Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar Yardim!!! (1 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar Ben Siteye Resim Eklemek Istiyorum..resmin Altinada Yazi Yazcam Ama Ekklmesini Bilmiyorum Bilen Vrsa Yardimci Olabilir Mi? şimdiden Tesekkürler!!

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl yani sen o adrese gir kopayala yapıştır sonra açmak istediğin konuya gel onu biliyosun heralde o mesaj yerine yapıştır kolay yani

canım anladım ama bu sitede eklenmio yani

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
sevindim ypmana bişeyi çok isteyince yapması o kadar yakın değilmi kardeşim
slm ve dua ile:H

evet bu konuda hklısın bir seyi isteyince olur ama sabretmek lazım. ne demişler sabreden derviş muradına ermiş:) bana az da olsa yardımcı olmaya calıstğın için tesekkürler.. allah dualrını kabul eder insh:)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
evet bu konuda hklısın bir seyi isteyince olur ama sabretmek lazım. ne demişler sabreden derviş muradına ermiş:) bana az da olsa yardımcı olmaya calıstğın için tesekkürler.. allah dualrını kabul eder insh:)

eeeeee konu ekledin mi merak ettim şimdi
inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder
slm ve dua ile:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt