Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Askere Yardımm:( (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar.... erkek arkadaşımın 19 gün sonra askerliği bitiyo Rabbim nasip kısmet ederse geliyor ama ben sevinemiyorumm şimdi gelince iş arama sorunu olucak oda benim gibi imamhatip mezunuu İnşallah geldiğinde hayırlı bir iş yerinde hayırlısıyla bir iş bulur dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlı bir iş bulur.... Allaha emanet olunnn....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim çok sevindim ALLAH hayırlısı ile kavuşmak nasip eylesin. hayırlı tezkereleri olsun inşaallah. ALLAHım ona ve tüm kardeşlerimize hayırlı bir kapı açar inşaallah.

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm kardeşim.
Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Kardeşimizede hayırlısı ile dönmeyi ve hayırlı iş kapıları açsın cenabı hak.
Dualarımızdalar inşallah.
Benim kardeşimde asker 18 gün sonra cenabı hakkın izniyle yanımızda olacak.
Tüm kardeşlerimize cenabı hak hayırlı iş kapıları açsın.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun Allah razı olsun Rabbim tüm askerlerin yardımcısı olsunn.....

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz gönüne göre versin inşaallah

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim az kalmış .. İnşallah sağ Salim Gelir .. Rabbim tüm Askerlerimizin yardımcısı Olsun ..

Rabbim Hayırlı iş Kapıları Açsın inşallah ... selam ve dua ile ..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim. Allah Kavuştursun. Allah Gönlünüze Göre Versin. Amin. Allha Emanet Olun. Senin Adina Sevindim Kardeşim. Hayirli Günler

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar.... erkek arkadaşımın 19 gün sonra askerliği bitiyo Rabbim nasip kısmet ederse geliyor ama ben sevinemiyorumm şimdi gelince iş arama sorunu olucak oda benim gibi imamhatip mezunuu İnşallah geldiğinde hayırlı bir iş yerinde hayırlısıyla bir iş bulur dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlı bir iş bulur.... Allaha emanet olunnn....

aleykumselam allah hayırlısıyle kavuşmak nasıp etsın
allah hayırlısıyla ış nasıp etsın kardeşım
allaha ement olun
selam ve dua ıle

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun sağolunn... Rabbim diğer askerlerimizide sevdiklerine ailelerine kavuşturur inşallah.... hayırlı akşamlar....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Aleyküm Selam kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim hayırlı rızk iş kapısı açsın hayırlısıyla inşallah herkese bizlerde.Farketmiyor kardeşim devirde maalesef herkes torpile bakıyor bizim torpilimizde Allah Allah'a güveniyoruzRabbimden istiyoruz kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Allah yanından versin hayırlısıyla inşallah.
Şu anda A ya da B de kim gelirse gelsin her yerde torpil geçerli şu anda aynı şekilde devam ediyor açık şahitli yani.Ayrıca biliyormusunuz çaycı bile en yüksek mertebeye yönetici olduktan sonra gerisisini siz düşünün.Burda çaycıyı küçümsediğim değil sadece insanların haklarını yedikleri için bizler yüksek okul mezunuyuz bizler neden işe giremiyoruz.:(Yinede hayırlısı olsun Allah hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin inşallah.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah herşey gönlünüzce olsun kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH HAYIRLI KAPILAR ACAR İNŞALLAH KARDEŞİM BEN LAFI UZATMASINI FAZLA SEVMEM KARDEŞİNİZ NE İŞ YAPAR HANGİ SEHİRDESİNİZ BUNUN GİBİ BİR BİLGİ VERE BİLİRMİSİNİZ BİZLERE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam sağolun arkadaşlar Allah razı olsunnn Rabbim inşallah hayırlı bi kapı açar... günlerdir onun skıntısındayım daha gelmeden onun sıkıntısındayımm:( cevdet abi asker imamhatip mezunu daha önce askere gitmeden önce idareten bilgisayar ve klima üzerinde çalıştı bayağı bi bilgisi varr istanbul anadolu yakasındayızz.... Rabbim bütün asker kardeşlerimizin yardımcısı olsun hayırlı kapılar açsın...amin... Allaha emanet olunnnn....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam sağolun arkadaşlar Allah razı olsunnn Rabbim inşallah hayırlı bi kapı açar... günlerdir onun skıntısındayım daha gelmeden onun sıkıntısındayımm:( cevdet abi asker imamhatip mezunu daha önce askere gitmeden önce idareten bilgisayar ve klima üzerinde çalıştı bayağı bi bilgisi varr istanbul anadolu yakasındayızz.... Rabbim bütün asker kardeşlerimizin yardımcısı olsun hayırlı kapılar açsın...amin... Allaha emanet olunnnn....

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM ANLADIM BEN BİR KAC GÜNE KADAR SİZE BİR HABER VERİRİM İNŞALLAH BİR ARAŞTIRMAM GEREK NASİP BAKALIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm... herkese hayırlı akşamlar.... cevdet abi Allah razı olsun sağolasın......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt