Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlarım gününüz nasıl geçti ? (1 Kullanıcı)

emengen

Kayıtlı Kullanıcı
gün içinde veya

geceden kalma hepimizin başından iyi kötü dakikalar geçmiştir kimimiz

selmalara çaya gitmişiz kimimiz caminin çay bahçesinde çay içmiş

kimimiz vapurdan martılara simit ekmek atmışızdır kimimiz türkiyeden

uzakta gurbette kimisi vatanında gurbet yaşamaktadır kimi köyde tavuk

ve kuş sesleriyle uyanır kimi dertlidir büyük şehirdeki keşmekeşden

gelin dostlar evinizin mahallenizin ve duygularınızın kapılarını açın bizleri

sizlere misafir edin paylaşımlarınızı bekliyorum...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Arkadaşlarım gününüz nasıl geçti ?

valla bugün çok yoğundum 3 gündür öle arkadaşım evlendi cuma eğlence dün kına bugünde nikah öldük yaaaaaaa 2 aydırda bi arkadaşımı görmemiştim onunla buluştum 2-3 saat onunlaydım şimdi evdeyim ama çooooook yorgunum:(işte böle

emengen

Kayıtlı Kullanıcı

Bugün sabah iş yerini açtım canım çok sıkılıyordu.Kendimi nereye nereye atayım diye düşünüyordum.Sonunda kararımı verdim ver elini direk Eyyüpsultana vardım gittim öyle kalabalıktı ki Maşallah içeri zor zar girdim.Çok şükür o büyük zatın kabrini gene görme şerefine nail oldum.Sonra gidip camide biraz namaz kıldım ibadetimi yaptım.Ordaki Ahmet hocayla biraz sohpet ettim.Sonra biraz tek başıma gezindikten sonra evime geldim.Biraz uyudum.Ev için ufak tefek biraz alışverişe çıktım.Gözüme türlü türlü şeyler geliyordu.İstanbulun sokak ve caddelerinde fazla gezmek Mümin insanı bozuyor gerçekten.Sen bakmasanda nefis göze hitap ediyor göz gene kaçıyor.Herneyse Allah niyetlere bakar.Alış verişimi yaptıktan sonra.Tekrar evime geldim.Zaman çok çabuk bitiyor istanbulda.Akşam yemeğini yer yemez direk yatmaya gittim...:)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ilk ben başladım amaaaaaaaaaa:(hadi sende katıl:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt