Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

atalarımıza ne hesap vereceğiz... (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim bana gelen bir maili aktarmak istedim sizlere...selamün aleyküm..Çok önemli....ASIL DEGERI9 (DOKUZ) TRiLYON DOLARDiKKAT9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYONDOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.YAZIKLAR OLSUN....KAPTIRANA,VERENE SUSUP SEYREDENE....ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU IS OLMAZ DIYE DUSUNMEYIN LUTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GONDERELIM, HEPINIZIN BILDIGI GIBI ETIBANK OZELLESTIRILECEK.. (VE ALICISI AMERIKA :) VE BOR ISLETMELERI ETIBANK BUNYESINDE. KONULAN FIYAT 40 MİLYON $ . LUTFEN BIR DAHA OKUYUNVE LUTFEN HERKESE ILETIN... YASADIGIN DUNYAYI SORGULAYAMIYORSAN , BARI ULKENI SORGULA.....

Önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..Borla calisan araba uretildi , Turkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.Turkiye, dunya rezervinin yuzde 70`ine sahipve uluslararasi teroristler Turkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor .Bu maili çoklu yollayarak en azindan bir toplum bilinci olusmasina yardim edebiliriz ...ya da direkt silin..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim evet bu maili duymuştum ama tam metni alime geçmediği için gönderememiştim. Size nasipmiş. Hakkaten ya böyle bir şey nasıl olabiliyor aklım almıyor. üst düzey bakanlarımız bunları bilmiyormu ki nasıl izin veriyorlar. yoksa bildikleri bişey mi var. umarım öyledir. yoksa bu güzel vatanın zenginliklerini bizim kullanmamız gerekirken niye başkalarına veriyoruz. umarım bu hatadan hemencecik dönerler.

SELAM VE DUA İLE

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim evet bu maili duymuştum ama tam metni alime geçmediği için gönderememiştim. Size nasipmiş. Hakkaten ya böyle bir şey nasıl olabiliyor aklım almıyor. üst düzey bakanlarımız bunları bilmiyormu ki nasıl izin veriyorlar. yoksa bildikleri bişey mi var. umarım öyledir. yoksa bu güzel vatanın zenginliklerini bizim kullanmamız gerekirken niye başkalarına veriyoruz. umarım bu hatadan hemencecik dönerler.

SELAM VE DUA İLE

VE ALEYKÜM SELAM....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt