tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim bana gelen bir maili aktarmak istedim sizlere...selamün aleyküm..Çok önemli....ASIL DEGERI9 (DOKUZ) TRiLYON DOLARDiKKAT9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYONDOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.YAZIKLAR OLSUN....KAPTIRANA,VERENE SUSUP SEYREDENE....ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU IS OLMAZ DIYE DUSUNMEYIN LUTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GONDERELIM, HEPINIZIN BILDIGI GIBI ETIBANK OZELLESTIRILECEK.. (VE ALICISI AMERIKA VE BOR ISLETMELERI ETIBANK BUNYESINDE. KONULAN FIYAT 40 MİLYON $ . LUTFEN BIR DAHA OKUYUNVE LUTFEN HERKESE ILETIN... YASADIGIN DUNYAYI SORGULAYAMIYORSAN , BARI ULKENI SORGULA.....
Önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..Borla calisan araba uretildi , Turkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.Turkiye, dunya rezervinin yuzde 70`ine sahipve uluslararasi teroristler Turkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor .Bu maili çoklu yollayarak en azindan bir toplum bilinci olusmasina yardim edebiliriz ...ya da direkt silin..
Önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..Borla calisan araba uretildi , Turkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.Turkiye, dunya rezervinin yuzde 70`ine sahipve uluslararasi teroristler Turkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor .Bu maili çoklu yollayarak en azindan bir toplum bilinci olusmasina yardim edebiliriz ...ya da direkt silin..