Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Babam benden ne istiyor? (1 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben rüyalarımda hep babamı görüyorum babam 1999 da vefat etti. bazen onun mezarında buluyorum kendimi mezarının içinde ufacık bir ışk var ve bedeni hiç cürümemiş gibi öylece yatarken görüyorum bazende bana ben bugun istirahattayım bana bugün izin verdiler kızım geziyorum ben diyor onu agaçların arasında gezerken görüyorum. dün akşamda gördüm onu yüzü bembeyaz ve cok güzeldi acık sarı bir gömlek ve aynı rekte bir pantolonla bana gülüyordu ama ben rüyamda hep ağlıyordum... Emanetlerimi dağıt diyordu ne emenati var bilmiyorum tek bildiyim dayıma para borcu vardı. kafam cok karışık sürekli rüyalarımda. Babam için ne yapabilirim arkadaşlar lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyin. bu gördüğüm rüyalAr neye işaret aceba.... bir bilginiz varsa yardımcı olun lütfen... onu o kadar cok özledimki babam yok diye bu dÜnyada başıma gelmeyen kalmadı bir babamın olmasını o kadar cok isterdim ki... ama yinede ben şanslıyım resulüm hem babasız hemde anasız büyüdüde bir of bile demedi...
işte böyle arkadaşlar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN.

berat05

Yönetici
arkadaşlar ben rüyalarımda hep babamı görüyorum babam 1999 da vefat etti. bazen onun mezarında buluyorum kendimi mezarının içinde ufacık bir ışk var ve bedeni hiç cürümemiş gibi öylece yatarken görüyorum bazende bana ben bugun istirahattayım bana bugün izin verdiler kızım geziyorum ben diyor onu agaçların arasında gezerken görüyorum. dün akşamda gördüm onu yüzü bembeyaz ve cok güzeldi acık sarı bir gömlek ve aynı rekte bir pantolonla bana gülüyordu ama ben rüyamda hep ağlıyordum... Emanetlerimi dağıt diyordu ne emenati var bilmiyorum tek bildiyim dayıma para borcu vardı. kafam cok karışık sürekli rüyalarımda. Babam için ne yapabilirim arkadaşlar lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyin. bu gördüğüm rüyalAr neye işaret aceba.... bir bilginiz varsa yardımcı olun lütfen... onu o kadar cok özledimki babam yok diye bu dÜnyada başıma gelmeyen kalmadı bir babamın olmasını o kdar cok isterdimki... ama yinede ben şanlıyım resulüm hem babasız hemde anasız büyüdüde bir of demedi...
işte böyle arkadaşlar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN.

SELAMÜN ALEYKÜM

Babanıza bol bol kuran okuyun ..ve çok sizi düşündürdüğü için dayınızla konuşmanızı öneririm.yada isterseniz babanızı yakından tanıyan akrabanız varsa onunla..rüyasında emanet dediği herşey olabilir.Hayatta yapmak istediği ama yapamadığı maddi veya manevi birşey olabillir.
Ama kuran okumayı eksik etmeyin.

Allah rahmet eylesin.Babanıza fatiha okudum.Rabbim kabul buyursun inşallah.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

Babanıza bol bol kuran okuyun ..ve çok sizi düşündürdüğü için dayınızla konuşmanızı öneririm.yada isterseniz babanızı yakından tanıyan akrabanız varsa onunla..rüyasında emanet dediği herşey olabilir.Hayatta yapmak istediği ama yapamadığı maddi veya manevi birşey olabillir.
Ama kuran okumayı eksik etmeyin.

Allah rahmet eylesin.Babanıza fatiha okudum.Rabbim kabul buyursun inşallah.

ALLAH RAZI KARDEŞİM SAĞOL. KURAN OKUYORUM COK DUA EDİYORUM AMA YİNEDE HEP BENDEN BİRŞEYLER İSTİYOR. AĞLAYARAK UYANIYORUM GERCEKMİŞ GİBİ SANIYORUM DAYIMLADA DAHA ÖNCEDEN KONUŞMUŞTUM EN YAKIN ZAMANDA BORÇUMU ÖDEYECEM DİYE. İŞALLAH ÖDEYİNCE BELKİ BABAMDA BENDE RAHAT EDERİM. ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben de aynı şeyleri yaşadım. Yani birebir aynı rüyayı görmedim ama babamı sürekli rüyalarımda görüyordum. Sonradan bana baban senden dua istiyor yada yolunda gitmeyen birşeyler var da seni uyarmaya çalışıyor demişlerdi. Bence söylediklerini dikkate alın borcu varmış onu ödemeye çalışın ve bol bol dua edin. Allah'a emane olun.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben de aynı şeyleri yaşadım. Yani birebir aynı rüyayı görmedim ama babamı sürekli rüyalarımda görüyordum. Sonradan bana baban senden dua istiyor yada yolunda gitmeyen birşeyler var da seni uyarmaya çalışıyor demişlerdi. Bence söylediklerini dikkate alın borcu varmış onu ödemeye çalışın ve bol bol dua edin. Allah'a emane olun.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BANA DA SENİN DEDİĞİN GİBİ DEDİLER BENDE COK COK DUA EDİYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

NEGİF

Kayıtlı Kullanıcı
Bence Dayinla Bir Konuş Babanin Borcu Varsa Rahatsiz Olabilir. Helallik Alin. Bende Babami 3 Ay önce Kaybettim Onu çok özlüyorum. Bolbol Okuyup Dua Ediyorum Ruhuna Gönderiyorum. öyle Rahatliyorum. Allaha Emanet Olun

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bence Dayinla Bir Konuş Babanin Borcu Varsa Rahatsiz Olabilir. Helallik Alin. Bende Babami 3 Ay önce Kaybettim Onu çok özlüyorum. Bolbol Okuyup Dua Ediyorum Ruhuna Gönderiyorum. öyle Rahatliyorum. Allaha Emanet Olun

Allah razı olsun kardeşim seninde başın sağolsun Allah sabır versin RABBME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt