Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aşk acı birşey (1 Kullanıcı)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
seni seviyordum ve senin haberin vardı
Davetsiz misafir değildi bu aşk çalkantısı
Meçhul değildi seven de sevilende
Acı çekende, çektirende bu aşkta da vazgeçilmezdi
Ben arkandan koşan
Sen koşturan
Sen olumsuz ekiydin aşk cümlelerimde
Ben umut iklimiydim
Her defasında saçlarına kırk ikindi yağmurları yağdıran..

alıntı

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aşk tatlı birşey...
Gördügüm leyla ama görmek istediğim Mevla
Dayanılmaz ki O'na
Onun için leyla da seyret Mevlayı doya doya
(hepsinde olmaz ama dikkat burda , iffet timsali hakkın emrini yürekten tutanları bilmeden olmaz ama)
Onun içim aşk tatlı birşey (arada nefsin de köpek misali payını ister ama başka kemik at sen ona)
O aşklar ulaşmak için değil, Yari seyretmek için aslında
Ey yolcu aşkta ne aradığını bil , sonra acı içinde kalma ...

kırmızıgüller28

Kayıtlı Kullanıcı
Aşk tatlı birşey...
Gördügüm leyla ama görmek istediğim Mevla
Dayanılmaz ki O'na
Onun için leyla da seyret Mevlayı doya doya
(hepsinde olmaz ama dikkat burda , iffet timsali hakkın emrini yürekten tutanları bilmeden olmaz
Onun içim aşk tatlı birşey (arada nefsin de köpek misali payını ister ama başka kemik at sen ona)
O aşklar ulaşmak için değil, Yari seyretmek için aslında
Ey yolcu aşkta ne aradığını bil , sonra acı içinde kalma ...

selam kardeşim,çok güzel yazmışsın,çok doğru,gerçek Aşk bu zaten *ALLAH* aşkı,gerisi yalan....

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
kimine göre aşk acı kimine göre aşk tatlı kişilerin yaşadıkları hayatlara ve karşılaştıkları insanlara bağlıdır bu..

elbetteki gerçek aşk allah aşkıdır bunu dile getirmeye bile gerek duyulmaz aslında...

o aşk gerçek sevenlerin yüreğindedir yeri gelir özlemle dile gelir yeri gelir dökülür satırlara...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Kızma yahu hemen! her aşkta gördügün asıl O'dur bilsen,.. sadece layık insan değilse karşılık bulmazmış aşka aşık isen...
Yani sen iyilik , güzellik arıyorsun, Rabbinin güzelliklerini görmek istiyorsun, yok ki karşındakinde onlar, üzülme Canın yanarsa , bunlar seni pişirmek için, sev ne olursa olsun Rabbimin kullarını O'nun için...
Bu satırlar değerli Rabbim için.. niye mi? bir insana da olsa aslında O'nun yarattıgı güzellik için
Sevmekten korkma! zaten bizim elimizde değil ki aşk kalplere veren Rabbim
Karşılığı olmasa da hep aşık olmak isterim, çünkü artık Rabbimdir seyrettiğim ama sanırım artık olmaz,
Rabbim ne olur seni seyredeyim.. şimdi sıra nerde? nerde göreyim?? Hımm eşyada anlamadım??
Rabbim... seni seviyorum, seni seviyorum seni sevenleride...
Sinemm89 seni seviyorum..3. oğlumla aynı yaştasın aynı sene doğumlu yani
Birinin adı Mustafa (Rabbim sana layık kul eyle)biri menderes, biri özgür niye mi yazdım?
Dualarınızda anmak için acizim yetmez dualarım, Rabbimin yolunda olmaları için...
Allah razı olsun(üzüntüm onlar işte, ilk aşklarım Rabbimin emanetleri)...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Kızma yahu hemen! her aşkta gördügün asıl O'dur bilsen,.. sadece layık insan değilse karşılık bulmazmış aşka aşık isen...
Yani sen iyilik , güzellik arıyorsun, Rabbinin güzelliklerini görmek istiyorsun, yok ki karşındakinde onlar, üzülme Canın yanarsa , bunlar seni pişirmek için, sev ne olursa olsun Rabbimin kullarını O'nun için...
Bu satırlar değerli Rabbim için.. niye mi? bir insana da olsa aslında O'nun yarattıgı güzellik için
Sevmekten korkma! zaten bizim elimizde değil ki aşk kalplere veren Rabbim
Karşılığı olmasa da hep aşık olmak isterim, çünkü artık Rabbimdir seyrettiğim ama sanırım artık olmaz,
Rabbim ne olur seni seyredeyim.. şimdi sıra nerde? nerde göreyim?? Hımm eşyada anlamadım??
Rabbim... seni seviyorum, seni seviyorum seni sevenleride...
Sinemm89 seni seviyorum..3. oğlumla aynı yaştasın aynı sene doğumlu yani
Birinin adı Mustafa (Rabbim sana layık kul eyle)biri menderes, biri özgür niye mi yazdım?
Dualarınızda anmak için acizim yetmez dualarım, Rabbimin yolunda olmaları için...
Allah razı olsun(üzüntüm onlar işte, ilk aşklarım Rabbimin emanetleri)...

teşekkür ederim bende sizi seviyorum dualarımda buradaki ağbilerime ablalarıma kardeşlerimede yer veriyorum.. allah bağışlasın evlatlarınızı benimle aynı yaşta olanınıda diğerlerinide rabbim hep korusun.. sizin gibi bir anneye sahip oldukları içinde çok şanslılar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt