Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Babama Mektup (1 Kullanıcı)

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
Babam canım kıymetlim seni çok özledim bilmiyorum gecenin bi vakti nerden aklıma geldi sana mektup yazmak ama seni çok özlüyorom....15yıl oldu seni kaybedeli daha çocuk yaştaydım aylarca sustum konuşmadım konuşamadım kimselere babam öldü diyemedim.içinde baba kelimesi geçen cümleleri kullanamadın içinde baba geçen şarkıları hala söyliyemem.biliyormusun babam sensin evlendi ablam abilerim hep aile resimlerinde sen yoktun.sensin oldu bayramlar sensiz oldu kandiller.senlerce babalar gününde tvaçamadım sokağa çıkmadım ...yeni yeni abimlerin kutluyorum babalar gününü onlara alıyorum hediyeler..biliyormusun baba çokgece ağladım yastığım göz yaşımdan ıslandı ama ben kimseye belli etmedim içimin bazen yandığını hissediyorum.biliyorum saçma ama bazen sıkıntıya bunalıma girdiğim zaman babam olsa böyle olmazdı diyorum.babam kıymetlim seni çok özledim mekanın cennetin en üst makamı olur inş.allah senden razı olsun babam seni tanıyan bilen topluluğa girdikmi senin namını iyiliğini merhametini konuşuyorlar..canım babam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt