Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ateistlerle mücadele! (1 Kullanıcı)

TekYol

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm değerli arkadaşlar.
uzun zamandır forumunuzu takib etmekteyim. üye olmak bu güne nasib oldu. üye olmamın sebebi ise olmaz olası ateistler, ne yazıkki çoğaldı. artmayada devam ediyorlar. beni en çok üzen ise diğer mümin kardeşlerimizin aklıllarını çeliyorlar. ben bu gidişata dur demek için buraya üye oldum. Değerli arkadaşlar hep birlikte bunlara aklı çelinmiş şeytana uymuşlara dur demenin vaktidir bence. daha fazla kardeşlerimiz saçma sapan bahanelerle kandırılmasınlar (ALLAH(C.C) Korusun)
Değerli arkadaşlar gelin birlik olalım. mücadeleye başlayalım.

C

ceylin2009

Seninle tartışmaya girişirlerse, de ki: "Ben, bana uyanlarla birlikte kendi özümü Allah'a teslim ettim." Kendilerine kitap verilenlere ve ümmîlere de ki: "Siz de İslâm'ı kabul ettiniz mi?" Eğer İslâm'a girerlerse hidayete ermiş olurlar. Yok, eğer yüz çevirirlerse sana düşen şey ancak tebliğ etmektir. Allah kullarını hakkıyla görendir.
Allah'ın âyetlerini inkar edenler, Peygamberleri haksız yere öldürenler, insanlardan adaleti emredenleri öldürenler var ya, onları elem dolu bir azap ile müjdele.(Al-i imran 20/21)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt