tanışma bölümünde delete kardeşimiz resim ekleme diye forum açtı oraya gir çok kolay slm ve dua ile
canım onu yptım biliyorum ama bu siteye forum bölmüne ekleyemedim ondan soruyorum
nasıl yani sen o adrese gir kopayala yapıştır sonra açmak istediğin konuya gel onu biliyosun heralde o mesaj yerine yapıştır kolay yani
canım anladım ama bu sitede eklenmio yani yazsı resm yüklmek için gerkli yazı olması lazım ama yok ondan yapamadım anladın?[/QUOTE]
inşallah bulursun ben pek pc den anlamıyorum resim eklemek içinde delete kardeşin verdiği adresi kullnıyorum neyse slm ve dua ile:H
inşallah bulursun ben pek pc den anlamıyorum resim eklemek içinde delete kardeşin verdiği adresi kullnıyorum neyse slm ve dua ile:H
nese canım yinede ilgin için tesekkürler... ben halletmeye calışcam olursa görürsünüz zaten forumda
nese canım ben yptım yinede saol slm ve dua ile..
sevindim ypmana bişeyi çok isteyince yapması o kadar yakın değilmi kardeşim
slm ve dua ile:H
evet bu konuda hklısın bir seyi isteyince olur ama sabretmek lazım. ne demişler sabreden derviş muradına ermiş bana az da olsa yardımcı olmaya calıstğın için tesekkürler.. allah dualrını kabul eder insh
eeeeee konu ekledin mi merak ettim şimdi
inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder
slm ve dua ile:H
tamam bekliyorum