Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ASRI SADETTEN BİR MELTEM (1 Kullanıcı)

kartaltrk

Kayıtlı Kullanıcı
08 EKİM 2005 TARİHİNDE PAKİSTAN BÜYÜK BİR DEPREMLE SARSILMIŞTI. 70 BİN'DEN FAZLA İNSAN VEFAT ETTİ. GERİDE KALANLAR DA AÇLIK VE YOKLUKLA BAŞ BAŞA KALDILAR. TÜRKİYE'DEN MÜSLÜMAN BİR YAVRU 24 KASIM'DA ŞU MEKTUP İLE MALININ YARISINI MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNE İNFAK ETTİ VE İSARIN ZİRVESİNİ GÖSTEREN BİR MİSAL SERGİLEDİ:

" BEN FAKİR BİR EVİN OĞLUYUM. BABAM YOK, ANNEM HASTA İKİ MİLYON EKMEK PARAMIZ VARDI BUNUN SİZE BİR MİLYONUNU GÖNDERİYORUM. ÇÜNKÜ BEN BUGÜN ÇÖPTEN EKMEK BULDUM. AKŞAM İFTARI ONUNLA YAPACAĞIZ. BU BİR MİLYON İLE DEPREM DE ZARAR GÖREN ÇOCUKLARA EKMEK ALIN. BU PARA HELALDİR. PUL PARASIDA VERECEĞİM İÇİN PARAMIN HEPSİNİ GÖNDEREMEDİM. ÖZÜR DİLERİM."

NE MUAZZAM BİR CÖMERTLİK ISAR VE FAZİLET MİSALİ ASR-I SAADETTEN ESEN BİR BADI SABA

ararat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ASRI SADETTEN BİR MELTEM

SLM.ALYK ..GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞŞEKLİ ENSAR MUHACİR KARDEŞLİĞİ ..BİZLER NE YAPTIK ACABA BİRDEE BU KARŞILAŞTIRMAYI YAPMAK LAZIM :(:(:(

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

TÜYLERİM ÜRPERDİ İNANKİ ALLAH BİZLERE MERHAMET ETSİN ZORDA DARDA SIKINTIDA OLANA YAR VE YARDIMCI OLSUN İNŞALLAH

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:( emeğine sağlık kardeşim
bizler o fakir yetim çocukkadar olabildikmi?
yoksa hergün kazandığımız paradan ihtiyaç sahiplerine verebildikmi?
para kazandıkca o yoksul ve ihtiyaç sahiplerini uuttukmu ?
unutmayalımki bu bela musidet ve afat bir gün bizim kapımızıda çalabilir
bize verileni paylaşmayı bilmeliyiz biz paylaşmazsak bizede paylaşılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt