşim seni az çok anlıyabiliyorum çünkü bende annemi kaybettim babama gelince onuda kaybetmişimde farkına varamamışım allahtan sana yeni yuvanda huzur ve mutluluklar diliyorum

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz sabır versi inşaAllah...

mir_erhan

Moderator
duygularını bizimle paylaşmak istedin kardeşim...
...belki içindekilerin onda birini bile yazamadın..ama biz o avazı duyabildik..anlayabildik......
....Allah sabır versin kardeşim....

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm değerli kardeşim;

Ben sizi çok iyi anlıyorum,yaşamayan bilemez iddiasındaki gerçeklik payı bu olsa gerek,okurken dayanamayıp gözlerimden yaşlar aktı hem size hem kendime,bende gizli gizli ağlıyorum dış görüntüde sert ve dayanıklı olmam iç dünyamda bu acı,özlem ve hasrete yenilerek çocuklaşmam belkide alışagelmiş bir durum değil ağlamaklı olmak adına.

Belki size göre babacığımı çok uzun yıllar yaşadım kaybedeli daha 3 ay oldu,unutmak yada bu hissiyatların hafiflemesi yada geçmesi imkansız,özlem ve hasretlik gün geçtikçe büyüyor,zor gerçekten çok zor.

ALLAH celle celaluh bizleri şuurlu kullardan eylesin,vefat etmişlerimizn arkasından hayır işlerinde bulunan dualarından esirmeyen kalanlar olarak yapmamız gereken vazifelerde daim ve sabit olanlardan etsin.

ALLAH celle celaluh sabır versin,günahlarını affetsin,mekanını cennet eylesin inşaALLAH sizin ve cümlesinin.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh mutluluğunuzu daim eylesin,hayırlı bir eş hayırlı bir yuvada evinizin reis'i islamiyet olsun.

Hayırlı ve bereketli geceler dilerim kardeşim.

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden allah razı olsun.. duygu seline kapıldığım bi andı.haklarınızı helal edin sizleri üzmek istemezdim

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim allah sabır versin rabbim yardımcın olsun beni ağlattın walla inşallah çok mutlu olursun canım benim bende babama çok düşkünüm rabbim bana onun acısını göstermesin inşallah allah a emanet ol

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
o sesi ta içimde hissettim kardeşim yüregim burkuldu.anne baba su gibidir su.can olur bedene.yaşayamayan bilmez belki ama ben bu kadar etkilendiysem sizi düşünmek bile istemiyorum.babacıgınıza bi fatiha okudum günahkar agzımla umarım mevlam kabul buyurur.hayırlı yuva nasibiniz olur yavrularınızda bulursunuz teselliyi.dualarımdasınız kardeşim.
inanın bu yazdıgınız her kelime iliklerime işledi.
selam ve dua ile.

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
derdimi benimle paylaştığınız için allah razı olsun

medine_c

Kayıtlı Kullanıcı
allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun.peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin inşallah

hayırlı cumalar....

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım yar ve yardımcınız olsun.Hayat bu,iniş çıkışlarla dolu hep.İmtihan Dünyasında yaşıyoruz kardeşim sabredin ve mükafatını alın inşaallah.

tamer okkan

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşim ya benim gibi olsaydın yaşım 47 bu güne kadar babam var ama yok
annem var ama yok ben aramazsan onlar yok
rabbim sana sabır versin

manav

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim seni en çok anlayanlardan biriyim 21 ocakta babamı aniden (kalp krizi)kaybettim hala şoku atlatamadık inşallah cennet mekanları olsun nasıl alışacağız bilmiyorum rabbim rahmetiyle yargılasın

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim seni en çok anlayanlardan biriyim 21 ocakta babamı aniden (kalp krizi)kaybettim hala şoku atlatamadık inşallah cennet mekanları olsun nasıl alışacağız bilmiyorum rabbim rahmetiyle yargılasın

başın sağolsun arkadaşım..mekanları cennet olur inş.sav efendimizin şefatinden mahrum kalmazlar inş

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
babacım senden ayrılalı 13 yıl oldu.hergeçen gün acım sanki artıyor..babacım çok geçtin bizi bıraktığında..sen yokken büyüdük sen yokken okullarımızı bitirdik,sen yokken iş hayatlarımıza başladık,sen yokken evlendi abim ablam.sen yokken torunların oldu ama dedelerini görmeden.sensiz bayramlar geçti herbayramda gözyaşımızı içimize attık birbirimize göstermedik.babacım ben evlenmek üzereyim seni kaybettiğimizde ben çok küçüktüm ..beni abimden amcamlardan istiyorlar babam yok sen yoksun diye babacım sen olsan hayatımda belki bukadar sıkıntılarımız olmazdı kimse bana bukadar halkı olarak bile olsa karışmazdı...baba abim sensiz evlendi herkes ağladı ben dayandım ablam sensiz evlendi herkes ağladı ben dayandım baba ben nasıl evlencem sensizde buna dayancam beyaz gelinliğimle beni kim çıkarcak baba..babam hiç birçocuğun günü göremeden 40 yaşında ölen babam ben yine sensiz ben yine sensiz mutsuzum.avazım çıktığınca bağırmak istiyorum babaa babaaam seni çook özleedim.

selamunaleykum
gözyaşlarıyla okudum
allah sabır versın amın
allah babanınız mekanını cennet nasıp etsın
amın
allah sana mutluluk versın guzel kardeşim
ne yazacağımı şu an bılemıyorum
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
gözyaşlarıyla okudum
allah sabır versın amın
allah babanınız mekanını cennet nasıp etsın
amın
allah sana mutluluk versın guzel kardeşim
ne yazacağımı şu an bılemıyorum
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

bilmem inanırmısın arkadaşlar bende yazdığım mektubu sadce yazınca 1kere okudum tekrar okuyamıyorum..allah hepinizden razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt