Mustafa Cilasun
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
selamunaleykum canim benim arsivlik yazilar hepsi mASALLAH.
basligin bile cok etkilendim. diger eklediklerini yine kisitli zamanim yuzunden okuyamadim ama konun harikaydi.hz ibrahimi anlatan cok guzel bir yazi.yalniz, her ates kendi hikayesini yazarken insanlarin kendi ateslerini yaninda goturduklerinide anliyorum sanki bu baslikla degisik bir bakis ama.. aklima geldi iste canim benim. konularin icin ozel bi klasor olustumam gerek icinde sirf senin konularin olacak. seciciligini gosteriyo bu cunku ozenle setigini dusunuyorum knoularini.hepsi guzel hepsi arsivlik.
allah senden hep razi olsun canim benim.isiksin benim icin.cok onemlisin..
ve herzamanda yazilarinin takibcisiyim ins.
eline emegine saglik
gorusmek dilegiyle ozel insan selam ve duaile.
Ve aleyküm Selam değerli ablacım..
Yorumunuz çok güzeldi, çok teşekkür ederim.. Güzel düşünceleriniz için de Rahman c.c razı olsun inşallah.. Tesbitiniz çok güzeldi maşallah.. Başlık, o anlamlı söze de vurgu yapıyor..Ablacım, kullandığınız kelimeler o kadar güzel ki.. Bu güzelliklere vesile olabiliyorsam acizane, ne mutlu bana.. Çok içten mesajlarınız var gerçekten.. Sağolunuz ablam.. Ben de takipçisi olmak isterim konularınızın inşallah.. Bekliyorum..Rabbimize emanetimsiniz ablacım.. Selam ve baki Dua ile kalın inşallah..
Yorumunuz çok güzeldi, çok teşekkür ederim.. Güzel düşünceleriniz için de Rahman c.c razı olsun inşallah.. Tesbitiniz çok güzeldi maşallah.. Başlık, o anlamlı söze de vurgu yapıyor..Ablacım, kullandığınız kelimeler o kadar güzel ki.. Bu güzelliklere vesile olabiliyorsam acizane, ne mutlu bana.. Çok içten mesajlarınız var gerçekten.. Sağolunuz ablam.. Ben de takipçisi olmak isterim konularınızın inşallah.. Bekliyorum..Rabbimize emanetimsiniz ablacım.. Selam ve baki Dua ile kalın inşallah..