Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Armut Tatlısı I (1 Kullanıcı)

réyhæn

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Ağu 2008
Mesajlar
231
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Malzemeler:

3 Adet armut
2 Çorba kaşığı tozşeker
Yarım su bardağı portakal likörü
1 Tatlı kaşığı tarçın
1 Su bardağı krem şanti

3 adet armudu ortadan ikiye kesin.
Kabuklarını soyup içine zarar vermeden çekirdeklerini çıkartın.
Ateşe dayanıklı çukur bir kaba dizin.
Üzerine 2 çorba kaşığı tozşeker ile yarım su bardağı portakal likörünü ilave edin.
Üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın serpin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 25 dakika pişirin.
Fırından aldıktan sonra armutları yarım saat soğumaya bırakın.
Üzerine krem şanti sıkarak servis yapın.

:a27:
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt