Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ateist öğretmen (1 Kullanıcı)

duru aysim

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. ARKADAŞLAR...
Benim lise 2. sınıfta okuyan bir yiğenim var.Bu sabah bana kahvaltıya geldi ve okuldan bahsederken edebiyat öğretmeninin bir inançsız olduğunu ve her derste mutlaka bundan bahsettiğini söyledi.İnsanın maymundan türediğini ve hepimizin bir yanılsama içinde olduğumuzu vs vs...Sinirden hala ellerim titriyor ve bu konuşmayı sabahtan beri yaşıyorum...
O yaştaki bir çocuk ve kafasının en çok karışık olduğu dönemlerini yaşarken belkide hayran olduğu öğretmeni tarafından böyle dikte ediliyor...
Ben din ve inanç özgürlüğüne inanan bir insanım o kişinin Allahla olan inanç meselesi beni zerre kadar ilgilendirmiyor çünkü bence o kişi kandini fazla aşmış ancak;henüz kendisiyle savaşı bitmemiş bir çocuk bu tür konuşmalarla nerelere gider?Aklında henüz cevaplayamadığı sorularına yanıt bulduğunu düşünmez mi?Bu konuda nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum!

takan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ateist öğretmen

ALLAH HİDAYET VERSİN KARDEŞİM İŞTE BÖYLE İNSANLAR ÇOCUKLARIMIZA EĞİTİM VERİYOR.ALLAH KORUSUN DEDİĞİNİZ GİBİ O YAŞTAKİ ÇOCUKLAR HER AN BİRYERLERE YÖNELEBİLİRLER,ALLAH O ÇOCUKLARI KORUSUN, DİNİ BİLGİSİ TAM OLMAYANLAR İÇİN GERÇEKTEN ÇOK TEHLİKELİ BİR HOCA MODELİ.
SELAM VE DUA İLE.A.E.O.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. KARDEŞİM,
AYNI DURUM BENDE DE VAR SAYILIR, BÜYÜK KIZIM GEÇEN GÜN SINAVDAN İYİ NOT ALDIĞIM İÇİN BANA KİTAP HEDİYE ETTİ DEDİ, GETİRDE BAKAYIM HELE DEDİM.
ÇÜNKÜ DİĞER KIZIN ÖĞRETMENİ GENELDE VERİYOR VED ÇOK GÜZEL KİTAPLAR,
AMA BU ÖĞRETMEN YENİ GELDİĞİ İÇİN KONTROL ETMEK İHRTİYACI HİSETTİM. BAKTIM KİTAPIN NE YAZARI, NE KAHRAMANI, TÜRK DEĞİL KONUSUDA DİREK İNANÇSIZLIK DEĞİL, YANİ İDARE EDER. AMA BUNA RAĞMEN BEN TEDİRGİN OLDUM, KİTABI BEN OKUYUP BİTİRMEDEN KIZIMA OKUTMADIM.
BUNDAN SONRADA DAHA DİKKATLİ OLMAM GEEREKTİĞİNE İNANDIM.
BİZ ÇOCUKLARIMIZA HER FIRSATTA İYİYİ ,DOĞRUYU ANLATMALIYIZ. ONUNUN AALH , PEYGAMBER, DİN BİLGİSİNİ HER ZAMAN VERSİYON YÜKSELTMESİ YAPAR GİBİ GÜNCELLEMELİYİZ. AKSİ TAKDİRDE MAZALLAH SONRA HASARI BÜYÜK OLUR.
K.S.E.O

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

RABBİM ISLAH ETSİN,HEPİMİZDE AYNI VEYA BENZER SORUNLAR VAR.EEEEEE CENNET UCUZ DEĞİL VE CEHENNEM DE GEREKSİZ DEĞİL.YANILMIYORSAM BÖYLEYDİ O SÖZ.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcımız olsun.Bence sizde yiğeninizi karşınıza alıp ona güzelce dinin anlatmalısınız.Onu sıkmayacak şekilde ama ilgisini çekcek bir dille.Yoksa sizinde dediğiniz gibi kafasındaki yanıtsız soruların cevaplarını öğretmenin saçma sözleriyle doldurabilir.Eğer siz ona doğruyu aşılar yüreğine Allah ve peygamber sevgisi yerleştirir o soruların cevabının zihninde oluşmasını sağlarsanız o zaman hiç korkmayın derim ben Allah'ın izniyle.
Allah yar ev yardımcınız olsun..

mehmet levent

Kayıtlı Kullanıcı

mü'min karşeş benzer olayı bende kardeşimde yaşadım ilk okul öğretmeni fen dersinde insanların maymunun evriminden geldiğini söylemişti ve çocuk daha çok küçük olduğundan buna inanmıştı onun kafasından onu silmek için çokuğraştım neyseki senin yeğenin lise 2 öğrencisi eğer aldığı maneviyat güçlüyse bunu önemsemez bile sadece şunu unutmayalım yeni doğan hiç bir bebek maymun olarak doğmuyor maymundan gelseydik doğan bebekler maymun olurdu A.E.O

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

Allah (c.c) hidayet versin.. Bence de yeğeninizi dini konularda bilgilendirmeye devam edin.. Yeğeninizin yanında sizin gibi birinin olması olnun için büyük nimet.. Peki sınıftaki diğer öğrenciler ne olacak? Acaba onların aileleri de sizin kadar ilgili mi.. Onların körpecik beyinlerine nüfus etmeye çalışan bu insan belki de onları ciddi bir şekilde etkilemeye devam edecek.. Bu KONUDA YAPILMASI GEREKEN BİR ŞEY DAHA VAR Kİ ,O DA BU ÖĞRETMENİN CİDDİ ŞEKİLDE UYARIYA TABİ TUTULMASI... OKUL MÜDÜRÜ YA DA YÖNETİMLE İRTİBATA GEÇEREK BU ÖĞRETMENİN ZEHİRLİ DÜŞÜNCELERİNİ ÇOCUKLARA ENJEKTE ETMEMESİ KONUSUNDA UYARILMASINI İSTEYEBİLİRSİNİZ.. BENCE DİĞER VELİLERLE DE BU KONU GÖRÜŞÜLMELİ. HERKES DUYARLI OLURSA EMİNİM BİR SONUCA ULAŞILIR..
ÜSTELİK BİR DE ZORUNLU DİN DERSİNİ KALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR.. NE OLACAK HALİMİZ BİLEMİYORUM.. ALLAH(C.C) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

SELAM VE DUA İLE...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

YORUM YAZAN KARDEŞLERİMİN HEPSİNE KATILIYORUM.. RABBİM İNANÇSIZLARA İNANÇ NASİP ETSİN İNŞALLAH... ALLAH (C.C.) SİZEDE KOLAYLIK VERSİN.. B)B)

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

B):****
takan yazdı:
ALLAH HİDAYET VERSİN KARDEŞİM İŞTE BÖYLE İNSANLAR ÇOCUKLARIMIZA EĞİTİM VERİYOR.ALLAH KORUSUN DEDİĞİNİZ GİBİ O YAŞTAKİ ÇOCUKLAR HER AN BİRYERLERE YÖNELEBİLİRLER,ALLAH O ÇOCUKLARI KORUSUN, DİNİ BİLGİSİ TAM OLMAYANLAR İÇİN GERÇEKTEN ÇOK TEHLİKELİ BİR HOCA MODELİ.
SELAM VE DUA İLE.A.E.O.
saolsun kardeşim güzel anlatmış bu gibi kişiler hiç araştırılmıyor ama namaz kılan bir öğretmen görüldümü hemen irtica irtica diye bağırıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.(Amin)

tayyar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ateist öğretmen

RE: ateist öğretmen

Rahman ve rahim olan allahın adıyla.Kardeşler bir öğretmen olarak bu işten bende üzüldüm bir ateist öğretmenin öğrencilerin kafasını allak bullak etmesi gerçekten beni üzdü.Öğrencilerimize düşen bilinçli iseler öğretmene demokratik tepkilerini koyabilirler.Ayrıca komuoyu oluşturarak olayı eğitim birsen gibi muhafazakar sendikalara bildirelim ayrıca veliler olarak grup oluşturursanız kim olursa olsun öğrencilein beyinlerini sapık filirlerle meşgul edemez.Ayrıca çocuklarımızı islamı eğitimini iyi şekilde yaptırmalıyız.Allaha emanet olunuz.selam ve dua ile.

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm.

Bu konuyu okuyunca benim de aklıma lisedeyken edebiyat öğretmenimizin hangi kitapları okıuyorsunuz sorusuna kaşılık bir arkadaşımızın dini içerikli bir kitap okuduğunu söylemesi üzerine öğretmenimizin bu yaşta o tür kitaplar okuyupta kafanızı karıştırmayın diyerek kızcazı azarladığını hatırladım. İnsanın dinini öğrenmeye çalışmasında ne gibi bir kötülük olabilirki...
Ne diyelim Rabbim bu tür düşüncede ki insanlara hidayet nasip etsin inşallah.

duru aysim

Kayıtlı Kullanıcı

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun. Sıkıntılı zamanlarda düşüncenize katılan insanlar bulabilmek gerçekten çok güzel...
Benim bu endişem kendi yiğenimden çok bir gün farklı kulvarlarda karşılaşacağımız belkide bizlerin çocuklarına kök söktürecek Allah yoksunu biçarelerden bir çoğunun yine aynı bu zihniyetle yetişecek olması...Bizler gibi insanlar oldukça korkarım onlar gibi insanlarda var olacak...Rabbim kimsenin gönül gözüne perdeler çekmesin inşallah!

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

BAŞIMIZDAKİ EN BÜYÜK ATEİST ÖĞRETMEN YÖK BAŞKANI DENEN KAFİRDİR BÖYLELERİ BUNLARIN VE BUNLAR GİBİLERİNİN ESERİDİR SEN TUTAR İHL,LERİN OKUMA HAKKINI GASP EDERSEN BUNADA KİMSE SES ÇIKARMAZSA İLAHİYATTAKİ DİN ÖĞR.OKUYAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM HAKKINI ELİNDEN ALIRSAN BÖYLE DİNSİZLER TABİİKİ ÇOĞALACAKTIR YÖK BAŞKANI FRANSANIN VERMİŞ OLDUĞU HİZMET TASMASINI BOYNUNDA TAŞIYORDUR
AYRICA KARDEŞİM MİLLİ EĞİTİM İLÇE MÜDÜRÜNE BU KAFİRİ ŞİKAYET EDİN ÇOCUKLARIN BEYNİNİ YIKAMASIN BÖYLELERİNE KARŞI MÜCADELEMİZİ VERELİM A.E.O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt