Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

askerin muhteşem cevabı (1 Kullanıcı)

şafakvakti

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz kılan askerin muhteşem cevabı
« : Mart 15, 2010, 16:15:51 »
Bu mesajı alıntı ile cevapla
Bir asker, namaz kılan (en zor şartlarda bile terk etmeyen) ...diğer askere sordu:
-Arkadaş kaçıncı asırda yaşıyoruz ? Niçin kendini zahmete sokup hergün 5 defa namaz kılıyorsun.
Namaz kılan asker, tam o sırada uzaktan görünen teğmeni gösterdi:
-Şu insan niçin yanından geçerken; toplanıyor, selam veriyor ve bütün emirlerine itaat ediyorsun. ''yat'' dese yatıyor, 'kalk' dese kalkıyorsun?O da senin gibi iki ayağı, iki eli ve bir başı olan bir insan değil mi?'
Diğer asker cevap verdi:
-'Evet! O da benim gibi bir insan ama rütbesi var, omuzun da yıldızı var'.
Namaz kılan askerin cevabı müthişti:
-Ey arkadaş! Sen omuzun da bir tane yıldızı var diye senin gibi bir insana itaat ediyorsun da!!! ben, yerdeki kumlar adedince yıldızları olan ve hepsini tespih tanesi gibi kudret eliyle çeviren bir zata niçin itaat etmeyeyim? Niçin namaz kılıp emrini yerine getirmeyeyim???

El_Şihab

Kayıtlı Kullanıcı
İşte teslimiyet bu...

gncl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gencallarinsaat.com
selamun aleykum arkadaşlar yanımda çalişan elemanıma okuttum bu yazıyı ve bıraz ders almasını ıstedım bıraz namazdan zayıf da o bakımdan

allah sızden razı olsun

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzeldi elinize sağlık

ALLAH razı olsun

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili mehmetşahin kardeşim bu basit ve güzel hikayeler çok iyi ama olay insanın içinde bitiyor. Enbiya süresi 64 bu tarz insanları gayet güzel açıklıyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt