Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AVUKAT ABLAM KAYIP!!!! (1 Kullanıcı)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM ARKADAŞLAR KARDEŞLER ABİLER ABLALAR V.S AVUKAT ABLAMI İKİ GÜNDÜR GÖREMEDİM SİTEDE GÖREN VAR MI?MERAKLANDIM HALİYLE.ALLAHA EMANET OLUN Bİ ZAHMET GÖRENLER HABER VERSİN. SELAMETLE...

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AVUKAT ABLAM KAYIP!!!!

siteye giriyo ama yorumlara katılmıyo.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
genemi kayıp ilanlarına başladık.eminim beni merak eden kimse varmı diye bizi deniyodur.merak etmeyin hanım teyzemiz bizden ayrı kalamaz.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
s.a
genemi kayıp ilanlarına başladık.eminim beni merak eden kimse varmı diye bizi deniyodur.merak etmeyin hanım teyzemiz bizden ayrı kalamaz.
hayırdır önceleri bukadar kayp ilanları yoktu........:D:D:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
s.a
DEMİ YAA AMA MERAK ETİM İŞTE SAĞOLASIN

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm;

Benim konuma evde internetinin olmadığını 4 ocakta internete tekrar gireceğini yazmış bilginize arz ederim değerli kardeşim kolay gelsin Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah selam ve dua ile

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Benim konuma evde internetinin olmadığını 4 ocakta internete tekrar gireceğini yazmış bilginize arz ederim değerli kardeşim kolay gelsin Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah selam ve dua ile
ALLAH RAZI OLSUN MUHAMMED KARDEŞİM BENDE OKUMUŞTUM ONU AMA O CUMADAN SONRASINI YANİ TATİL İÇİN ÖYLE DEDİ SANIRIM TEKRAR SAĞOL.AMİN RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.ALLAHA EMANET OL

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

evet ya avukat ablam nerelerde. bende okudum muhammed abinin formuna cevap yazmış. ama yinede merak ettim bende.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

O 4 OCAKTA GÖRÜŞÜRÜZ DİYE TATİL O ZAMAN BİTİYO YA ONUN İÇİN SÖYLEDİ SANIRIM YA YANİ TATİL BAŞLAYANA KADAR ÇALIŞMASI LAZIM ÇALIŞINCA NETE GİRMESİ LAZIM GİRİNCE SİTEYE UĞRAMASI LAZIM DİMİ AMA BUNLAR OLMADIĞINA GÖRE BELKİ ÇOK YOĞUNDUR AMA DİMİ.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

BENİM AVUKAT ABLAMA ULAŞMAM LAZIM..
MAİLİNİ BİLENLER BANA Bİ MAİL ATSA..
VARMIDIR BİLENLER ACABA??

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

TAMAMDIR BEN OLAYA EL KOYDUM MERAK ETMEYİN.. :D
AVUKAT ABLAMLA GÖRÜŞTÜM.
YOĞUNMUŞ BİRAZ.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VE SİTEYE GİREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
BENDE ÇOK ZOR GİRİYORUM ZATEN. ÇOK YAVAŞ BUGÜN SİTEMİZ.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

SAĞOL ZERRİNCİM TEŞEKKÜR DERİM ALLAH RAZI OLSUN BİLGİLENDİRDİĞİN UĞRAŞTIĞIN İÇİN.ALLAHA EMANET OL.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

GELDİM GELDİM.CANLARIM BENİM.ÇİĞDEMCİM,AYŞECİM,ZERRİNCİM,TUĞBACIM VE SEVVALMİNACIM VE İSMİNİ SAYAMADIĞIM EVLATLAR(HAA SAKIN İSMİ SAYILMAYAN BANA KIRILMASIN VALLA UĞRAŞAMAM BU YAŞTAN SONRA).DOĞRUYU SÖYLEMEK KURAN IN EMRİ SAKLAYAMAYACAĞIM AZICIK ÜZGÜNDÜM KENDİLERİNİ KIRDIĞIMI SANAN KIZLARIM OLDUĞU İÇİN.BEN HEPİNİZİ EVLAT GİBİ KORUMAK İSTEDİĞİMDEN BAZEN MÜDAHALECİ OLUYORUM,NAPAYIM BU DA BENİM HUYUM.AMA ASLA VE ASLA KÜSEMEM SİZLERE.ÇİĞDEMCİM BENİ YANILTMADIN İNAN AKLIMA GELDİN BU KIZ ŞİMDİ BANA FORUM AÇAR UTANDIRIR BENİ DEDİM.ÇOK MAHCUP OLDUM.BÖYLE GÖZÖNÜNDE OLMAYA UTANIRIM.NEYSE BU FORUMU GÜNDEMDE TUTMAYALIM,DİĞER FORUMLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.ALLAHA EMANET OLUN.BİR DAHA KIRILAN OLURSA ÇOK KIZICAM ONA GÖRE:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

BEN GİTTİM SEN GELMİŞSİN ABLACIM NEYSE SENİ ÇOK SEVİYORUZ KAYBOLMA BÖYLE ÖZLÜYORUZ SENİ ALLAHA EMANET OL.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt