Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

attila olgaçın açıklamarını nasıl karşılayorsunuz (1 Kullanıcı)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Şub 2008
Mesajlar
292
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
atilla olgaç askerde bir esiri vurdum kafasına sıkıp dedi ve yunanlılar rumlar ayaklandı savaş suçu oldugunu söyledi ve insan hakları savaş mahkemesine gitçeklermiş

israil gazzeyi vurup çoluk çocuk öldürüyor suçsuz yere insan hakları savaş suçları mahkemeleri susuyor kendi canları yanınca bagırıyorlar türkiyenin cenevre anlaşması bizim elimizi kolumuzu baglıyor kendini bişey sanan yunanlıları rumları kınıyorum şerefsizin önde gidenleri kendileridir daha yeni unutulmadı bayramızı indirceklerdi kendilerini bişey sanan rumlar
 

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Şub 2008
Mesajlar
292
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Rum basını, Olgaç'ın sözleriyle çalkalanıyor


Rum basını, Atilla Olgaç'ın önce 10 Rum esiri Kıbrıs harekatı sırasında öldürdüğünü itiraf edip daha sonra baskılar sonucu geri aldığı iddiasını manşetten verdi. Filelevtheros, itirafın Uluslararası Ceza Mahkemesi'e götürüleceğini yazdı.



Kıbrıs Rumlarının etkili gazetelerinden Politis, dün olduğu gibi bugün de haberi manşetten verdi ve "Ankara'da telaş, Atilla'ya tıkaç" başlığını kullandı. Türk derin devletinin baskıları sonucu sanatçının ikinci şaşırtıcı itirafını yaptığını savunan Politis, Ankara'nın baskılarından sonra sanatçının söylediklerinin bir sinema senaryosundan ibaret olduğunu açıkladığını ancak bunun geçersiz olduğunu ileri sürdü.
 

OkanDemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Eyl 2008
Mesajlar
177
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Önce kendileri yıllarca zulüm edip çoluk çocuk demeden öldürdükleri Masum kıbrıs lı türklerin hesabını versinler o Avrupa İnsan hakları safsatasında.. Atilla Olgaç zaten kendi ağzından reklam amaçlı bir senaryo olduğunu açıkladı ..Rumların bu kuyruk acısı nereden kaynaklanıyor biliyoruz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt