Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ateşimi kendim hazırlıyorum :( (1 Kullanıcı)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleykum ablalarım abilem. çok büyük bir günah işledim ve işlemeyede devam ediyorum. beni bu illetten kurtaracak bişey söyleyin kurbanınız olayım. 12 yaşımdan beridir sigara kullanıyorum şuan yaşım 18, 2 sene önce babam yakalamıştı içerken, kendine zarar vericekti beni öyle görünce, sonra babamı ite ite sahilde bi köşeye oturttum. hem nasihat edip hem ağlıyordu, sustum ve bişey söyle ferit dedi, bende onu öyle görünce dayanamadım ve ağzımdan şu cümle dökülüverdi, baba allah'a peygambere ve kurana yemin olsunki bir daha içmeyeceğim. ama gelin görünki vazgeçemedim şu illetten. o gün bugun beni içmiyo biliyo babam. çok günahkarım. bir türlü bırakamıyorum. varsa önerileriniz bekliyorum. allah'a emanet olun..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERE TAVSİYE
Mümkünse gusül abdesti alınır, değilse namaz ab-desti alınır. Allah (cc) Rızası için iki rek'at namaza niyet edilir. Fatihadan sonra birinci rekat'ta ayetel kürsî, ikinci rekât'ta Hüvallahüllezi (Haşr) süresinin son ayetleri) okunup namaz huşu içinde eda edilir. Seccadede eller Cenab-ı Hakka açılarak tazarru ve niyazdan sonra tütünü terk için şu dua okunur.
Ey Allahım! Bize belâlın en temizini nasib, buyur. Kaf ile Nün arasına hazinelerini koyan. Allah'ı (cc) noksan sıfatlarından tenzih eder. Aziz, Kerim ve Celil olan adlarınla senden isterim, hacetimi kaza et, Ya erhamerrahimin.
Ey Lütûflan gizli olan Allah (cc). Bize müsri-kattan necat ve halas ver. Dukanın habaisinden, nefret ve ikrahımızı tevbe etmek suretile nasib et. Bizi ihlâs sahibi kıl, bi hakkın Cemil olan Allahım sana hüsnü zannım tamdır.
Allahın selât selâmı efendimiz Ez. Muham-med (s.a.v.) Ali ve ehli beyti üzerine ve cemii enbiya, Evliya üzerine olsun Selâm Allah'a (cc) tâbiğ olanlara olsun. Amin.
Tütünü terk edenin aklına, tütün içmek gelire, okuyabildiği kadar, salâvat-ı şerife (Allahümme sallı âlâ Muhammed) (s.a.v.), getirir. Allah'ın izniyle salâvatı şeri-fenin bereketiyle kendini muhafaza eder.

KARDEŞİM EN AZINDAN BİR KERE DENEYİN,RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH SİGARAYI BIRAKIRSINIZ....

ALLAHA EMANET OLUN MÜMİN KARDEŞİM..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt