Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AYAK İZLERİ..! (1 Kullanıcı)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
AYAK İZLERİ

Adamın biri, bir gece bir rüya görmüş,
Upuzun bir kumsal boyunca dostu ile yürüyormuş.
Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden de
Bir film şeridi gibi, adamın hayatından sahneler geçiyormuş.
Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki
Adam kumda iki çift ayak izi kaldığında dikkat etmiş . . .
Bir çifti kendisinin, bir çifti Dostunun.

Hayatının son sahnesi de gökyüzünden geçtikten sonra adam,
Kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve
Birden bir şey dikkatini çekmiş:
Hayat yolunun pek çok bölümünde
kumda sadece bir çift ayak izi
ve adam dehşet içinde farketmiş ki,
ayak izlerinin, tekleştiği zamanlar,
hayatının en kötü, en acı anlarına rastlıyor...

Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş
ve dostuna sormaya karar vermiş.
Dostum! Eğer ben bir terslik yapmazsam
her zaman yanımda olacağını,
her zaman yanıbaşımda yürüyeceğini söylemiştin . . .

Oysa hayat yoluma bakıyorum.
En zorlu, en kötü, an acılı anlarımda
sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda . . .

Anlamıyorum dostum anlamıyorum . .
Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da
sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terk ediyorsun ?
Dostu gülümseyerek cevap vermiş:
Sevgili, çok sevgili dostum.
Ben seni çok sevdim ve hiç terketmedim.
Hayat yolundaki en zorlu sınav günlerinde,
yani en acılı, en kötü anlarında
kumda hep bir çift ayak izi gördün.

Dikkat et!
Ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor.
Çünkü o sıralar ben, seni kucağımda taşıyordum . . .

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AYAK İZLERİ..!

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm ferit kardeşim, elinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş, çok da anlamlı.. Rabbim razı olsun inş. Allaha emanet olun.. selam ve dua ile.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm;
emeğinize sağlık.. çok güzeldi...Allah razı olsun sizden...Selametle kalın inşaAllah..s.a​

[big]"Allah katında arkadaşların en hayırlısı arkadaşına faydalı olandır. Yine Allah katında komşuların hayırlısı komşusuna faydalı olandır." (Tirmizi, Birr 28)[/big]

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm ferit kardeşim, elinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş, çok da anlamlı.. Rabbim razı olsun inş. Allaha emanet olun.. selam ve dua ile.
ve aleyküm selam aliye kardeşim;
teşekkür ederim beğendiğinize sevindim...Rabbimiz cümlemizden razı olsun...sizde Allah'a emanet olun selam ve dua ile hayırlı geceler...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
selamun aleyküm;
emeğinize sağlık.. çok güzeldi...Allah razı olsun sizden...Selametle kalın inşaAllah..s.a​

[big]"Allah katında arkadaşların en hayırlısı arkadaşına faydalı olandır. Yine Allah katında komşuların hayırlısı komşusuna faydalı olandır." (Tirmizi, Birr 28)[/big]
ve aleyküm selam;
Allah size hayırlı mükafatlar versin değerli katkınız için...Rabbimiz cümlemizden razı olsun... dostlarımıza faydalı olmak duası ile selametle kalın...hayırlı geceler, hayırlı cuma'lar İnşAAllah...a.s...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm;

ve aleyküm selam;
Allah size hayırlı mükafatlar versin değerli katkınız için...Rabbimiz cümlemizden razı olsun... dostlarımıza faydalı olmak duası ile selametle kalın...hayırlı geceler, hayırlı cuma'lar İnşAAllah...a.s...B)

amin..inş..size de hayırlı geceler, hayırlı cumalar olsun inşaAllah..dualarınızda bulunmak dileğiyle inş...B)​

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

s.aleyküm kardeşim allah razı olsun..güzel bir yazıydı doğrusu..eline,emeğine sağlık..aeo..hayırlı cumalar,cumanız mübarek olsun..B)B)

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. güzel kardeşim.Ay ne kadar güzel bi hikaye bu ya!! Allah c.c. razı olsun paylaştığın için..Allah c.c. hepimize öyle dost nasib etsin inşallah...
Selam ve dua ile
...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
ferit yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm;

ve aleyküm selam;

amin..inş..size de hayırlı geceler, hayırlı cumalar olsun inşaAllah..dualarınızda bulunmak dileğiyle inş...B)​
dualar müşterektir İnş...Allah'a emanet olun...Rabbim zihin açıklığı versin utandırmasın İnş...selametle kalın...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm kardeşim allah razı olsun..güzel bir yazıydı doğrusu..eline,emeğine sağlık..aeo..hayırlı cumalar,cumanız mübarek olsun..B)B)
ve aleyküm selam kardeşim;
Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim...'amin' cümlemizin cuma günü mübarek olsun İnş.
Allah c.c. sizden de razı olsun...B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Zinnire yazdı:
S.A. güzel kardeşim.Ay ne kadar güzel bi hikaye bu ya!! Allah c.c. razı olsun paylaştığın için..Allah c.c. hepimize öyle dost nasib etsin inşallah...
Selam ve dua ile
...
ve aleyküm selam;
cezallahu hayran 'amin' güzel ablam inş...Rabbim sizden de razı olsun selam ve dua ile...
B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...HAYIRLI CUMALAR...ALLAH C.C.RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...ALLAH CÜMLEMİZE BÖYLE DOSTLAR NASİP ETSİN...SELAMETLE...

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

nihalim yazdı:
S.A...HAYIRLI CUMALAR...ALLAH C.C.RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...ALLAH CÜMLEMİZE BÖYLE DOSTLAR NASİP ETSİN...SELAMETLE...

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]
ve aleyküm selam;
cümlemize hayırlı cumalar inş. Rabbim sizden de razı olsun...teşekkür ederim...'amin' inş. selametle kalın...B)B)B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Çok şükür Allah'a ki, arkadaşlarım yok, hiç yok. Çevre yapmak için boş insanlarla konuşarak, tanışarak zaman kaybetmedim. Arkadaşa ihtiyacım olmadı, kardeşlerim yetti bana.

Ama iki insan varki, benim için benden çok daha önemlidir. Dostum çoktur, bu sitede de çook dost gördüm, ama o ikisini şu geçici dünyadaki hiçbirşeye, dünyayı içindekilerle bile verseler değişmem. Onlar;
-ERHAN SAĞDIÇ
-FATİH GÜNEŞ.

Hani Ferhat Göçer diyordu ya Cenneti değişmem saçının teline, yalan. Bu gerçek işte. Dünya bir yana, ailem, dostlarım bir yana.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Nikko yazdı:
Çok şükür Allah'a ki, arkadaşlarım yok, hiç yok. Çevre yapmak için boş insanlarla konuşarak, tanışarak zaman kaybetmedim. Arkadaşa ihtiyacım olmadı, kardeşlerim yetti bana.

Ama iki insan varki, benim için benden çok daha önemlidir. Dostum çoktur, bu sitede de çook dost gördüm, ama o ikisini şu geçici dünyadaki hiçbirşeye, dünyayı içindekilerle bile verseler değişmem. Onlar;
-ERHAN SAĞDIÇ
-FATİH GÜNEŞ.

Hani Ferhat Göçer diyordu ya Cenneti değişmem saçının teline, yalan. Bu gerçek işte. Dünya bir yana, ailem, dostlarım bir yana.
selamün aleyküm kardeşim;
MaşAAllah Allah c.c daim etsin dostluğunuzu, kardeşliğinizi İnş...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A FERİT KARDEŞİM ÇOK HOŞ BİR HİKAYE GERÇEK DOSTLUK BU BENİMDE HAYATTA GERÇEK DOST DEDİĞİM BİR İNSAN VARDIR

(((((ZEKİ TURAN))))))

ALLAH HERKESE BÖYLE HAKİKİ BİR DOST NASİP ETSİN SELAMETLE

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A FERİT KARDEŞİM ÇOK HOŞ BİR HİKAYE GERÇEK DOSTLUK BU BENİMDE HAYATTA GERÇEK DOST DEDİĞİM BİR İNSAN VARDIR

(((((ZEKİ TURAN))))))

ALLAH HERKESE BÖYLE HAKİKİ BİR DOST NASİP ETSİN SELAMETLE
A.S. BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ABLAM...ALLAH DOSTLUĞUNUZU DAİM KILSIN...AMİN İNŞ...SELAMETLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt