Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

--Artan cayla ne yapilir-- (1 Kullanıcı)

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
Saciniz mat MI?

Sacinizi sampuanladiktan sonra son su olarak bir caydanlik ilik cayla durulayin. Bakin saclariniz nasil isil isiliyor .

Ayaginiz MI kokuyor?

Ilik cay dolu bir legene ayaklarinizi daldirin ve her aksam yatmadan once 10 dakika tutun. 10 gunde koku diye bir sey kalmayacaktir.

Bogaz agrilarinda

Posalari suzup soguyan demi bogaz agrilarinda *gargara olarak kullanilir.

Cildiniz cok mu yagli?

Banyodan cikmadan son su olarak bir caydanlik cay ile teninizi ovusturun, balsam vazifesi gorun.

Derinizdeki yaralarin temizlenmesi

Cayi, derinizdeki yaralarin temizlenmesi ve antibiyotik etki gostermesi icin pamukla tatbik ederek kullanabilirsiniz.

Eliniz balik, sogan MI kokuyor?
Balik ayikladiniz, ellerinizi sabunla yikadiniz ve hala balik kokuyor. Ya DA sogan soydunuz, sogan kokuyor. Iste kurtariciniz yine cay. Elinizi demli cayla yikayin. Bakin bakalim hic koku kalmis MI?

Gozunuz capak MI yapiyor?
Kaynamis cayi bir tasa koyup buhari gozunuze gelecek bicimde basinizi ustune koyun. Ya DA ilik caya batirilmis gozlerinize ve etrafina tatbik edin.

Yemek yerken dilinizi MI isirdiniz?

Yine ilaci demlikteki caydir. Agzinizi gunde uc defa calkalayin, diliniz dokuz yerine uc gunde iyilesecektir.

Buzdolabiniz koku mu yapiyor?

Demlikte kalmis cay posalarini kurutup bir kap icinde buzdolabinin orta rafina yerlestirin, kokudan eser kalmayacaktir.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim emeğınıze sağlık
artan çayı bende kullanırım
poşet çay kullanıyorum
sonra ıkı opşetı alıp gözlerıme sürüyorum
cok ıyı gelıyor tavsıye derım
allaha emanet olun
mutlukalın

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
güzel konuya değinmişsin...
paylaşım için sağol.
Allah razı olsun...

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
amin cümlemizden .... Evet Gülnisa ablacim haklisin.. Benim Babaannem onu hep yapiyor ve gözüne iyi geldigini söylüyor.. bana denemek nasib olmadi ama denerim insaALLAH..

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
:G Sağolasın kardeşim bende gözlerime sürerim
özellikle uykusuz kalındığında göz çevresindeki şişlikleri alıyor.
ama diğer faydalarını bilmiyordum teşekkürler selametle kalın

can-medine

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşm için saol kardeşim bende yudumlarken hayatın gürültüsünü unutmak için kullanırım genelde :)

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim paylaşımın için saol bende artan çayla kek yaparım duydunuzmu hiç bılmiyorum ama çok güzel oluyo

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim paylaşımın için saol bende artan çayla kek yaparım duydunuzmu hiç bılmiyorum ama çok güzel oluyo

:a32: şaşırmamak elde değil kardeşim. :D

o nasıl oluyor. bilgilerini lütfedersen sevinirm.
Allah razı olsun.
selametle...

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki çok kolay bi tarif ama düdüklü tencerede yapılıyo hani çelik olanlar varya onlarda deil ama termo eski düdüklüler varya onlarda üstten sibobu var hani işte onlaneyse ben tarifi veriyim
2 yumurta
1 paket k.tozu
1 paket vanilya
kalan çayın posasını dökmüyoruz tabi
1 su bardağı şeker
yarım su bardak sıvı yağ
2 çorba kaşığı yoğurt olmasada olur şart deil
aldığı kadar un birazda tarçın

yapılışı:normal kek gibi yumurtayla şekeri mkserde çırpıyoruz dider malzemeleri katıp karıştırıyoruz düdüklünün altına alıminyum folyo serip yağlıyoruz kek harcını döküp kapağı kapatıyoruz ama sibobunu kapatmıyoruz pişip pişmediğinide temiz bi örgü şişiyle delikten sokup anlıyoruz 45 dk kısık ateşte pişiyo

yapanlara afiyet olsun şimdiden

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki çok kolay bi tarif ama düdüklü tencerede yapılıyo hani çelik olanlar varya onlarda deil ama termo eski düdüklüler varya onlarda üstten sibobu var hani işte onlaneyse ben tarifi veriyim
2 yumurta
1 paket k.tozu
1 paket vanilya
kalan çayın posasını dökmüyoruz tabi
1 su bardağı şeker
yarım su bardak sıvı yağ
2 çorba kaşığı yoğurt olmasada olur şart deil
aldığı kadar un birazda tarçın

yapılışı:normal kek gibi yumurtayla şekeri mkserde çırpıyoruz dider malzemeleri katıp karıştırıyoruz düdüklünün altına alıminyum folyo serip yağlıyoruz kek harcını döküp kapağı kapatıyoruz ama sibobunu kapatmıyoruz pişip pişmediğinide temiz bi örgü şişiyle delikten sokup anlıyoruz 30 dk kısık ateşte pişiyo

yapanlara afiyet olsun şimdiden

sağol kardeşim. Allah razı olsun..

acmiyy

Kayıtlı Kullanıcı
yararli bilgilerdi Allah razi olsun selam ve dua ile

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
denemek lazım..:) teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt