Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AŞK!!!! BÖYLE BİRŞEY Mİ?????? (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Hülya ve hakan isminde iki genç varmış... Kız guzelmi guzel, genç
yakışıklımı yakisikli bu iki genç birbirlerini sevmis ve bir flört
doneminden sonra evlenmeye karar vermişler.

ikisininde durumu iyiymis zengin ve varlıklı ailelerin
cocuklariymislar ve sonunda hakan ve ailesi hulyayi istemeye gelmisler nisan yuzukleri takilmis
ve evlilik gunleri belirlenmis birgun hakan hulyayi aramis kiz telefona bakmis "askim napiyorsun" demis

kiz yemek yaptigini yemek yiyecegini soylemiş

hakan "aşkım yemeğini yedikten sonra seni almaya

Gelecegim birlikte sinamaya gideriz iki tane bilet aldim" demiş.

kız telefonu kapatıp yemeğe devam etmis tam o sırada tüp patlamış

bütun tüp parcalari hulyanin bütün
vucudunu delik desik etmis hastaneye yoğun bakıma kaldırılmış.
hakan koşa koşa hastaneye gitmis.
Ama hulya onunla gorusmek istememiş,

Çünkü yaniktan öyle igrenc bir hal almışki yüzü ve vucudu bakıldığı zaman igreniyormus insanlar annesi
hulyanin yanina gelmis ve
"kızım hakan perişan bir halde neden onu gormek istemiyorsun" demis
kız; "anne sen bile yüzümün bu haline bakmaya Igreniyorsun beni o
güzel halimle hatirlasin hersey bitti soyle ona sakin beni aramasin"
anne kizinin dediklerini çocuğa aynen iletmis çocuk Uzuntuyle
hastaneden çıkmış ve arabasını süratla kullanmaya baslamis ve trafik kazasi gecirmis ve kör olmuş.
annesi tekrar kızının yanına gelmiş
ve hakana olanlari anlatmis artik evlenmeniz icin hicbir mani yok artık birbirinize destek cikmalisiniz.
bak hem artik seni istesende goremez demis bunun uzerine kiz Hakanla evlenmis
iki tane cocuklari olmus ve yillar
sonra hulya kalp Krizinden olmüş, öldüğü gün çocuklar anlamışlar ki
babaları kör değil ve Aslinda hic kör olmamış....
işte AŞK dediğinn böyle olmallııı...
soylermisinizz arkadaşlarr bana...

boyle bir ask varmı ?????

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AŞK!!!! BÖYLE BİRŞEY Mİ??????

:eek::eek::eek::eek: çok ilginç ama bunlar bence uydurmadır. masal birilerinin uyduraması. insanları etkilemek için

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun gerçekten çok güzel bi olay paylaştığın için sağol ALLAH bizede böyle güzel sevgiler nasib etsin inşAllah

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

GÜZEL BİR HİKAYEYDİ. AMA BENCE YOKTUR BÖYLE AŞKLAR YA..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
:eek::eek::eek::eek: çok ilginç ama bunlar bence uydurmadır. masal birilerinin uyduraması. insanları etkilemek için

EVET MUSTAFA BU ÇOK İLGİNÇ BELKİDE UYDURMADIR.. AMA ÖNEMLİ OLAN BU TÜR HİKAYELERLE İNSANLARA GERÇEK AŞKLARI HATIRLATMAK, SEVDİKLERİNİN ZOR DURUMLARINDA ONLARI YANLIZ BIRAKMAMAYI ÖĞÜTLEMEK DEĞİLMİ??

BU DURUMDA SENARYO NE OLURSA OLSUN ANA FİKİR ÖNEMLİ BENCE.. BEN BU TÜR AŞKLARIN OLDUĞUNA İNANIYORUM.. VE DÜŞÜNÜYORUMDA BÖYLE BİR OLAY BENİM BAŞIMA GELSE -Kİ HER AN OLABİLİR SIRF RABBİMİZ BİZİ SINAMAK İÇİN SEVDİĞİMİZİN BAŞINA BÖYLE BİR BELA VEREBİLİR- BEN BU HİKAYEDEKİ GİBİ DAVRANMAYA OLANCA KUVVATİMLE ÇALIŞIRDIM..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

baba431 yazdı:
ALLAH razı olsun gerçekten çok güzel bi olay paylaştığın için sağol ALLAH bizede böyle güzel sevgiler nasib etsin inşAllah

AMİN KARDEŞİM SAĞOLASIN B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:

VARDIR ZERRİN KARDEŞİM BEN İNANIYORUM YAAAAA.. DÜNYA OKADARDA TAŞLAŞMIŞ OLAMAZ:(:(:( MUTLAKA BİR UMUT OLMALI DEĞİLMİB)B)B)B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
zerrin yazdı:

VARDIR ZERRİN KARDEŞİM BEN İNANIYORUM YAAAAA.. DÜNYA OKADARDA TAŞLAŞMIŞ OLAMAZ:(:(:( MUTLAKA BİR UMUT OLMALI DEĞİLMİB)B)B)B)

bahsettiğiniz aşk ve dünya gerçekleri çok farklı

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
desertrose yazdı:
Hülya ve hakan isminde iki genç varmış... Kız guzelmi guzel, genç
yakışıklımı yakisikli bu iki genç birbirlerini sevmis ve bir flört
doneminden sonra evlenmeye karar vermişler.

ikisininde durumu iyiymis zengin ve varlıklı ailelerin
cocuklariymislar ve sonunda hakan ve ailesi hulyayi istemeye gelmisler nisan yuzukleri takilmis
ve evlilik gunleri belirlenmis birgun hakan hulyayi aramis kiz telefona bakmis "askim napiyorsun" demis

kiz yemek yaptigini yemek yiyecegini soylemiş

hakan "aşkım yemeğini yedikten sonra seni almaya

Gelecegim birlikte sinamaya gideriz iki tane bilet aldim" demiş.

kız telefonu kapatıp yemeğe devam etmis tam o sırada tüp patlamış

bütun tüp parcalari hulyanin bütün
vucudunu delik desik etmis hastaneye yoğun bakıma kaldırılmış.
hakan koşa koşa hastaneye gitmis.
Ama hulya onunla gorusmek istememiş,

Çünkü yaniktan öyle igrenc bir hal almışki yüzü ve vucudu bakıldığı zaman igreniyormus insanlar annesi
hulyanin yanina gelmis ve
"kızım hakan perişan bir halde neden onu gormek istemiyorsun" demis
kız; "anne sen bile yüzümün bu haline bakmaya Igreniyorsun beni o
güzel halimle hatirlasin hersey bitti soyle ona sakin beni aramasin"
anne kizinin dediklerini çocuğa aynen iletmis çocuk Uzuntuyle
hastaneden çıkmış ve arabasını süratla kullanmaya baslamis ve trafik kazasi gecirmis ve kör olmuş.
annesi tekrar kızının yanına gelmiş
ve hakana olanlari anlatmis artik evlenmeniz icin hicbir mani yok artık birbirinize destek cikmalisiniz.
bak hem artik seni istesende goremez demis bunun uzerine kiz Hakanla evlenmis
iki tane cocuklari olmus ve yillar
sonra hulya kalp Krizinden olmüş, öldüğü gün çocuklar anlamışlar ki
babaları kör değil ve Aslinda hic kör olmamış....
işte AŞK dediğinn böyle olmallııı...
soylermisinizz arkadaşlarr bana...

boyle bir ask varmı ?????

sevgili kardeşim çok dokunaklı bir şeydi ya.. kötü oldum okurken.. dünyada böyle aşklar var diyeceğim, her ne kadar böylesine inanmasam da.. çünkü bu ve buna benzer şeylere rast geldim, okudum ve duydum... ama ben hala da inanmıyorum..paylaştığın için teşekkürler...selam ve dua ileB)

BAŞIMIZA GELMEDEN İNANMAK GÜÇ BELKİ DOĞRU DİYORSUN CANIM KARDEŞİM AMA BENCE VARDIR.. BENİM UMUDUM VAR İNŞALLAHDA YANILMIYORUMDUR.. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.. SELAMETLE

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
zerrin yazdı:

BİLMİYORUM KARDEŞİM. BEN İNANMADIM, İNANMIYORUMDA.. OLMAZ YA. YADA ŞÖLE DİYİM BANA SAÇMA GELİYOR..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
desertrose yazdı:
zerrin yazdı:

BİLMİYORUM KARDEŞİM. BEN İNANMADIM, İNANMIYORUMDA.. OLMAZ YA. YADA ŞÖLE DİYİM BANA SAÇMA GELİYOR..

SANIRIM BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR.. SENCE SAÇMA AMA BENCE DEĞİL.. AŞK IN OLDUĞU YERDE FEDAKARLIKTA VARSA BU HİKAYEDE OLDUĞU GİBİ NEDEN SAÇMA OLSUN..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

bu arada sizin bahsettiğiniz hikayeye yakın bi olayı gazetede okudum. adamın Allah muhafaza bi patlamada yüzü yanıyor ve tanınmaz halde eşi terk etmiştir dedim ama yazının devamında eşiyle ve çocuğuyla annesinden kalma evde yaşıyor yazısını görünce bu tür olayların ağırlıkla hüsranla bitse bile bazılarının ya sevgisi, ya aşkı, ya bağımlılığı (maddi olarak) var ve ayrılmıyor düşüncesi aklıma girdi.

bunların içine maddiyide yazdım çünkü çoğu kadın bırakın rahatsız, hasta biriyle yaşamayı ilgi göremediği erkeğini elinde maddi gücü olsa bir dakika bile düşünmez bırakır.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
bu arada sizin bahsettiğiniz hikayeye yakın bi olayı gazetede okudum. adamın Allah muhafaza bi patlamada yüzü yanıyor ve tanınmaz halde eşi terk etmiştir dedim ama yazının devamında eşiyle ve çocuğuyla annesinden kalma evde yaşıyor yazısını görünce bu tür olayların ağırlıkla hüsranla bitse bile bazılarının ya sevgisi, ya aşkı, ya bağımlılığı (maddi olarak) var ve ayrılmıyor düşüncesi aklıma girdi.

bunların içine maddiyide yazdım çünkü çoğu kadın bırakın rahatsız, hasta biriyle yaşamayı ilgi göremediği erkeğini elinde maddi gücü olsa bir dakika bile düşünmez bırakır.

BUNU KADIN DEĞİL ERKEKLERDE YAPAR DAHA DOĞRUSU KALBİNDE PARADAN BAŞKA SEVGİ OLMAYAN HER İNSAN YAPAR.. PARASI İÇİN HOŞ GÖRMEYE ÇALIŞIR DOĞRU DİYORSUNUZ.. AMA GERÇEK AŞKTA PARAYA YER VERİLMEZ.. AŞIK OLMADAN ÖNCE BÖYLE ŞÜPHE İÇİNDE BAKACAKSAK SEVDİĞİMİZE NE ANLAMI KALDIKİ??

ILKNUR MINA

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL Bİ YAZIYDI AMA BEN ARTIK BÖYLE AŞKLARIN KALDIĞINA İNANMIYORUM..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ILKNUR MINA yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL Bİ YAZIYDI AMA BEN ARTIK BÖYLE AŞKLARIN KALDIĞINA İNANMIYORUM..

SAĞOL KARDEŞİM RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN B)B)B)

tekin

Kayıtlı Kullanıcı

güzel hikaye

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
mustafa_xtar yazdı:

BUNU KADIN DEĞİL ERKEKLERDE YAPAR DAHA DOĞRUSU KALBİNDE PARADAN BAŞKA SEVGİ OLMAYAN HER İNSAN YAPAR.. PARASI İÇİN HOŞ GÖRMEYE ÇALIŞIR DOĞRU DİYORSUNUZ.. AMA GERÇEK AŞKTA PARAYA YER VERİLMEZ.. AŞIK OLMADAN ÖNCE BÖYLE ŞÜPHE İÇİNDE BAKACAKSAK SEVDİĞİMİZE NE ANLAMI KALDIKİ??

bu ülkede kaç insan severek evlenmiştir bence yarısından azı.
onun için işim manevi değil maddi durumu önemli bayanlar için. Boşandığı zaman kötü gözle görülme, sanki kötü yola düşmüşcesine, ailesinin kabul etmemesi hatta cinayete varan sonuçları. bence kadın bilgili olmalı okuma yazma bilmeli sonra bi mesleği olmalı. yapar yapmaz ben bilmem. ama dünya hayatı kimin ne zaman neyle karşılaşacağını Allahtan başka kimse bilmez. ya boşanır, ya kocası vefat eder dul başına ne yapar. meslek yok bişey yok dediğim gibi aile sahip çıkmaz herkes kötü gözle görür.
ne bilim ya içimden geldi işte konuyla pek alakası yok ama benim düşüncelerim bunlar. ben pek fazla empati yaparım kendimi bayanların yerine bile koyarım bundan gocunmam çünkü onları anlayabilmemizin en iyi yolu onların yerine kendimizi koymak.

aha aklıma geldi dün tvde kadın özürlü çocuklarına veresiye bez aldı diyue meydan dayağı yedi. bunun ne günahı var veya bu adamı çekmeye ne zoru var. elinde bi mesleği olsa buna katlanırmı hayır.

Allah sonumuzu hayreylesin. Bayan ablalarımıza kardeşlerimize annelarimize yardım eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt