Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ayrımcılık yapıyormusunuz ? (1 Kullanıcı)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
sitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm aslında değilim ama girer girmez bazı sevdiğim kardeşlerimin yazılarını okumadan yorum yazmadan çıkmıyorum e tabi doğal olarak sınırlı kaldığım için diger kardeşlerimin yazılarını ziyaret edemiyorum...
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet olun inşaallah...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ılgı alanlarıma daha cok bakıyorum
ama sohbet ettığım kışılere oncelık verıyorum ama bu tanımadığım kardeşlerımı okumuyor anlamına gelmez
allaha emanet olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
her kardeşimizin yazısını okumaya çalışıyorum...ama bazen tabi biraz tanıdıklarımın yazılarına öncelik vermekten kendimi alamıyorum...ama herkese cevap yazmaya gayret gösteriyorum...bir de site içinde dolaşmaya pek vaktim olmuyor sadece ön panelde olan mesajlara bakıyorum....

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım kardeşim hiç ayırımcılık olurmu hepimiz bu siteden manevi bir haz alıyoruz şahsım adına ben buradaki yardımlaşmayı dayanışmayı ALLAH CC RIZASINA SEVGİYİ hiçbir yerde görmedim hepimiz kardeşiz hepimiz birbirimizi ALLAH CC rızası için seviyoruz böyle şeyler düşünmeyin ALLAHA CC emanet olun

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
yani burda form açılcak önemsenmiycek boşuna açılmış olcak islami sitede islami bilgilere yönelik bilgi alış verişinden çok gereksiz konular üzerinde sohbet yapar gibi acılıyor formlar bir islam alimlerini tanıma adına paylaşım olmuyor mesela ŞEMS gibi yoldaş lazım

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben formların başlıkları dikkatimi çekerse girerim tanıdık veya tanımak fark etmez ama tanıdığım kişilerin isimlerini de görünce nedir? deyip bakarım forum ayrımı asla yapmam

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kadeşim Tüm Yazilari Okumaya Calişirim Encokta Darda Kalanlarinkine Cevap Yazarim Tanidiklarimada öncelik Vermeye Calişirim Ama Herkeze Yazirim Ayrit Etmem. Hepsine Cevap Yazmaya Onlari Anlamaya Calişirim Tipki şuan Seni Tanimasamda Cevap Yazdiğim Gibi.........
Selam Ve Dua Ile

alifurkan

Kayıtlı Kullanıcı
ben forumda kimseyi fazlaca tanımadığım için ilgi alanlarıma giren konuları okuyor ve yorum yapıyorum...

evla

Kayıtlı Kullanıcı
evet kesinlikle haklısınız konu açmayı düşünüyorum ilgilenilmediğini bildiğimden açmıyorum zaten bazıları msn gibi bir birleriyle muhabbet ediyorlar ben sadece dini seylere zikir gibi giriyorum zaten kimseyi tanımıyorum

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ayrimcilik Yapmam.genelde Ana Sayfaya Taşinmiş Konulara Bakarim önce. Ama Malasef Hepsine Yazamiyorum Hatta Bazen Bakip çiktisini Aliyorum Vaktim Olmuyo.ayrimcilik Yapanlarada Celalleniyorum Hayret Bişey Birde Açik Açik Söylüyolar Ayrimcilik Var Diye Pes Yani.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt