Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

artik bu form deyisti (1 Kullanıcı)

busra4

Kayıtlı Kullanıcı
ilk girdigim zamanlar daha cokk dini konulara yer veriliyordu artik ya bilmece bulmaca ya fikra

yada bursuru sacmaliklara yer verilir oldu dini bir konu yaziyoruz bes dakika durmuyorya bilmecelerden oyunlardan sira gelmiyor

yapmayin arkadaslar ya

benim gibi gurbete bir cook arkadasimiz var goruscek konuscak bilgi alacagimiz cook az insan var giriyoruz bu siteye birseyler ogrenmeye inaninki bilmedigim bir cok sey ogrendim

deyerli kardes lerim bir cook dini konuya yer vermek istiyor ama uzun surmuyor

her turlu elestiriye acigim zaten boyle giderse girmeyecegim

selametle

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
RE: artik bu form deyisti

B)

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM HAYIRLI GÜNLER OLSUN GÜNÜNÜZ APAYDIN OLSUN...

KARDEŞİM ÇUVALDIZI ÖNCE KENDİMİZE İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRMA TARAFTARIYIM...

İİ DEMİŞSİNİZ GÜSEL DEMİŞSİNİZDE GÖRDÜĞÜM KAADRIYLA SİZİNDE BU YÖNDE AÇTIĞINIZ
FORMLAR VARDI..YANILMIYORSAM Kİ YANLIŞ HATIRLIYORSAM HAKKINI HELAL ETSİN
RAVZANUR ABLAMIZ BİLE DİLE GETİRMİŞTİ.UMARIM YANLIŞ ANLAŞILMAMIŞIMDIR SADECE BU TARZDA FORMLAR ÇOK GÜNDEME GELİYO...AMA KİMSE DİKKAT ETMİYO..HKKINIZI HELAL EDİNİZ...SELAMETLE...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
hayırlı sabahlar kardeşlerim önemli olan kimin açtığı değil neden açıldığıdır burası dini bilgileri paylaşma amaçlı kurulmuştur bazen öğretici olursunuz bazen bilgiye aç öğrenci öğretmekte öğrenmekte çok güzel bu konuyu başka bir abimlede konuşmuştuk bu tarz forumlar ders arasında verilen tenfüs gibidir 40 dk ders 5 dk tenefüs ama bakıyorumki tenefüsler dersi geçer olmuş lütfen daha dikkatli olalım bilgilendirecek forumlara yoğunluk verelim belkide farkında olmadan bir kardeşimizin kafasına takılan ama soramadığı bir soruya cevap vermiş oluruz daha verimli oluruz böylece konuya değindiği için büşra kardeşten allah razı olsun aeo

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı

HAYUIRLI SABAHLAR BEN BU SİTEYE DİNİMİZLE İLGİLİ BİRŞEYLER ÖĞRENMEK İÇİN GİRİYORUM BİLMECE BULMACE TEST ZATEN HERYERDE SABAH GİRİP GÜNÜN DUASINI HADİSİNİ OKUYORUM

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:

RAVZANUR ABLAMIZ BİLE DİLE GETİRMİŞTİ.UMARIM YANLIŞ ANLAŞILMAMIŞIMDIR SADECE BU TARZDA FORMLAR ÇOK GÜNDEME GELİYO...AMA KİMSE DİKKAT ETMİYO..HKKINIZI HELAL EDİNİZ...SELAMETLE...

kerdes siye onunde bak bakalim benim konularimi yzdiklarima

ben daha hicc ne fikra nede bos olan hic bir sey yazmadim bak goreceksin nede diyer arkadaslarin yazdiklarini acip okumadim nede yorum yaptim hakimi yiyorsun

ben bu tur konulara hic girmedim

arastir bakalim

ben burya fikra bilmece bulmaca cozmek icin girmiyorum zaten vaktim kisitli

onlarla ugrasamam selametle

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim,

40.000 kişiyi aşmış bir sitenin forum konularının yelpazesinde her konu açılabilir. Siteye zarar verici site üyelerine zarar verici her türlü konu ve kişilere mümkün oldukça müdahale edebiliyoruz.

Sitenin ana menüsünde gerçek anlamda dinini öğrenmek isteyen bütün kardeşlerimiz için gerekli bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca Sorularla Dinimizi öğrenelim bölümünde birbirinden değerli hocalarımız sizlere cevap vermektedir.

Forumlardan dinimizi öğrenmeye çalışırsak eksik kalabiliriz. Artık eleştirici olacağımıza yapıcı olmaya çalışmamız duası ile.

selamünaleyküm

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

busra4 yazdı:
tuba07 yazdı:

ben daha hicc ne fikra nede bos olan hic bir sey yazmadim bak goreceksin nede diyer arkadaslarin yazdiklarini acip okumadim nede yorum yaptim hakimi yiyorsun

arastir bakalim

S.A KARDEŞİM NİYETİM SİZİ KIRMAK DİİLDİ..YANLIŞ ANLAŞILDIYSAK ÖZÜR DİLERİM

YANLIŞ HATILAMIYORSAM GÜNAYDIN TÜRKİYE DAHA UYANMADINIZ GİBİ Bİ FORUM AÇILMIŞTI

ŞAYET YANLIŞ HATILIYORSAM KUSURA BAKMAYINIZ...GÖRDÜĞÜMÜ VE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DİLE GETİRDİM...SELAMETLE...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

TÜRKİYE DAHA YATMADINIZ MI YADA BİLGİSAYARLA İLGİLİ BİR SORU SORMAK İÇİN HATTA BU AÇTIGINIZ FORMDA DAHİL SİZDE YANLIŞ ANLAMAYIN AMA GEREKSİZ FORMLAR AÇMIŞTINIZ ..... BEN DE BU FORMLARA HEVESLE NE ÖĞRENİRİM DİYE İNCELEMEK İÇİN AÇTIGIMLA HÜSRANLA SONUÇLANMIŞTI BENDE FIKRA GİBİ BÖLÜMLER AÇMIYORUM AMA BAZEN TSUNAMİ KARDŞİM DEDİĞİ GİBİ TENEFFÜS SAATİ GİBİ ALGILIYORUM BENCE BUNLARIA DAHA FAZLA TAKILMADAN BU FORMU KAPATIN EĞER Bİ ŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDA YÖNETİCİLERİN KONULARI VAR EMİNİM İLGİNİZİ ÇEKİCEKTİR LÜTFEN KIZIP YANLIŞ ANLAMAYIN BU FORMDADA OYALANMAYIN KARDEŞİM ...BİRŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ..SELAM VE DUA İLEEEEEEE

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
TÜRKİYE DAHA YATMADINIZ MI YADA BİLGİSAYARLA İLGİLİ BİR SORU SORMAK İÇİN HATTA BU AÇTIGINIZ FORMDA DAHİL SİZDE YANLIŞ ANLAMAYIN AMA GEREKSİZ FORMLAR AÇMIŞTINIZ ..... BEN DE BU FORMLARA HEVESLE NE ÖĞRENİRİM DİYE İNCELEMEK İÇİN AÇTIGIMLA HÜSRANLA SONUÇLANMIŞTI BENDE FIKRA GİBİ BÖLÜMLER AÇMIYORUM AMA BAZEN TSUNAMİ KARDŞİM DEDİĞİ GİBİ TENEFFÜS SAATİ GİBİ ALGILIYORUM BENCE BUNLARIA DAHA FAZLA TAKILMADAN BU FORMU KAPATIN EĞER Bİ ŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDA YÖNETİCİLERİN KONULARI VAR EMİNİM İLGİNİZİ ÇEKİCEKTİR LÜTFEN KIZIP YANLIŞ ANLAMAYIN BU FORMDADA OYALANMAYIN KARDEŞİM ...BİRŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ..SELAM VE DUA İLEEEEEEE

kardesim bilgisayarla ilgili gercekten bir sorunum vardi ama berkay kardesim sagolsun ordan bana yardim etti ve ben de onun dediklerini yaptim vede duzeldi hem ozaman ki konu basligina bakarsaniz onemsiz birseyden bahsetigimi soyledim

turkiye yatmadinizmi konusuna gelince turkiyeyle aramizda 7 saat fark var ben onu yazdigimda turkiyede gece olmustu formda acik bir kac arkadas vardi sanirim onlarla yazistik biraz ve sikintili oldugum bir andi kimsenin yanimda olmadigi benimde hic ugrasacak vaktim yok sadece aciklayim dedim eyerki yardin istemek yanlissa yapmayiz bir daha selametle kardesim

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B)B)B)
tuba07 yazdı:
busra4 yazdı:
tuba07 yazdı:

arastir bakalim

S.A KARDEŞİM NİYETİM SİZİ KIRMAK DİİLDİ..YANLIŞ ANLAŞILDIYSAK ÖZÜR DİLERİM

YANLIŞ HATILAMIYORSAM GÜNAYDIN TÜRKİYE DAHA UYANMADINIZ GİBİ Bİ FORUM AÇILMIŞTI

ŞAYET YANLIŞ HATILIYORSAM KUSURA BAKMAYINIZ...GÖRDÜĞÜMÜ VE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DİLE GETİRDİM...SELAMETLE...
neyse ya inanninki ugrasacak vaktim yok ben onun acilamasini
asagidaki arkadasa yaptim oda sormus bu soruyu okursan gorursun olmadi aksamlari persembe sohbetlerimiz var bekleriz

selametle B)

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

BERKAY DEMIR yazdı:
KİŞİ VE KİŞİLER KENDİLERİNCE HAKLI OLABİLİELER.AMA SAYGI DUYMAK LAZIM.ELEŞTİRİLER BİRAZ CAN ACITICI GİBİ OLUYOR.SİZİN YAZDIKLARINIZA KATILIYORUM ÇOK MANTIKLI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE KALIN.

evindar yazdı:

40.000 kişiyi aşmış bir sitenin forum konularının yelpazesinde her konu açılabilir. Siteye zarar verici site üyelerine zarar verici her türlü konu ve kişilere mümkün oldukça müdahale edebiliyoruz.

Sitenin ana menüsünde gerçek anlamda dinini öğrenmek isteyen bütün kardeşlerimiz için gerekli bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca Sorularla Dinimizi öğrenelim bölümünde birbirinden değerli hocalarımız sizlere cevap vermektedir.

Forumlardan dinimizi öğrenmeye çalışırsak eksik kalabiliriz. Artık eleştirici olacağımıza yapıcı olmaya çalışmamız duası ile.

selamünaleyküm
kedessss ben sitenin ana benusunde ogreniyorum ama burda arkadaslarin yazmis olduklari konulardan gonderdikleri resimlerden ya bir cook biseyler ogrendim o arkadaslardan emek verenlerden razi olsun sizde haklisiniz kendinizce benim yazimin can alici oldugundan bahsetmis siniz sizinkide kalp kirici:(:(:(:(

birdaha yazarsaniz muhatap almiyorum cevapta vermicem :(:(:(:(:(

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:

S.A KARDEŞİM ...SİZİN KADAR İİ ANLATAMADIM..ALLAH RAZI OLSUN...SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ BİLAHARE DİLE GETİRMİŞSİNİZ..TAMAMEN KATILIYORUM..TSUNAMİ BACIMINDA DEDİĞİ GİBİ TENEFÜSE MUKABİL FORUM TARAFTAYIZ ELBET..KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEDİM..SADECE SÖYLERKEN DİKAKT EDİLMESİ DÜŞÜNCESİNDEYİM SELAMETLE....

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

daha ben dini konuları geçecek birşeyler açılıp açılmadığını görmedim ama dini konuları aşan birşey bende istemiyorum lütfen çizgimizi koruyalım ve diğer maksadı aşan sitelere benzemeyelim siz gördünüz demekki belirtmişsiniz iyide etmişsiniz tşk ederim

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞLER TARTIŞMAYA GEREK YOK.KLAVYE VE MAUS SİZİN ELİNİZİN VE İRADENİZİN ALTINDA.HERKES İSTEDİĞİ FORUMU AÇIP OKUYABİLİR VE YORUM YAZABİLİR.AYRICA BU FORUMU AÇMAYA HİÇMİ HİÇ GEREK YOKTU.ZATEN BÖYLE BİR FORUM KULAKLARI ÇINLASIN MEHMET TEKİK ABİM AÇMIŞTI.SELAMETLE.

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A KARDEŞLER TARTIŞMAYA GEREK YOK.KLAVYE VE MAUS SİZİN ELİNİZİN VE İRADENİZİN ALTINDA.HERKES İSTEDİĞİ FORUMU AÇIP OKUYABİLİR VE YORUM YAZABİLİR.AYRICA BU FORUMU AÇMAYA HİÇMİ HİÇ GEREK YOKTU.ZATEN BÖYLE BİR FORUM KULAKLARI ÇINLASIN MEHMET TEKİK ABİM AÇMIŞTI.SELAMETLE.
KATILIYORUM ... EĞER GÜZEL FORMLARI OKUYUP BİLGİLENMEK İSTİYORSANIZ Kİ ÖYLE BELİRTMİŞSİNİZ YAZINIZ DA FORMLAR ' I TIKLAYIP İSTEDİĞİNİZ FORMU OKUYUP YORUM YAPABİLİRSİNİZ KARDEŞİM. LÜTFEN BİRBİRİNİZİ KIRMAYA HİÇ GEREK YOK....SELAMETLE...

Kaan Erdem

Yönetici

S.A HEPSİNİ OKUDUM VE BERKAY KARDEŞ SİZİN AÇIKLAMANIZ GAYET DÜZGÜN OLMUŞ.BU TÜR CÜMLELER HOŞ DEĞİL.(MUHATAP FİLAN) ALLAH CC EMANET OLUN.AYRICA ÜYELİĞİNİZDE HAYIRLI OLSUN BERKAY DEMİR KARDEŞİM.KONULARINIZ DİĞER KARDEŞLERİM GİBİ FAYDALI VE YARARLI.

BERKAY DEMIR yazdı:
KARDEŞİM YANLIŞ ANLAMAYIN.KIRILMAYIN LÜTFEN ASLA KİMSEYLE TARTIŞMAYA GİRMEM.SEVİYEYİ YADA SEVİYEMİZİ DÜŞÜRMEM YAPIM YADA KARAKTERİM SİZLER GİBİ BENİMDE UYGUN DEĞİL.KİŞİ VE KİŞİLERE SAYGI DUYMAK LAZIM DEDİM.KIRICI OLMAYALIM MANASINDA YAZI CAN ACITICI OLMUŞ DİYE İZAH ETMEK İSTEDİM.MUHATAP ALMAK YADA ALMAMAK BUNLARDA HOŞ CÜMLELER DEĞİLSİZİN GİBİ KARDEŞLERİME BEN YAKIŞTIRAMIYORUM.SİZİNDE BU MANADA SÖYLEDİĞİNİZİDE DÜŞÜNMÜYORUM.BURADA NİCKLER DIŞINDA KİMSE KİMSEYİ TANIMIYOR KİM KİMDİR NE DİR BİLİNMİYOR O YÜZDEN DAHA DİKKATLİ OLALIM CÜMLE YADA KELİMELERİMİZE.BEN TÜM KARDEŞLERİMİ BANA HAKLI YADA HAKSIZ OLARAK BİRŞEY SÖYLESELER HEP MUHATAP ALACAĞIM.SELAM VE DUA İLE.ALLAH RAZI OLSUN.

busra4 yazdı:
BERKAY DEMIR yazdı:
KİŞİ VE KİŞİLER KENDİLERİNCE HAKLI OLABİLİELER.AMA SAYGI DUYMAK LAZIM.ELEŞTİRİLER BİRAZ CAN ACITICI GİBİ OLUYOR.SİZİN YAZDIKLARINIZA KATILIYORUM ÇOK MANTIKLI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE KALIN.

evindar yazdı:

selamünaleyküm
kedessss ben sitenin ana benusunde ogreniyorum ama burda arkadaslarin yazmis olduklari konulardan gonderdikleri resimlerden ya bir cook biseyler ogrendim o arkadaslardan emek verenlerden razi olsun sizde haklisiniz kendinizce benim yazimin can alici oldugundan bahsetmis siniz sizinkide kalp kirici:(:(:(:(

birdaha yazarsaniz muhatap almiyorum cevapta vermicem :(:(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt