Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AVUCUNUZA DİKKATLİ BAKIN... (2 Kullanıcı)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
Arif Nihat,iyi bir müslümandı.Bir gün bana:

“Yavuz sağ elini aç bakayım.Arapça rakamlarla kaç yazıyor ,oku!”..Açtım baktım Arap rakamlarıyla 81 yazıyordu. “Sol avucunu aç;onda ne yazıyor?” dedi.Açtım,onda da 18 yazıyordu. “81’le 18’i topla” dedi. Topladım…99… “Bu rakam sana neyi hatırlatıyor?” diye sordu. “Tabiki Allah’ın 99 sıfatı!..” diye cevapladım. “Peki 81’den 18’i çıkarınca kaç kalıyor?” Elbette 63.. “Peki bu sana neyi çağrıştırıyor?” diye sordu.Düşündüm!…Aklıma hemen Resulullah Efendimizin ölüm yaşı geldi.Peygamberimiz 63 yaşında ölmüştü.Bana dönerek: “Bak Yavuz! Allah milyarlarca insanın avucuna bu ilâhî mührü vurmuştur.Bu asla tesadüf olamaz.Tesadüf olsaydı birkaç insanın avucunda olurdu.”

Yavuz Bülent Bakiler

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AVUCUNUZA DİKKATLİ BAKIN...

s.a emeğine yüreğine sağlık..........

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış....

Marifet bu gerisi yalnız çelik-çomakmış....

Necip Fazıl KISAKÜREK

afra

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:

“Yavuz sağ elini aç bakayım.Arapça rakamlarla kaç yazıyor ,oku!”..Açtım baktım Arap rakamlarıyla 81 yazıyordu. “Sol avucunu aç;onda ne yazıyor?” dedi.Açtım,onda da 18 yazıyordu. “81’le 18’i topla” dedi. Topladım…99… “Bu rakam sana neyi hatırlatıyor?” diye sordu. “Tabiki Allah’ın 99 sıfatı!..” diye cevapladım. “Peki 81’den 18’i çıkarınca kaç kalıyor?” Elbette 63.. “Peki bu sana neyi çağrıştırıyor?” diye sordu.Düşündüm!…Aklıma hemen Resulullah Efendimizin ölüm yaşı geldi.Peygamberimiz 63 yaşında ölmüştü.Bana dönerek: “Bak Yavuz! Allah milyarlarca insanın avucuna bu ilâhî mührü vurmuştur.Bu asla tesadüf olamaz.Tesadüf olsaydı birkaç insanın avucunda olurdu.”

Yavuz Bülent Bakiler
ALLAH RAZI OLSUN BEN ALLAH YAZDIGINI SANIYORDUM AVUÇLARIMIZDA EMEGİNE SAGLIK A.E.O

bilgehanmeric

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:

Yavuz Bülent Bakiler

AYNEN YA BENDE ALLAH YAZIYOR DİYE BİLİYORDUM.SAĞOL.B)

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

her zaman,her yerde,hep ispatı mümkündür RABBİMİN.nasıl oluyorda hala inanmayanlar var.vay vay...insanlığın haline vayyy

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
BENDE ALLAH YAZIYOR DİYE BİLİYORDUM
EEEE ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR ALLAH ÖĞRETENDEN RAZI 0LSUN ÖĞRENMEYE İZİN VERENE DE HAMD OLSUN:D

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. allah razı olsun bende diğer arkadaşlar gibi allah yazıyor biliyordum ama bu daha güzelmiş allahın 99 ismi ve peygamberimizin ölüm yaşı vaybe bide bu ellerle kötü işler yapanlar var allah onlara akıl versin a.e.o.

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

BATU_BATU yazdı:
her zaman,her yerde,hep ispatı mümkündür RABBİMİN.nasıl oluyorda hala inanmayanlar var.vay vay...insanlığın haline vayyy

AYNEN KATILIYORUM.VAYY VAYY İNSANLIĞA.

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

serap bozkurt yazdı:
S.A.
BENDE ALLAH YAZIYOR DİYE BİLİYORDUM
EEEE ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR ALLAH ÖĞRETENDEN RAZI 0LSUN ÖĞRENMEYE İZİN VERENE DE HAMD OLSUN:D

AÇIKÇASI BENDE KULAKTAN DOLMA ÖYLE ALLAH YAZAR BİLİRDİM.DEMEKKİ ARAŞTIRINCA DOĞRU HEP VARDIR DEĞİL Mİ?

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bi tesbit.Allah razı olsun..

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

fidan yazdı:
s.a. allah razı olsun bende diğer arkadaşlar gibi allah yazıyor biliyordum ama bu daha güzelmiş allahın 99 ismi ve peygamberimizin ölüm yaşı vaybe bide bu ellerle kötü işler yapanlar var allah onlara akıl versin a.e.o.

EVET KARDEŞİM AMİN DİYORUM.BU ARADA BİRŞEY DİYEYİM.AMA HOŞ GÖRÜN BENİ...ALLAH İSMİNİ YAZARKEN BÜYÜK HARF KULLANALIM MI?LÜTFEN...

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...B)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...B)

İNANIN DIŞARIDA DA MÜŞTERİLERİMLE KONUŞMALARDA ONLARDA ALLAH YAZIYOR BİLİYORDU.BENDE TESADÜF OKUDUM..MEĞER NEYMİŞ..

DERYA_23

Kayıtlı Kullanıcı

GÜZELDİ;AMA BU GÜZELLİKLERE KARŞI YAPTIĞIMIZ ŞEYLERİ Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİRMEMİZ LAZIM...HAYIRLI CUMALARB)

devrimozkal

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN ÇOK FAYDALI ŞEYLER ÖĞRENDİM SAYENİZDE

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:

Yavuz sağ elini aç bakayım.Arapça rakamlarla kaç yazıyor ,oku açtım baktım Arap rakamlarıyla 81 yazıyordu. Sol avucunu aç onda ne yazıyo? dedi.Açtım,onda da 18 yazıyordu. 81 le 18 i topla dedi. Topladım 99 Bu rakam sana neyi hatırlatıyor? diye sordu. Tabiki Allah ın 99 sıfatı! diye cevapladım. Peki 81 den 18 i çıkarınca kaç kalıyor? Elbette 63 Peki bu sana neyi çağrıştırıyor?diye sordu.Düşündüm!Aklıma hemen Resulullah Efendimizin ölüm yaşı geldi.Peygamberimiz 63 yaşında ölmüştü.Bana dönerek Bak Yavuz! Allah milyarlarca insanın avucuna bu ilahi mührü vurmuştur.Bu asla tesadüf olamaz.Tesadüf olsaydı birkaç insanın avucunda olurdu.

Yavuz Bülent Bakiler

abi allah razı olsun valla şok oldum...
bu arada yazıyıda zor düzelttim ama oldu. ellerime saglık...

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
ATA_11 yazdı:

Yavuz sağ elini aç bakayım.Arapça rakamlarla kaç yazıyor ,oku açtım baktım Arap rakamlarıyla 81 yazıyordu. Sol avucunu aç onda ne yazıyo? dedi.Açtım,onda da 18 yazıyordu. 81 le 18 i topla dedi. Topladım 99 Bu rakam sana neyi hatırlatıyor? diye sordu. Tabiki Allah ın 99 sıfatı! diye cevapladım. Peki 81 den 18 i çıkarınca kaç kalıyor? Elbette 63 Peki bu sana neyi çağrıştırıyor?diye sordu.Düşündüm!Aklıma hemen Resulullah Efendimizin ölüm yaşı geldi.Peygamberimiz 63 yaşında ölmüştü.Bana dönerek Bak Yavuz! Allah milyarlarca insanın avucuna bu ilahi mührü vurmuştur.Bu asla tesadüf olamaz.Tesadüf olsaydı birkaç insanın avucunda olurdu.

Yavuz Bülent Bakiler

abi allah razı olsun valla şok oldum...
bu arada yazıyıda zor düzelttim ama oldu. ellerime saglık...

ALLAH-Ü TEALA hepinizden razı olsun...ALLAH-Ü TEALA'NIN BÜTÜN İNSANLARA HİDAYET VERMESİ DUASI İLEB)B)B)

selamünaleyküm

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.BİLİYORDUM AMA NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORDUM.ÖĞRENDİM.SAĞOL

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantuncel yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.BİLİYORDUM AMA NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORDUM.ÖĞRENDİM.SAĞOL

HEP YENİ ÖĞRENDİK KARDEŞİM.BİLİRSİN BİLMEMEK AYIP DEĞİL,ÖĞRENMEMEK AYIP.SAĞOL...:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt