Kaan Erdem
Yönetici
CENNET GULU yazdı:
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİCİĞİM ; BEN BU RESMİ DAHA ÖNCE GALERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM...B)B)B)B)
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....
Allah razı olsun kardeşim... bunu daha öncede biliyordum tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş. Allah'a emanet selametle
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN VEDİĞİN BİLGİLER İCİN BENDE ŞÖYLE BİLİYOM A HARFİ VAR H HARFİ VAR ADEM İLE HAVA ADEM BABAMIZ HAVVA ANNEMİZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
yun_us25 yazdı:
Kardeş emeğinize sağlık evet gerçektende öyle RAHMAN resmini nakış nakış işlemiş üzerimize ama bizler bunların farkında değiliz..selametle
KAAN ERDEM yazdı:
AS KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.BENDE BİLDİĞİM VE ÖĞRENDİĞİM BAŞKA BİR KONUDAN SONRA DUA EDERKEN İKİ ELİMİ YANLARDA TUTARDIM SONRAN İKİ AVUCUMU BİRLEŞTİREREK DUA ETMEYE BAŞLADIM.SELAM VE DUA İLE.İNŞALLAH BU KONUYU DETAYLI BİR ŞEKİLDE SİZLERLE PAYLAŞIRIM.SELAMETLE.
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....
Allah razı olsun kardeşim... bunu daha öncede biliyordum tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş. Allah'a emanet selametle
aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
AS KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.BENDE BİLDİĞİM VE ÖĞRENDİĞİM BAŞKA BİR KONUDAN SONRA DUA EDERKEN İKİ ELİMİ YANLARDA TUTARDIM SONRAN İKİ AVUCUMU BİRLEŞTİREREK DUA ETMEYE BAŞLADIM.SELAM VE DUA İLE.İNŞALLAH BU KONUYU DETAYLI BİR ŞEKİLDE SİZLERLE PAYLAŞIRIM.SELAMETLE.
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....
Evet kardeşim en güzel MaşAllah bende bunu ilk öğrendiğim vakit ellerimi birleştirerek duaya başladım Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşAllah dualarda daim olmak ümidi ile selametle
efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
ALLAH RAZI OLSUN.BUNU DAHA ONCEDENDE DUYMUSTUM VE NE BUYUK BIR TEVAFUKTUR KI PARMAK IZLERIMIZ ZEBRALARIN SIRT DESENINDEKI GIBI KOPYASIZ VE KISIYE OZLEKEN BU 99 SAYISI HEPIMIZDE MEVCUT RABBIM HICBIRSEY AMACSIZ YARATMIYOR BIZLER IDRAK ETTIKCE HAYRETE DUSUYORUZ.
SELAM VE DUA ILE...
abdullah usame yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN BUNU DAHA ÖNCE BİLİYORDUM AMA HATIRLATTIĞIN İYİ OLDU ... ALLAH'A EMANET OL ...