Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AYI VE FİL (OKUYUN LÜTFEN) (1 Kullanıcı)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı
KUTUPLARDA AYI AVI
Kutuplarda ayı avcıları ayı avlamak için buzlaşmış karların içine jilet gibi keskin baltayı yerleştirir, keskin tarafının üzerine kan sürerlermiş. Ayı gelip kanı yalarken kendi dili de kesilirmiş. Ama kanın tadından dilin acısını fark edemezmiş. Kendi kanını yalamaya baslarmış.
Damarlarındaki kan tükenince olduğu yere yığılır kalırmış. Avcı da gelip derisini yüzermiş. Kurşunla vurursa ayının postu delindiğinden fazla para etmediği için bu yolu denermiş. Doların bir gecede ikiye katlanması neticesinde "bu gece su kadar milyar veya trilyon kazandım" diyen adam aslında kendi ülkesinin kanını emerek kendisini tüketiyor.  

FİLLER  
Filler çok geniş vadilerde yasasalar bile her gün kullandıkları yoldan gidip gelirlermiş. Fil avcıları da fillerin geçeceği yolu derince kazarlar üzerini ince bir tabakayla örterler ve en önde yürüyen filin o kazılan çukura düşmesini sağlarlarmış. Fil avcıları siyah elbiseler içerisinde, yüzleri kapalı olarak gelir, çukurda çırpınan fili kırbaçla dövmeye başlarlarmış. Birkaç gün hiç yiyecek vermezlermiş. Birkaç gün sonra aynı avcılar, beyaz elbiseler içinde filin sevdiği yiyeceklerle gelirler ve filin karnını doyururlar ve hortumunu, yüzünü gözünü okşarlarmış. Avcılar, fili kendilerine alıştırdıktan sonra çukurun önünü kazarak fili oradan çıkarırlar ve filin hortumundan tutarak kendi fil damlarına götürürler ve ölünceye kadar fili işlerinde kullanırlarmış. Ben, bu av hikayesini her duyuşumda Türk milletini avlamak isteyen ve batının çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyen avcı insanlar hatırıma gelir. Önce insanımızı cehalet çukuruna düşürüyorlar. Bin türlü bahanelerle okumalarını engelliyorlar. Sonra cebindeki parasını pul ediyorlar, efendi iken köle, zenginken fakir, azizken zelil, şerefli iken hakir haline getiriyorlar sonra yeni yepyeni ve ak pak bir makyajla karşılarına geçip kurtarıcı rolünü üslenerek kafeslemeye çalışıyorlar.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AYI VE FİL (OKUYUN LÜTFEN)

ALLAH C.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim...ay sinirim bozuldu.emeğine sağlık ama ben hayvanları çok severim ve üzüldüm..........................

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BUNLAR AYILARDAN FİLLERDEN DAHA AŞAĞI MAHLUKLAR OLMUŞLAR YA

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Söylesem fayda etmez sussam gönül razı değil demiş fizuli ,
ne diyelim allah ıslah etsin ,hem böyle hayvanları vahşice katledenleri hemde bu örneklerle benzetmede bulunduğunuz tabiri caiz ise uyuyanları !!

selamlar !

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM
BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM:(:(:(

BU BİR GERÇEK NASIL Kİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ ACIMASIZCA ZEVKİ SEFALARI İÇİN ÖLDÜRÜYORLAR VE ACI ÇEKTİRİYORLARSA,,BUDA ONUN GİBİ ,,
KARDEŞLERİMİZİ ÖLDÜRENLER NASIL Kİ İNSANLIK VARLIĞINDAN SIYRILMIŞ AFEDERSİNİZ AMA İKİ AYAKLI VAHŞİ BİR HAYVANDAN HİÇ BİR FARKI KALMAMIŞ,,AYNI BU MİSAL GİBİ
:(:(:(

[mail][/mail]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt