Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

avukat rumuzlu kardeşim dikkat... (1 Kullanıcı)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Merhaba sizin selamınızı Bezmi safa hanıma ilettim ama int giremedigi siteye giremiyor sizden ricam mustafavural911**** msn adresime mail yada msn aracılıgı ile bana ulaşmanız. Kendisi sizinle görüşmek istiyorlar mümkünse Tşkler s.a.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: avukat rumuzlu kardeşim dikkat...

Siyahgulsevdalisi yazdı:
S.a. Merhaba sizin selamınızı Bezmi safa hanıma ilettim ama int giremedigi siteye giremiyor sizden ricam mustafavural911**** msn adresime mail yada msn aracılıgı ile bana ulaşmanız. Kendisi sizinle görüşmek istiyorlar mümkünse Tşkler s.a.

HAY ALLAH,BİZDE DE MSN KAPALI,MAİL ATMAYA ÇALIŞAYIM.O ADRESTEKİ 911 DEN SONRAKİ YILDIZLARIN ANLAMINI BİLMİYORUM.DAHA DOĞRUSU HİÇ MAİL YAZMADIM ŞİMDİYE KADAR.ASLINDA TELEFONLA ARASAM OLUR MU,HASTANENİN ADINI SÖYLEMİŞTİ AMA UNUTTUM.

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Merhaba hülya hanım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş. 0 352 330 26 43 - 0 352 330 26 44 telefonları Satralden Ayşe hanımı istediginizde bağlanacaktır Rabbim İlahi rıza üzerinde hayatınızı daim etsin inş. s.a.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ALLAH RAZI OLSUN GÖRÜŞTÜK AYŞECİMLE,CEPLERİMİZİ ALDIK VERDİK.ALLAHA EMANET OLUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt