Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Babaannemi Kaybettik.... (2 Kullanıcı)

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim ... Babaannemi Kaybettik Dün Akşam Allah'in Rahmetine Kavuştu. Kendisi Kankanseriydi Ve Iki Aya Yakindir Tevadi Görüyordu Ama En Sonunnda Vefat Etti... Bizde Onun Ruhu Için Bir Hatmi şerifte Burdan DağitMaya Karar Verdik . Inşallah Yardimlarinizla Bir Hatim şerif Indirmek Nasip Olur. BenİM şimdi Ayri Beş Cüzüm Var Onlari Okuduktan Sonra Alicam Mevla Izin Verirse..... Yardimlarinizi Eksik Etmeyin Inşaallah . Mevla Razi Olsun Hepinizden....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam fatıma kardeşim başınız sağolsun Rabbım mekanını cennet etsın kabır azabı yaşatmasın inşaAllah Rabbım sizlerede sabır versin... kuran okumasını bılmıyorum ben ama dualarımda babaannenızede yer verıcem ..11 ıhlas 1 fatıha okuyorum hemen şimdı ruhuna hedıye edıyorum Rabbım kabul etsın hayırlı günler kardeşim..

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
3 ihlas bir fatiha birde ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin
allah sabır verisn rahmetini üzerinizden aralmasın babannenisin kabri nur dolsun mekanı cennet olsun kabir azabı çekmesin inşallah

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım rahmet eylesin...Korktuğundan kurtarsın...umduğuna nail eylesin...Mekanını cennet eylesin....Bir fatiha 3 İhlas_ı Şerif ve Ayetel Kürsi okuyacağım inşaallah...Hatim için daha sonra yazarım RABBİMin izni ile...ALLAHım sizlerede sabır versin...selametle kalınız...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.
rahu şad olsun.mekanı cennet olsun.kabir azabı görmesin inşALLAH.
SİZLERİNDE BAŞINIZ SAG OLSUN.
selametle

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Başiniz Sağolsun...rabbim Mekanini Cennet Etsin..sizlerede Sabir Versin...1,cüzü Ben Alayim Açilişi Yapayim...en Fazla 3 Gün Içind Eokuyup Okudğumu Yazarim....rabime Emanet Olun.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
1.cüz .....................fatmana

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
basiniz sagolsun mekani cennet olsun .... onlar ailelerin arkasinda dag gibidirler. fakat bunu (nedendir bilinmez) onlari kaybettigimizde çok daha iyi anlariz.. insallah rabbimin cennet bahçelerinin birinde oturuyordur suan ruhu için 3 ihlas ve 1 fatiha okuyacagim Allah,a emanet olun selam ve dua ile...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
inna lillahi ve inna ileyhi raciun.başınız sağ olsun kardeşim.Rabbim taksiratlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam fatıma kardeşim başınız sağolsun Rabbım mekanını cennet etsın kabır azabı yaşatmasın inşaAllah Rabbım sizlerede sabır versin... kuran okumasını bılmıyorum ben ama dualarımda babaannenızede yer verıcem ..11 ıhlas 1 fatıha okuyorum hemen şimdı ruhuna hedıye edıyorum Rabbım kabul etsın hayırlı günler kardeşim..

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. MEVLA CÜMLEMİZE SABIR VERSİN.....

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Hatim Listesi.......

1.cüz ===> Fatmana

ilaydam

Kayıtlı Kullanıcı
fatma kardeşim başın sağolsun

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Nuru Cennet Mekani Olsun. Allah Rahmet Eylesin.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
allah rahmet eylesın sizlerede rabbım sabırlar versın

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
3 ihlas bir fatiha birde ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin
allah sabır verisn rahmetini üzerinizden aralmasın babannenisin kabri nur dolsun mekanı cennet olsun kabir azabı çekmesin inşallah

amin kardeşim.... mevla razı olsun.....

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Hatim Listesi.......

1.cüz ===> Fatmana

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm fatma..
Allah Rahmet Eylesin....Başın Sağolsun kardeşim...Rabbim sabır versin...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım rahmet eylesin...Korktuğundan kurtarsın...umduğuna nail eylesin...Mekanını cennet eylesin....Bir fatiha 3 İhlas_ı Şerif ve Ayetel Kürsi okuyacağım inşaallah...Hatim için daha sonra yazarım RABBİMin izni ile...ALLAHım sizlerede sabır versin...selametle kalınız...

amin .... mevla sizlerden razı olsun..... selametle....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt