Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aşkım (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar, ilk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için. Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz, artık ve anlar ki suya aşık olmuştur, ilk kez âşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, “Sırf senin hatırın için ey su“ diye... Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki, çiçeğe âşıktır ama su da ilk defa âşık oluyordur.
Günler ve aylar birbirini kovalar ve çiçek acaba, “Su beni seviyor mu?“ diye düşünmeye başlar. Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle... Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz. Çiçek, suya, “Seni seviyorum“ der. Su, “Ben de seni seviyorum“ der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine, “Seni seviyorum“ der. Su, yine, “Ben de“ der. Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler... Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya “Seni seviyorum.“ der. Su da ona, “Söyledim ya ben de seni seviyorum.“ der ve gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin. Su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine... Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki: “Seni ben, gerçekten seviyorum.“ Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye... Doktor gelir ve muayene eder Sonra şöyle der: “Hastanın durumu ümitsiz, artık elimizden bir şey gelmez.“ Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye sorar doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: “Çiçeğin bir hastalığı yok dostum... Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için“ der. Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece “Seni seviyorum“ demek yetmemektedir...

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Aşkım

ÇOK HOŞ Bİ HİKAYE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL

iman

Kayıtlı Kullanıcı

saolasın kardeşim
selametle....

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

eveet kardeşim Alah razı olsun çok güzel bi hikaye.
Sadece seni seviyorum yetmiyor.
İlgi, hoşgörü, sevdiğini başka türlü belli etmek gerekir. Seni seviyorum sadece söz.
Bunu ağızla söyler ama gerçekte sevmeyebilir.
Onun için kadınlar bi çiçektir onun için ilgi gerekir sadece seni seviyorum yetmez ki
Biz erkekler bunu pek fazla kullanmayız. Bayanlar bana hak verir.
Bayanların en çok duymak istediği cümledir Seni seviyorum

Bayan der ki; seni seviyorum
Erkek ; bende
Bayan tekrar der; seni seviyorum
Erkek tekrar; bende

kadın seni seviyorum sözünü bekler ama biz hala bende demekte ısrar ederiz.
Aslında nu sözü söylememiz sevmediğimiz anlamına gelmez
Bu belki bizim erkek olmamızdan kaynaklanıyor
biz çocuklarımıza bile ilgi sevgi gösteremiyoruz ki kaldıki sevdiğimiz eşimize gösterelim
Erkektir serttir öyle herşeye her yerde seni seviyorum hanım demez

Yılda belki bir kere ama o da o eşe yeter mutluluktan uçmasına

Konuyla yarı alakalı ama oslun içmden geldi Hakkınızı helal edin

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm muhammed abi emeğinize sağlık çok güzel bir hikaye ders almasını bilene saolasınız selametle kalın...B)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

biz çocuklarımıza bile ilgi sevgi gösteremiyoruz ki kaldıki sevdiğimiz eşimize gösterelim

SADECE BU YAZDIKLARINIZA KATILMIYORUM,
COCUKLARI SEVMEK ILGI GOSTERMEK ERKEK OLMAKLA NE ILGISI VAR CANIM
OZELLIKLE COCUKLARA ZAMAN AYIRMAK LAZIM HEPSINI ANNEYE ATMAMALISINIZ
ANNELIK GOREVI BASKA BABALIK BASKA BOYLE ERKEK SERT DEYIPTE ISIN ICINDEN SIYRILMAYIN LUTFEN YANI.;)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

zarife_76 yazdı:

SADECE BU YAZDIKLARINIZA KATILMIYORUM,
COCUKLARI SEVMEK ILGI GOSTERMEK ERKEK OLMAKLA NE ILGISI VAR CANIM
OZELLIKLE COCUKLARA ZAMAN AYIRMAK LAZIM HEPSINI ANNEYE ATMAMALISINIZ
ANNELIK GOREVI BASKA BABALIK BASKA BOYLE ERKEK SERT DEYIPTE ISIN ICINDEN SIYRILMAYIN LUTFEN YANI.;)

öyle bir niyeti olan varsa kardeşim Allah affetsin eğitim artık alt safhaya taşındı zaman zora koşuyor öyle düşünen babalardan olmayalım inşAllah

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim eliize sağlık.güzel bir paylaşımdı.lafla olmuyor tabi icraat lazım.emek lazım?
neyse hikaye herşeyi anlatmış zaten.selam ve dua ile.B)B)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
eveet kardeşim Alah razı olsun çok güzel bi hikaye.
Sadece seni seviyorum yetmiyor.
İlgi, hoşgörü, sevdiğini başka türlü belli etmek gerekir. Seni seviyorum sadece söz.
Bunu ağızla söyler ama gerçekte sevmeyebilir.
Onun için kadınlar bi çiçektir onun için ilgi gerekir sadece seni seviyorum yetmez ki
Biz erkekler bunu pek fazla kullanmayız. Bayanlar bana hak verir.
Bayanların en çok duymak istediği cümledir Seni seviyorum

Bayan der ki; seni seviyorum
Erkek ; bende
Bayan tekrar der; seni seviyorum
Erkek tekrar; bende
kadın seni seviyorum sözünü bekler ama biz hala bende demekte ısrar ederiz.
Aslında nu sözü söylememiz sevmediğimiz anlamına gelmez

Yılda belki bir kere ama o da o eşe yeter mutluluktan uçmasına

Konuyla yarı alakalı ama oslun içmden geldi Hakkınızı helal edin

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D VALLA SÜPERSİNİZ.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

Emeğinize sağlık,yüreğinize sağlık,ellerinize sağlık.ne kadar güzel ve etkileyici bi hikaye.o kadar çok bu hikayeyi duymaya ihtiyacım varmışki anlatamam.inanın,size ne diyeceğimi nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.ALLAH (cc) sizden razı olsun.
Selametle...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
Emeğinize sağlık,yüreğinize sağlık,ellerinize sağlık.ne kadar güzel ve etkileyici bi hikaye.o kadar çok bu hikayeyi duymaya ihtiyacım varmışki anlatamam.inanın,size ne diyeceğimi nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.ALLAH (cc) sizden razı olsun.
Selametle...

evet öyledir bence çok beğendim teşekkür ederim beğendiğinize sevindim amin ecmain

K

kırıkkalp

ayyy çokk güzel çok doğru kuru kuruya seni seviyorum demek olmaz çünkü aşk emek ister hem emeksiz yemek olurmuşmuş sen sevgin için birşeyleri feda edeceksinki o da senin için herşey yapsın ALLAHIM SEN HİÇ BİR KULUNA EMEKSİZ SEVGİ NASİP ETME çünkü bunlar kalıcı değildir ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE ABİCİM...............

K

kırıkkalp

abicim birşey soracağım sanırım şair yada yazarsınız edebiyatla ilgileniyorsunuz bende çok seviyorum edebiyatı hiç kitaplaştırdığınız yazılarınız varmı hani varsa almak istiyorum.....

K

kırıkkalp

Estafirullah efendi kardeşim... Bir şiir kitabı çıkarmıştım 2004 yıllarında "Gönül Yaram" adında ama şuan piyasada varmıdır kalmışmıdır pek bilmiyorum...

peki mahsuru yoksa isminizi öğrenebilirmiyim hani eğer bulamazsam istedeceğim gerçekten çok merak ediyorum mutlaka okumak istiyorum yada hangi yayınevi.............

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,
çok güzel ve duyguluydu.
teşekkürler,
ALLAH razı olsun.

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
SİZE Bİ ŞEY SORACAM

YAŞINIZ KAÇ SEVGİLİ ---AŞKA MUCNUN ABİCİM---
cvp vermek zoruda degilsiniz sadece merak ettim.. yazılarız çok güzel insanı etkiliyor tercume ediyor yüregini.... ELİNİZE EMEGİNİZE SAGLIK hocam ALLAH EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt