ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
Siz de gücünüzün yettiği kadar onlara karşı her çeşitten kuvvet biriktirin ve cihad için atlar hazırlayın ki, onlarla hem Allah'ın düşmanlarını, hem de kendi düşmanlarınızı, ayrıca Allah'ın bilip de sizin bilmediğiniz daha başkalarını korkutasınız. Allah yolunda her ne harcarsanız onun sevabı size eksiksiz ödenir ve asla haksızlığa uğratılmazsınız. (enfal 60)
![]()
Bir zamanlar İnsanların en kadim dostlarıydılar...
Zaman geçti , teknolojik gelişmelerle biz insanlar , ata olan ihtiyacımızı unuttuğumuz gibi onlara olan şükran borcumuzu da unuttuk.
Yolumuzda yoldaş oldular , yükümüzü hafiflettiler , geçimimize vesile oldular , savaşlarımızda canımızı taşıdılar...
Emeğinize , yüreğinize sağlık olsun FERAHFEZA kardeşim.
Selamün aleyküm
Ellerine sağlık kardeşim
ne kadar güzel atlar. Eve Adiyat Suresi atlardan söz etmektedir Bir kez daha tekrarlamış olduk.
Aklıma çocukken köyde böyle deli atları eğitim binmeye hazırlandığımız aklıma geldi. ne kazalar atlatırdık ama herbir fişek gibi olurdu.
çok iyi bir jokeyim de en deli ata binerdim korkusuzca
bazılarında sadece saçlarına tutunurduk gemsiz eğersiz
bazılarıyla iletişimimiz çok güzeldi lisansız.
Ama o kadar sadık ve temiz hayvanlardırki. çok severim ben atları.
Sevgili kardeşim bizleri ta nereler götürdünüz. Allah celle celalüh sizlerden razı olsun.
selam ve dua ile
![]()
Bir zamanlar İnsanların en kadim dostlarıydılar...
Zaman geçti , teknolojik gelişmelerle biz insanlar , ata olan ihtiyacımızı unuttuğumuz gibi onlara olan şükran borcumuzu da unuttuk.
Yolumuzda yoldaş oldular , yükümüzü hafiflettiler , geçimimize vesile oldular , savaşlarımızda canımızı taşıdılar...
Emeğinize , yüreğinize sağlık olsun FERAHFEZA kardeşim.